icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka2433
5. nov 2017

@extempore aha prepac nevedela som ze ty nosis moju dceru v brusku

simka2433
5. nov 2017

@extempore a mimochodom pohyby zacinas citit od 18tt

simka2433
5. nov 2017

@mimiqa prave som sa od extempore dozvedela ze pohyby necitim:D ale ze mi brucho nadskakuje a doktor na poradni tiez sam od seba povedal ze riadne kope ta vasa mala lebo mu utz.nadskakoval kazdu chvilu..a ze @linda1984 citila tiez pohyby od 18tt a este ich videla ako sa jej brusko hybe... takze tak🙂 no tie testy musim nejako vydrzat co by som pre drobca nespravila

simka2433
5. nov 2017

@mimiqa v utorok ti moc moc drzim palce!!! Potom vela oddychuj a vsetko bude dobre;)

mimiqa
5. nov 2017

@simka2433 vobec neries co nema pre teba zmysel..kazda sme ina....mne bolo vidno brucho az v 6tom mesiaci...ina cele tehotenstvo nema bo sa babo schovava v tebe....pohyby su rozne....xixi...bude futbalistka 😘

mimiqa
5. nov 2017

@simka2433 budem..mam do 20teho volno😅

simka2433
5. nov 2017

@mimiqa len ma trochu zamrzelo ked mi tu ide pisat ze no jasne.. kope ako diva... predsa viem co mam v bruchu... daj hned vediet ako si dopadla ale vela oddychu spravi svoje🙂 je super ze mas do20teho volno! budem na teba mysliet a hodim par otcenasikov za teba!!!!🙂

mimiqa
5. nov 2017

@simka2433 dakujeeemm..napisem...uz je to za chvilku

ingush
5. nov 2017

@alilka
@krajcovicka
@wewe28
My sme s manzelom brali partnerky balicek ja inofolic a manzel folandrol (manzela presvedcili ze to ma sladku chut ten prasok :D) 🙂

ingush
5. nov 2017

@alilka inofolic sa bere nonstop pokym sa nepreukaze ze si tehu. Tak mi to vysvetlila moja gyn 🙂

alilka
autor
5. nov 2017

@ingush ako ja som vždy otehu aj bez toho .bez problémov..len..no neviem..uvidím ešte. Teraz sa snažíme prvý mesiac od operácie..ale neviem či to nieje anovulak 😲

ingush
5. nov 2017

@alilka tak drzim palce aby sa zadarilo 🙂 a ak nie tak inofolicom nic nepokazis 🙂

krajcovicka
5. nov 2017

@alilka no pamätám na anovulák a zaváranie uhoriek, takže u Teba nikdy nie je nič jednoznačné! Držím palce!

alilka
autor
5. nov 2017

@krajcovicka áno anooooo..vzdávam sa..máš pravdu 😜

alash
5. nov 2017

ahojte holky, no já beru inofolic druhý měsíc a je tam dokonce napsané, že se může brát i během těhotenství, je tam hodně hodně kys. listové. 🙂 TAKŽE URČITĚ SE NENÍ ČEHO BÁT. 🙂

ingush
5. nov 2017

@alash ja som to tiez videla ale moja gynekologicka povedala ked potvrdila tehu ze to mam prestat brat ale mam beat ine vitaminy ktore obsahuju rovnake mnozstvo kyseliny listovej. 🙂

olafienko
5. nov 2017

@alilka no jaidemdo toho. Som strasne zvedava ako to vobec moze pomoct.. Skepticka som ale idem do toho ved su to vlastne vitaminy.

sticker
krajcovicka
5. nov 2017

@olafienko i ja!

alilka
autor
5. nov 2017

@olafienko
@krajcovicka aj ja sa hlasiiiim 😜 obuv testy aj tehu su na ceste môžme ísť na to..,😁

wewe28
6. nov 2017

Baby, vidíte tam niečo? Lebo
prvý raz sa mi tam čosi marí. Nedalo sa mi to lepšie odfotiť. Jasné, nechcem si robiť plané nádeje, ale doteraz som ich mala vždy čisté a dnes tam čosi vidím. Možno kanálik, ale tak nádej zomiera posledná.

mimiqa
6. nov 2017

@wewe28 nooooo myslim ze je tamm daco😘kolko meska??

wewe28
6. nov 2017

Zatiaľ nemešká...ale akosi som nevedela odolať. Mrcha by mala prísť v piatok a tajne dúfam, že nepríde.

krajcovicka
6. nov 2017

@wewe28 vidím, prajem ti aby zosilnela!

wewe28
6. nov 2017

@krajcovicka vážne ju tam vidíš? nehrabe mi?

mimiqa
6. nov 2017

@wewe28 nepride a nesibe ti xixi 😅

olafienko
6. nov 2017

@wewe28 ale zas taketo slabosinky mozu byt aj kanaliky, na vacsine testov je vidno kde by asi mala byt druha🙂 ale drzim palce ked ti bude meskat sprav znovu😎

tamarka9
6. nov 2017

@wewe28 aj ja ju tam slabucku vidím. Tak držím palce nech to riadne silnie 😉

wewe28
6. nov 2017

@olafienko veď to. viem, že to môže byť kanálik 😕 Uvidíme, či príde alebo nie.

zelenagw
Odpoveď bola odstránená
olafienko
6. nov 2017

Jupii😎🤰