icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
22. nov 2017

@alilka tak už dva dni vydržím 😉 nemám ani test doma a nechce sa mi zasa vyhadzovať peniaze...už ma to beru stálo veľa.

wewe28
22. nov 2017

@ingush podbruško mi je jasné, z toho nestresujem keď cítim, ale toto bolo skôr pichanie v boku...no hádam bude všetko ok 😉

krajcovicka
22. nov 2017

@wewe28 neboj, bude dobre, telo teraz musí prejsť veľkými zmenami, tak sa nečudujme, že to niekedy prináša i nepohodlie.

dlucy
22. nov 2017

@wewe28 Ja som mala tiez bolesti podbruska a krizov dali mi magnezium keby boli velke urcite chod na pohotovost 🙂

tamarka9
22. nov 2017

@wewe28 žiadne strachy,bolesti v boku a pichanie je normálne,maternica je vazivom uchytenia na bokoch bruska a oni sa to teraz začína všetko naťahovať a zväčšovať. Ja mám také pichanie doteraz.

ejuska2586
22. nov 2017

@wewe28 Ahoj, presne ako ti pisu baby, take pichanie je normalne. Ja to mam tiez. Pytala som sa na to gynekologa a vraj je to normalne - roztanovanie maternice a svalov v okoli.

honey7777
22. nov 2017

@alash hej, ja už som stratila nádej pre tento cyklus akurát sa to rozbieha - začala som špiniť, čiže piatok si môžem skočiť pre lieky na tie vajíčka :( Ach ani som netušila, že otehotnieť je taká “drina” a to som si myslela aké by bolo super mojich rodičov takto prekvapiť pod vianočný stromček ☹

wewe28
22. nov 2017

@dlucy ja fičím roky na šumivom magnéziu, ale neviem či to je dosť. Nie, našťastie to nie je taká strašná bolesť. Teraz napríklad necítim nič...len prsia 😀

wewe28
22. nov 2017

@tamarka9 ďakujem, trocha si ma upokojila. Neostáva ak tak nič iné ako čakať do kontroly a dúfať, že je všetko tak ako má byť. Už nech je to za mnou 😀

wewe28
22. nov 2017

@ejuska2586 ďakujem 😘 hneď mi je lepšie. Ja som sa bála, že keď je to tak na boku, že to bude niečo iné.

dlucy
22. nov 2017

@wewe28 tak to je dobre ak to neboli 😊je to normal v tehotenstve 😉ja beriem klasicke magnezium 2x denne. Vklude si kup a daj neuskodi to 🙂

alilka
autor
22. nov 2017

No 20 tehu testov došlo minule..a ďalších 10 dnes 🙈🙈 😂😂

ejuska2586
22. nov 2017

@alilka Nepisala si, ze nebudes testovat?? Ako sa inak mas? Silno drzim palce v snazeni...

alilka
autor
22. nov 2017

@ejuska2586 ja som si pôvodné objednala ovu testy..písala som to tu..😁 prečo prišlo prvých 20 tehu nevedno 😁 tak čo ich zahodím..veď vieš ako to je..mám sa inak dobre..dnes som bola na hematologii výsledky výborne..že keby už predtým 4x nepotratila ani by mi injekcie nedala také si výsledky .zmenila mi na clexane. Na reproimuno to isté..výsledky výborne..tak snáď sa už zadarí do zdravého a úspešnehk konca 😁

krajcovicka
22. nov 2017

@alilka takže výsledky výborné, ide sa do toho a možno sa aj zadarilo 😀, budem v napätí čakať, koľko si dpo? Inak aj ja vy som chcela mať takú krásnu zásobu testov 😍🤣😅

krajcovicka
22. nov 2017

I ja som bola dnes na hematológii, ale ešte len na odberoch... zajtra zubár, v pondelok infektológia.....,, ja tak neznášam to chodenie po lekároch, no pre dobro veci sa obetujem... no nedarí sa mi objednať k endokrinologičke, vždy tam poobede zabudnem volať??? Čo už so mnou....🙃

alilka
autor
22. nov 2017

@krajcovicka no neviem či to je výhoda 😁 podľa grafu 4dpo lebo som označila pozit ovu test..inak mi ukázovalo 5dpo..ale ten krcok je ozaj divný..nie ako by mal byť..stále kdesi hore..raz mäkký raz tvrdý..😁 chcela by som aby sa zadarilo ale vieš že tomu veľmi neverím..😁 skúsila som jeden test dnes znova si zvedavosti či neduchuje a sú super..nič ..žiadne kanáliky,duch ani nič .😁

krajcovicka
22. nov 2017

@alilka fajn, tak máš doma kopec kvalitných testov, ktoré Ti ukážu zdravé tehotenstvo! Už čoskoro!

alilka
autor
22. nov 2017

@krajcovicka to dúfam..si ozaj zlatá 😘 prajna..ty podporis každého. 😊 Ale vieees ja nechcem tehulkovat sama a nám dvom to tam ide spolu dobre 😁 takže do praaace dievča 😋

krajcovicka
22. nov 2017

@alilka práveže oba razy sme pohoreli, tak teraz šup a ja sa pridám potom k Tebe ☺️

alilka
autor
22. nov 2017

@krajcovicka tam ale to bola náhoda..teraz to už bude dobre. Verím..cítim 😂 a ty si plodná veľmi čiže ty budeš prvá 😋

alilka
autor
22. nov 2017

@krajcovicka aj naposledy sa mu zdá že som bola už a hneď na to ty..😂 a ako píšeš pohoreli sme..

krajcovicka
22. nov 2017

@alilka no môj mužíček sa chce začať snažiť najskôr v januári...

alilka
autor
22. nov 2017

@krajcovicka Hmmmm no veď teda uvidíte .😉 My sme sa snažili ,no teda ako vždy,my tomu testy neprisposobujeme .buď ideme alebo nie 😂 ale vieš môj vajcovod..jeden fuč..a druhý vaječník pco..🤔

krajcovicka
22. nov 2017

@alilka Zy si dilná, to dáš!

linsss
22. nov 2017

Och baby to cakanie na MS po kyrete je o nervy ....nikdy som si tak nepriala aby som ju dostala cim skor a mohli sa zacat opat snazit 🙂
Inac nemate nejake skusenosti ako sa zadarilo nejakym zenam po kyrete? Dakujeem

krajcovicka
22. nov 2017

@linsss mne sa zadarilo hneď na druhý cyklus... ten čas je po strate neuveriteľný, ja mám pocit i ja mám pocit nekonečna....

alash
22. nov 2017

@honey7777 úplně mi mluvíš z duše. Njdřív sem tomu necchtěla věřit, a jakmile jsem začala věřit a dělat si plány, tak t přišlo. No co, už je to za námi, tak budeme dělat vše proto, aby to už vyšlo. Určitě nnám to vyjde! 🙂

honey7777
22. nov 2017

@alash no veď ja som zvedavá čo sa z toho vyvŕbi, v piatok alebo v pondelok idem k lekárovi a budem múdrejšia, avšak s tehu moc nerátam.... dúfam, že sa nám čoskoro všetkým zadarí a budeme pobehovať s bruškami 🙂

wewe28
23. nov 2017

Chcela som testovať až zajtra, ale dnes som neodolala. Konečne vyzerá, že je silnejšia 😀