Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka skúsim zasa v pondelok ráno.
@ajka32 ako chápem, ale tie kŕče
som mala aj ja...stále som chodila
pozerať, či neprišla. Nafučaná
som bola, preháňalo ma a také
mravenčenie v bruchu čo neviem ani popísať. Nakoniec sa mi točila hlava
a prišlo mi zle....ale tak ty poznáš
svoje telo najlepšie, tak nechcem sa do toho nejako miešať. Ja som stále
nejako riešila, že je to iné ako štandardne. Ale v stredu som myslela, že fakt príde...
@ajka32 veru príznaky si vieme pekne vykonštruovať!!! Práve to na sebe pociťujem!
@krajcovicka
@wewe28
@ajka32
Ja som si posledny cyklus bola na 99% ista,ze som tehotna 😂 Podla priznakov 😂 Cakam co sa bude diat tento mesiac 😀
1 dc, ako hodinky i napriek všetkým divným pocitooom 😂.
Mile snazilky,opytam saaj tuto,lebo zaiste mate skusenosti a robite si ovulacne testy...no,pre mna zalezitost druheho cyklu...ibaze prvy cyklus boli testy negativne...od zaciatku az do konca...v case predpokladanej ovu trocha ciarka stmavla,no nie pozitivny.Tento mesiac som zaznamenala skoro pozityvny test v case predpokl.ovu,aj priznaky boli,no nebol podla mna 100% pozityvny.No a dnes uz nic,uplne nic....je toto vobec mozne?Testy si robievam okolo 15hod.,aka je pravdepodobnost,ze test mohol byt posityvny vecer?A co mozu znamenat negativne ovulacne testy v predchadzajucom obdobi....sa stracam😲
@krajcovicka fakt?
@dzamajka ahoj. Rada by som poradila, ale toto neviem. Tiež som jeden cyklus skúšala tieto ovulačné testy a tiež som nemala ani mega silnú čiarku, hoci som robila každý deň. Jediné čo viem, že od pozitívneho testu 12-48 hodiln prebehne ovu. Je možné, že test bol pozitívny večer alebo ráno. Čiže šup
sa posnažiť 😀 A tie negatívne asi, že si mala anovulačný cyklus, čiže ovu skutočne neprebehla.
@dzamajka jedine co ti viem poradit je z vlastnej skusenosti. Ja som 100% pozitivny ovu test nemala vobec a ani posledny mesiac ked som otehotnela. Islo skor ked bola ciarka tak sme to brali ze ideme nato 😀 lebo na pozitivny test som sa nespoliehala. Negativne ovu testiky som mala aj ja ale ked mi lekarka nasadila clostyl tak bola ovu 🙂
@ingush
@wewe28 no cele je to akesi cudne s tymi testami...su baby,co maju jednoznacne pozitivne testy...viem,ze je tam nejaky casovy horizont,do kedy najneskor prebehne ovu po poslednom poz.teste...ale vie niekto,kedy najskor? 😀 aby sme sa chapali....ked som ja mala "skoro poz.test o 15tej...mohol byt uplne pozitiv. vecer a ovulacia stihla prebehnut do raaana,ked som uz opat o 15tej mala test negat....trocha pritiahnute za vlasy,viem...ale mozno to tak ozaj bolo....dnes uz hlien nepozorujem,skor bolesti v podbrusku od rana...nechcem to tu spamovat ovulacnymi testami,na to je ina skupina...tam som savsak odpoved zatial nedozvedela...nizsie posielam obrazok pre predstavu....
@alilka podľa mňa stmavol úplne niekedy kúsok po tom čo si si robila ten predchádzajúci a potom už bledol. Mne sa tiež nie vždy podarilo tu správnu hodinu zachytiť. Ale podľa testov ak bola včera niekedy v priebehu dňa najsilnejšia čiarka,tak potom ovu by mala byť dnes,možno zajtra,čiže na teplote by sa ešte teoreticky zatiaľ nemalo meniť nič,že?
@tamarka9 no najsilnejši bol v piatok..chcela som ešte večer skúsiť ale mala som nočnú a sibalo ľuďom ,čiže som nemala šancu. 😁 A včera v sobotu už taký bledý..ja som zväčša mala objasniť deň po pozitívnom teste a potom už aj teplota išla postupne hore..aleeee,aj dnes bola vyššie ak pred ovu,len včera som vypila 2pohare vína..čiže nieje tá bt úplne dôveryhodná..😁 a dnes dnes znova boli na oslavu a zasa bolo vínko ,😂😂 tam sa mi to "rozlúšti" tak o pár dní až keďže,zajtra budem po víne,v utorok normálne a v stredu po nočnej ,😂😂 bude to ozaj zaujímave 😂😂
ahoj holky, píšu abych Vás poprosila o jednu myšlenku pro mě. V pátek měla přijít MS, dodnes nic. Když se mi někdy spozdila, tak o 1 den a to už ten den bylo takové, že při utírání se na zachodě, už byl jemně zrůžovělej, takže jsem věděla že už to přichází. Ale teď druhej den a nic, ani pocit že by to mělo přijít. Žádné křeče, nic. Strašně moc doufám, že už nepřijde! Jen se bojim jestli to neni tím že beru 2 měsíce inofolic a na Vaše doporučení sem tento měsíc pila na začátku cyklu alchemilku. Moc doufám, že nepřijde snažíme se s mužem od januára a moc bych chtěla. 🙂 Asi jako každá tu. 🙂
@alash ahojky. Ja som tiež začala piť alchemilku posledný cyklus a zvažovala som že ak bude zlý cyklus vyskúšam tiež inofolic, ale vyzerá že nebude treba. držím palce, aby ti to vyšlo. Test si ešte neskúšala? i keď viem, že aj toto je asi skoro. No niekomu ukáže...mne prvá viditeľná druhá čiarka vybehla až
po 6 dňoch meškania.
Dievcata ahojte. Uz som sem dlllho nepisala.. Len pre info. Som rok na clostile - bezuspesne..2x robeny hormonalny profil - ukazkovy. 2x robeny spermiogram - vyborny. Ale tehu sa stale nekona. Mala som aj pregnyl niekolkokrat. Takze som rezignovala. Energia sa minula. Vam drzim paste nech sa dari. Zvazujem aj CAR, ale asi si dam oddych...
@wewe28 no testík jsem nerobila. Nějak se mi povedlo si před týdnem ublížit a jsem už týden na gauči s nohou nahoře s tim že nemám chodit. 😀 test doma nemám a manžela vyslat nechci, aby si nedělal plané naděje. tak sem si říkala, že počkám do zítra a když ani zítra nic tak vezmu berle a vyrazim směr nejbližší lékárna. 😀

@ajka32 a prečo by nemohli. Ja som tiež nemerala a ani nič a zjavne ovu bola úplne niekedy inokedy ako
som si myslela 😀