Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@wewe28 vies ja sa bojim zmien... a preto asi radsej ostavam v zabehnutych kolajach ako by som mala do noveho ist... proste som rada ze aspon nejaku istotu mam...niekto meni prace èèx za rok... to by som nedala.. ja som uz 10 rokov na jednom fleku.. len kedysi to bola v pohode robotka... len casom sa roboty pridalo a prisi aj novi ludia, ktori jedoducho robia zlu atmosferu.... to su take tri roky asi z tych 10.... najhorsi bol 2016... tento je uz kludnejsi.... uvidime co bude dalej...
@ikonica tiež nie som zástanca častého menenia zamestnania...preto som len vymenila miesto 😉 A je fakt, že ak aj zmeníš, že to bude lepšie. Preto každý sám nejlepšie vie posúdiť ako sa zachovať. Každopádne ti prajem, aby sa to ukľudnilo a ty si bola viac v pohode a hlavne čoskoro tehu 😘
Baby uz som písala aj inde snažím sa zistiť co mi je,uz týždeň mám slaboruzovy výtok ale iba vo vnútri posvy občas sa stane ze mam aj na papieri ked sa utriem. Sledovala som aj krcok a je nízko tvrdý a dlhý az príliš. Do MS mam 13 dni, cyklus mam väčšinou az 38 dňový. Necítim sa nijak čudne len v aute mi zvykne byť zle uz druhý deň. A ten výtok je taký ze sa mi ako keby rozťahuje medzi prstami skôr také ako hlien počas plodnych dní len je ružový neviete čo to moze byť? :(
@ivka973 no môže to byť i tehu v tom najkrajšom prípade! I mne bývalo zle v aute počas tehu!
@krajcovicka niesom si istá lebo nič zvláštne necítim....dneska som cestovala a už mi spatne nebolo
@ivka973 všetko vyrieši čas, maj pekný večer!
@krajcovicka ďakujem, aj tebe 🙂
@wewe28
@krajcovicka
Baby ja som asi 4 dni pred MS a doma nemam ani jeden test. Viete si predstavit keby som ich uz mala doma (tie vase) a ukazal by mi ducha?? 😀😀😂
@meissa ja som už prišla na to, že ich treba nechať ponorené, kým sa zo zásobníka nepresunie všetka farba...
Žienky milé, dnešným dňom sa stáva táto skupina históriou a verím, že nás čaká krásna budúcnosť, prajem vám zdravie, lásku, úsmev na perách i na duši. Nech nový rok prinesie to najvýtuženejšie. Mám vás rada! Držte sa, ja som po snažilkovaní, hlásim 1 dpo 🤗
Mile dievcata, zelam vam do noveho roka vela zdravia,lasky,pohody,nech sa nam splni nasa spolocna tuzba...
dam to aj sem...
Novorocna matematika pre snazilky
2 + 0 + 1+ 8 = 11 = //
alebo este dalej cislo 11....1 + 1 = 2 ako dve //
kazdej nech prinesie novy rok //

@krajcovicka az som sa rozplakala....ze historiou :( smutne ale je to realita :(
@krajcovicka som zvedava, kto otvori novu temu... navrhujem teba alebo znovu alilku
@krajcovicka moze byt ;)
@ikonica ja som aj v tomto starom roku v dobre verila 😁 tak aj v novom budem. 😉 Mne vzali len krv asi tak 6ampulok..😁 výsledky cca do mesiaca..prvýkrát som platila 90€.. výsledky boli dobre ale to boli v čase tehu tak mi povedal nech potom prídem ešte raz keď sa už budeme môcť snažiť..po 2hy krát asi 40€ tam mi opakoval iba vyšetrenie cytokinov..

@alilka - čakám na Tvoj testik 😉😊