icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

chuchu86
29. dec 2017

@alilka - čakám na Tvoj testik 😉😊

krajcovicka
29. dec 2017

@ikonica
@linsss
Dievčatá, dobrú noc, idem sa za vás pomodliť, bude dobre! Verte!

alilka
autor
30. dec 2017

@chuchu86 aaach zo mňa už nič..🤣 do dvoch dní čakám ms 😎

wewe28
30. dec 2017

@ikonica chápem...len či to stojí za to. To už musíš vedieť sama. Tiež mi to dlho trvalo, ale keď začalo trpieť moje zdravie, povedala som si že potrebujem pauzu.

ikonica
30. dec 2017

@wewe28 vies ja sa bojim zmien... a preto asi radsej ostavam v zabehnutych kolajach ako by som mala do noveho ist... proste som rada ze aspon nejaku istotu mam...niekto meni prace èèx za rok... to by som nedala.. ja som uz 10 rokov na jednom fleku.. len kedysi to bola v pohode robotka... len casom sa roboty pridalo a prisi aj novi ludia, ktori jedoducho robia zlu atmosferu.... to su take tri roky asi z tych 10.... najhorsi bol 2016... tento je uz kludnejsi.... uvidime co bude dalej...

chuchu86
30. dec 2017

@alilka - nádej zomiera naposledy 😉
Ja dnes čakám mrchu

alilka
autor
30. dec 2017

@chuchu86 aaaa už na krčku ružový hlien..🤔 ale teplotu mám zvýšenú slabá som .čo už. Len divné že krcok stále dole a tvrdý..a ty si netestovala?😁

wewe28
30. dec 2017

@ikonica tiež nie som zástanca častého menenia zamestnania...preto som len vymenila miesto 😉 A je fakt, že ak aj zmeníš, že to bude lepšie. Preto každý sám nejlepšie vie posúdiť ako sa zachovať. Každopádne ti prajem, aby sa to ukľudnilo a ty si bola viac v pohode a hlavne čoskoro tehu 😘

chuchu86
30. dec 2017

@alilka - ešte som netestovala, počkám týždeň či dôjde vážená 😁

To ružové spinenie môže byť aj uhniezdenie 😁

alilka
autor
30. dec 2017

@chuchu86 Hmmmm nemyslím si..skôr už spinenie pred ms to bude 🤔 držím ti palce 😉

ivka973
30. dec 2017

Baby uz som písala aj inde snažím sa zistiť co mi je,uz týždeň mám slaboruzovy výtok ale iba vo vnútri posvy občas sa stane ze mam aj na papieri ked sa utriem. Sledovala som aj krcok a je nízko tvrdý a dlhý az príliš. Do MS mam 13 dni, cyklus mam väčšinou az 38 dňový. Necítim sa nijak čudne len v aute mi zvykne byť zle uz druhý deň. A ten výtok je taký ze sa mi ako keby rozťahuje medzi prstami skôr také ako hlien počas plodnych dní len je ružový neviete čo to moze byť? :(

krajcovicka
30. dec 2017

@ivka973 no môže to byť i tehu v tom najkrajšom prípade! I mne bývalo zle v aute počas tehu!

ivka973
30. dec 2017

@krajcovicka niesom si istá lebo nič zvláštne necítim....dneska som cestovala a už mi spatne nebolo

krajcovicka
30. dec 2017

@ivka973 všetko vyrieši čas, maj pekný večer!

ivka973
30. dec 2017

@krajcovicka ďakujem, aj tebe 🙂

meissa
31. dec 2017

@wewe28
@krajcovicka
Baby ja som asi 4 dni pred MS a doma nemam ani jeden test. Viete si predstavit keby som ich uz mala doma (tie vase) a ukazal by mi ducha?? 😀😀😂

wewe28
31. dec 2017

@meissa tak ešte že som Ti ich neposlala skôr 😀😉.

krajcovicka
31. dec 2017

@meissa ja som už prišla na to, že ich treba nechať ponorené, kým sa zo zásobníka nepresunie všetka farba...

krajcovicka
31. dec 2017

Žienky milé, dnešným dňom sa stáva táto skupina históriou a verím, že nás čaká krásna budúcnosť, prajem vám zdravie, lásku, úsmev na perách i na duši. Nech nový rok prinesie to najvýtuženejšie. Mám vás rada! Držte sa, ja som po snažilkovaní, hlásim 1 dpo 🤗

katka_1983
31. dec 2017

Mile dievcata, zelam vam do noveho roka vela zdravia,lasky,pohody,nech sa nam splni nasa spolocna tuzba...

chuchu86
31. dec 2017

@alilka - včera som nedostala ms, prsia idú vybuchnúť, som nafúknutá. Doobedu som mala návaly tepla, poobede zimnicu.
Až 2 prikrývky som mala na sebe.
Dnes sa mi vôbec nechce, nemám náladu, celkovo som unavená, slabá.
Asi chrípka lezie na mňa

Ty ako?
Došla ms?

ikonica
31. dec 2017

dam to aj sem...

Novorocna matematika pre snazilky

2 + 0 + 1+ 8 = 11 = //

alebo este dalej cislo 11....1 + 1 = 2 ako dve //

kazdej nech prinesie novy rok //

sticker
linsss
31. dec 2017

@krajcovicka az som sa rozplakala....ze historiou :( smutne ale je to realita :(

ikonica
31. dec 2017

@krajcovicka som zvedava, kto otvori novu temu... navrhujem teba alebo znovu alilku

krajcovicka
31. dec 2017

@linsss
@ikonica dievčatá, verím, že to smutné je už za nami a to pekné pred nami. Navrhujem aby sme otvorili novú tému až ako tehuľky, keď sa už nebudeme volať snažilky, ale guľaté tehuľky!

ikonica
31. dec 2017

@krajcovicka moze byt ;)

alilka
autor
31. dec 2017

@chuchu86 a koľko dpo si už?skús testnut..,😁 ja dnes 1dc 😁

ikonica
31. dec 2017

@alilka no a tebe tymto 1dc konci tiez zly rok a ten dalsi uz len dobre spravy prinasa....

btw ked si bola v adle na reproimuno... ako to tam prebiehalo, kolko si platila a za aky cas boli vysledky?

alilka
autor
31. dec 2017

@ikonica ja som aj v tomto starom roku v dobre verila 😁 tak aj v novom budem. 😉 Mne vzali len krv asi tak 6ampulok..😁 výsledky cca do mesiaca..prvýkrát som platila 90€.. výsledky boli dobre ale to boli v čase tehu tak mi povedal nech potom prídem ešte raz keď sa už budeme môcť snažiť..po 2hy krát asi 40€ tam mi opakoval iba vyšetrenie cytokinov..

ikonica
31. dec 2017

@alilka a vysetrovali aj partnera?