Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@wewe28 neboj, bude dobre, telo teraz musí prejsť veľkými zmenami, tak sa nečudujme, že to niekedy prináša i nepohodlie.
@wewe28 Ahoj, presne ako ti pisu baby, take pichanie je normalne. Ja to mam tiez. Pytala som sa na to gynekologa a vraj je to normalne - roztanovanie maternice a svalov v okoli.
@alash hej, ja už som stratila nádej pre tento cyklus akurát sa to rozbieha - začala som špiniť, čiže piatok si môžem skočiť pre lieky na tie vajíčka :( Ach ani som netušila, že otehotnieť je taká “drina” a to som si myslela aké by bolo super mojich rodičov takto prekvapiť pod vianočný stromček ☹
@ejuska2586 ďakujem 😘 hneď mi je lepšie. Ja som sa bála, že keď je to tak na boku, že to bude niečo iné.
No 20 tehu testov došlo minule..a ďalších 10 dnes 🙈🙈 😂😂
@alilka Nepisala si, ze nebudes testovat?? Ako sa inak mas? Silno drzim palce v snazeni...
@ejuska2586 ja som si pôvodné objednala ovu testy..písala som to tu..😁 prečo prišlo prvých 20 tehu nevedno 😁 tak čo ich zahodím..veď vieš ako to je..mám sa inak dobre..dnes som bola na hematologii výsledky výborne..že keby už predtým 4x nepotratila ani by mi injekcie nedala také si výsledky .zmenila mi na clexane. Na reproimuno to isté..výsledky výborne..tak snáď sa už zadarí do zdravého a úspešnehk konca 😁
@alilka takže výsledky výborné, ide sa do toho a možno sa aj zadarilo 😀, budem v napätí čakať, koľko si dpo? Inak aj ja vy som chcela mať takú krásnu zásobu testov 😍🤣😅
I ja som bola dnes na hematológii, ale ešte len na odberoch... zajtra zubár, v pondelok infektológia.....,, ja tak neznášam to chodenie po lekároch, no pre dobro veci sa obetujem... no nedarí sa mi objednať k endokrinologičke, vždy tam poobede zabudnem volať??? Čo už so mnou....🙃
@krajcovicka no neviem či to je výhoda 😁 podľa grafu 4dpo lebo som označila pozit ovu test..inak mi ukázovalo 5dpo..ale ten krcok je ozaj divný..nie ako by mal byť..stále kdesi hore..raz mäkký raz tvrdý..😁 chcela by som aby sa zadarilo ale vieš že tomu veľmi neverím..😁 skúsila som jeden test dnes znova si zvedavosti či neduchuje a sú super..nič ..žiadne kanáliky,duch ani nič .😁
@alilka fajn, tak máš doma kopec kvalitných testov, ktoré Ti ukážu zdravé tehotenstvo! Už čoskoro!
@krajcovicka to dúfam..si ozaj zlatá 😘 prajna..ty podporis každého. 😊 Ale vieees ja nechcem tehulkovat sama a nám dvom to tam ide spolu dobre 😁 takže do praaace dievča 😋
@alilka práveže oba razy sme pohoreli, tak teraz šup a ja sa pridám potom k Tebe ☺️
@krajcovicka tam ale to bola náhoda..teraz to už bude dobre. Verím..cítim 😂 a ty si plodná veľmi čiže ty budeš prvá 😋
@krajcovicka aj naposledy sa mu zdá že som bola už a hneď na to ty..😂 a ako píšeš pohoreli sme..
@alilka no môj mužíček sa chce začať snažiť najskôr v januári...
@krajcovicka Hmmmm no veď teda uvidíte .😉 My sme sa snažili ,no teda ako vždy,my tomu testy neprisposobujeme .buď ideme alebo nie 😂 ale vieš môj vajcovod..jeden fuč..a druhý vaječník pco..🤔
@alilka Zy si dilná, to dáš!
Och baby to cakanie na MS po kyrete je o nervy ....nikdy som si tak nepriala aby som ju dostala cim skor a mohli sa zacat opat snazit 🙂
Inac nemate nejake skusenosti ako sa zadarilo nejakym zenam po kyrete? Dakujeem
@linsss mne sa zadarilo hneď na druhý cyklus... ten čas je po strate neuveriteľný, ja mám pocit i ja mám pocit nekonečna....

@alilka tak už dva dni vydržím 😉 nemám ani test doma a nechce sa mi zasa vyhadzovať peniaze...už ma to beru stálo veľa.