icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
8. jún 2017

@tamarka9 hej také plusko..😁 na živo sa mi tam niečo zdalo ale neviem..

tamarka9
8. jún 2017

@alilka hm no nic uz len cakat. Ale tesim sa na dalsi test,tam uz bude snad lepsie vidno. Ja tehu ani nemam doma,iba ovu,aj to len jeden,mozno sobotu ocikam ☺

alilka
autor
8. jún 2017

@tamarka9 ja som si ho dnes kúpila ale to ja nemozem mať očividne doma 😂😂 ale nie mám doma ešte jeden od posledného tehu..ten tam zatiaľ čaká 😂

alilka
autor
8. jún 2017

@tamarka9 tu vidíš?😛 V negative..

lala1501
8. jún 2017

@alilka ja vidiiiiiiiim

alilka
autor
8. jún 2017

@lala1501 huraaaaa niesom sama 😁😁

lala1501
8. jún 2017

@alilka zajtra testuj z ranneho😝

misdan
8. jún 2017

@alilka ahoj, ja sa neviem rozhodnut ci vidim al.nevidim, ale kazdopadne ti moc drzim palce! 🙂 ja som si naposledy tolko testov robila a tolko dusikov a nakoniec prisiel menzes..a mam veru riadne silny, tak rozmyslam, ci tam daco fakt nebolo..ale to je uz jedno, ide sa dalej..tesim sa na tvoje testy! ;)

alilka
autor
8. jún 2017

@lala1501 uvidím či to nenechám až na sobotu 😁 zajtra idem do roboty a nechcem aby ma rozhodil test už akokoľvek vyde 😊
@misdan je ten test taký zvláštny..už taký nekúpim..som sa nechala zbalamutit a asi som radšej mohla kúpiť úplne obyčajný 😊 a dokonca mi baby píšu že to nieje 10tkovy ale 20-25..ach tebe držím palce tento cyklus 😉 my tu chceme pozitívne testy 😀

kikuskaschw
8. jún 2017

Konecne sa pridavam aj ja 😊 minulý mesiac sa nezadarilo ale tonto bude isto velmi plodny 😂😊😘

tamarka9
8. jún 2017

@alilka no na tom negative je riadne vidno. Veru nabuduce kup normány ruzovy,tam uz hladame ciarky ako proficky 😉

bea0802
8. jún 2017

@alilka pocuj ja vidim aj na normalnom aj na negative ...si to normalne ze dala na prvu supu 😍 ❤🤰

alilka
autor
8. jún 2017

@bea0802 vidíš???teším sa 😁😁 snáď to nieje len "haluška" 😁 nechcem nič zakriknut..😉 žeby ozaj na prvú supu a jednom sexe 😊😊

bea0802
8. jún 2017

@alilka drzim palce ale ja to tam ozaj vidim urob z ranneho mocu to bude vidno 🙏

krajcovicka
8. jún 2017

@alilka aj ja vidiiiim, silno držím palceeee i prstyyyyy

ikonica
8. jún 2017

@alilka no kukaj na nu jaka sikovna, ze jeden sex.. ma porazi 🙂)) a dakto sa "trapi" x krat a nic :D no fakt je to napinave.... dufam, ze to vyslo... sak ked mate take super vysledky vysetreni.... 🙂 sa nedivim 🙂))

alilka
autor
8. jún 2017

@ikonica 😁😁😁 ozaj to tak blbo vyšlo tento mesiac že len v noci počas ovu bol sex 😁 šak preto sa mi trocha áno veriť nechce žeby to tak vysl..joooj ale aká prestastna by som bola..dasi mesiac šanca nieje 😁 ale brucho ako na ms ma už boli 😕

waleri17
8. jún 2017

@alilka supeeer aj ja vidiim a ktory dpo si??? 🙂🙂👍

alilka
autor
8. jún 2017

@waleri17 ja dnes len 9dpo 😊

waleri17
8. jún 2017

@alilka heej?? A uz vidno?? No to je mega bomba super 😄😱🤰a mrcha ma prist kedy??

alilka
autor
8. jún 2017

@waleri17 ja som z toho sama vyjavena. Snáď to nieje len oblb..😲😲 tak v nedeľu alebo pondelok..tak mávam lf 11-12dni..

ikonica
8. jún 2017

@alilka ale prestan... sak aj pri tehu boli brucho jak na ms.... no.... musis verit.... uz som tu citala take jednosexove zazraky... tak ver 🙂

waleri17
8. jún 2017

@alilka no tak drziim moc palceee nech silniee /😘

alilka
autor
9. jún 2017

Tak baby test biely,bt klesla,brucho neskutočne boli..😕 môžem čakať na ms a naďalej len pozerať na iné ženy ako sa vytesuju z tehu brušiek 😕 a ďalší mesiac pase 😢😢

lala1501
9. jún 2017

@alilka moja nezufaj este este mas cas si myslim a ak nahodou nie nikdt nevies z ktorej strany pojdes mozrs ist zas z dobrej

waleri17
9. jún 2017

@alilka ahojkyyy to ma velmi mrziii ja som na to rovnako tiez som teraz robila a je negat 😕...

krajcovicka
9. jún 2017

@alilka teplota je stále dobrá... A vieme že testovať máme najskôr v deň meškajúci,takže mysli pozitívne!

krajcovicka
9. jún 2017

@alilka ja neviem, ale mne sa stále zdá niečo slabučké, daj ho sem ešte po zaschnutí......
to je ináč aká úchylka kukať na cudzie očúrané veci 😋

alilka
autor
9. jún 2017

@krajcovicka 😁😁😁 cudzí ochrane veci 😂😂 o chvíľu ho hodím ešte raz 😉

natalia11111
9. jún 2017

@alilka mne sa tam tiez zda slaba ciarka🙂