Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dievcata...mozem sa sem pridat,ak tuzime po tretom dietatku?Nedari sa a nedari 😔
@alilka jasne, možno áno. Ale my sa milujeme s partnerom stále, bez
ohladu na ovu. preto mi to príde zbytočné. Tento cyklus sme sa milovali v priemere viac alo 3x za týždeň, lebo bola chuť. Preto som dúfala, že to vyšlo 😒 Preto si myslím, že problém bude asi niekde inde 😕. ja ti vôbec neviem. Počkám tento týždeň a ak nepríde tak možno urobím test a pôkdem k dr, nech dopadne akokoľvek.
@wewe28 super...tesim sa za podporu...snazime sa od maja...prve dve boli na supu...chceli sme este troicku...ibaze odkedy tlacime na pilu,deju sa mi same zle veci....aj sme otehotneli, baze potom som trikrat po sebe brala atb ..nasledoval potrat,kyret...och zle zle....a odvtedy nic...
@wewe28 ako rozumiem..my tiež máme sex podľa chuti nikdy nie lebo test..a bt ti len potvrdí ovu čiže tam sa to dozvies az po..ja napr. Som teraz testovala a vďaka tomu som zistila že som ani ovu nemala..čiže anovulak..a som už ,21dc..u teba to môže byť tiež tak kľudne..možno neobolueva ako si myslíš..z toho aj meškat ms môže aj sa môžte snažiť keď tam nieje čo oplodniť..takže len toľko..považovala by som nad tym určite..a pokiaľ sexujete dostatočne veľa tak sa len o ovulke uisris nič viac.y tiež tak sexujeme 3-4x do týždňa..ale to nielen teraz ale od kedy sme spolu..
@dzamajka nemáš za čo...všetci ju potrebujeme. Ty máš aspoň dve detičky, ale ja ešte nemám ani jedno. A taaaak by som už chcela. Strašne sa bojím, aby to vyšlo. Si aj nadávam, že som mala do toho ísť skôr. No aj napriek tomu mi je jasné, že aj ty sa cítiš zle a túžba je isto veľká. Držím palce, aby to čoskoro vyšlo ✊🏻
@alilka Jasné, chápem. Možno ak sa do konca roka nezadarí, budem musieť začať. Len ad tej doby čo som vysadila HAK mi moje telo dáva jasne najavo kedy je ovu a kedy sa blíži mrcha. Všetko prežívam v bolestiach, silným výtokom a bolestivými vyŕaškami na tvári a krku. Len teraz by mala prísť mrcha a moje telo sa správa celkom inak ako vždy. Preto som asi taká zmätená 😢
@mimiqa no uz som jej odporucila znenit doktora kedze tamten ju vobec neposlal na ziadne vysetrenia co uz len po potrate su potrebne
@adulka1989 uz po prvom by som trvala na vysetreniach....samozrejme vymenit lekara treba....sa ma starat o zdravie...vela stastia jej prajem
@dzamajka vitaj medzi nami, i ja túžim po treťom... ako staré deťúrence máš?
@mimiqa dakujem snad sa niekde pohneme teraz pri tretom tehotenstve si pitala vytaminy a povedal jej ze jej vypise az ked pride na prvu poradnu a bude vsetko ok hovorim jej ze potom uz jej naco budu teraz by mala brat na zaciatku chcela si kupit femibion alebo inofolic a on ju takto posalil
Už vyše týždňa ma bolí bodbruško i prsia, v maternici má popicháva, dúfam,že nebude nejaký zápal,ten by sa prejavil nejakým výtokom?
@krajcovicka a tehotná nemôžeš byť?
@alilka neviem kedy bola ovu, naplno sme šli len tesne po ms a potom sme si dávali pozor.....no keby sme sa snažili,tak si namýšľam 🙂 dnes 20 dc
@krajcovicka noo možno si mala skôr ovu a podarilo sa..veď aj sliznicu si mala peknú.myslim že 12mm že? A zo zápalu pochybujem žeby tá boleli prsia 😁
@krajcovicka hádam to nebude tvoj prípad. Ja sa tiež zamýšlam či nemám nejaký zápal, ale výtok je bez zápachu, nechodím častejšie močiť a ani ma to nepáli, či nepichá. Už som zápal mala a bolo to strašné rezanie...a tak mohlo sa zadariť, či?
@krajcovicka tak to je nám viac ako jasné 😀😂

@krajcovicka no som teda zvedavá. 😁 Ja 21dc a ovu nikde..no dnes má strašne boli podbrusko..hmmmm...
@alilka možno došla spanilá...
Dievčatá, mám vás rada, aj keď si neviem spojiť mená s prezývkami a ani s tvárami 😜

@alilka merať, nemerám a ani neviem či s tým chcem začať. jeden mesiac som len robila ovu testy, ale to len na skúšku. Nechcem sa s tým nejako stresovať. Mrcha mala prísť včera.