Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte Babi,
Tak ja dnes 1 DC 😞
@krajcovicka aj ja som dnes 4 DPO...🙂 mozme si vymienat informacie o tom, ake mame priznaky 😂
@veronika2703 ja tiez 4 dpo
@sonazitnanova ako dlho sa uz snazite?
@veronika2703 no minuly rok som potratila v aprili a pred tym rok v oktobri a od vtedy uz je 9 mesiacov a stale nic
@sonazitnanova ufff :( to ma mrzi....my asi od juna s tym, ze teraz v decembri som mala biochemicke..
@sonazitnanova
@veronika2703 no dievčence, tak mňa bolia podbruško, pichá ma naľavo a ohlasujú sa u prsia a vy?
@veronika2703 to jedno aj ja biochemicke ,verim ze uz coskoro sa podari
@krajcovicka ja zatial nieako nic ale tiez sa mi zdaju prsia uvidime 😊
@krajcovicka ja zatial tiez len prsia citim take nafuknutee, nic viac 😏
@chuchu86 nebuď smutna som v tomto stebou neboj raz to vyde
Babi chcem sa opýtať, či máte skúsenost so spinenim.
Ms som dostala na 33 dc, prvý deň mám stále iba špinenie.
Ale na druhý deň sa to rozbehne pekne.
No dnes je druhý deň a ešte stále mám iba špinenie, raz hnedé a raz je tam trocha krvy.
Mám sa začať báť?
@chuchu86 neviem ale ja som tiež mala pravidelnú ms peknú jeden deň sa rozbehovala a na druhý deň už vodopád a potom z ničoho nič jedna ms dva dni spinenie tretí deň nič a potom prišla normálna ma
@adulka1989 - to keď som brala clostil som mala takú ms, ale už to neberiem od septembra.
@chuchu86 ja neberiem nič dokonca ani po laparoskopii sa to nezmenilo stále mám rovnakú ms
Babi,tak ms sa rozbehla v plnej paráde 😀
@veronika2703
@krajcovicka co mate nove?
@sonazitnanova ahoj, ja 6 dpo a čakám, čo bude 🤗🙏🏻👶🏻🤗
@sonazitnanova ahoj 🙂 ja niic zatiaaal... :/ len hladna som viac..ale to byvam vzdy pres MS :P tyy?
Dievcata, s obrovskym zialom v srdci prezivam znovu to,co som uz nikdy nechcela zazit...
Bola som dnes na kontrole v 8+0tt,lebo drobatko este nemalo srdiecko pred dvoma tyzdnami. Ale bohuzial ani dnes tam nebola akcia srdiecka a plodovy vak taky velky,ze doktorka povedala ze uz ani nebude. Sme z toho strasne smutní...
@katka_1983 och to mi je ľúto, prajem skoré zotavenie a veľa odhodlania do nového šťastia!
@katka_1983 ahoj. Je mi to velmi luto, viem co prezivas, ja som si presla MA pred 3 rokmi, v decembri som zistila, ze som znovu tehotna, obrovska radost no v utorok som bola u dr s tym, ze som zacala spinit, na ultrazvuku bolo vidiet len gestacny vak bez babatka, kontrola znovu o 10 dni,.no idem k nemu v pondelok, lebo som zacala krvacat. Diagnoza bude urcite anembryomola. Je mi strasne, no myslime pozitivne, mame dvoch anjelikov, ktori nas ochranuju a zoslu nam krasne zdrave babatko, len musi prist jeho cas. Drzim ti palce, aby sa rany zahojili rychlo. Drz sa ❤😙

@krajcovicka aha no ale už sa to pomaličky začne blížiť hihi tak držím palce