icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
5. jan 2018

@sonazitnanova
@veronika2703
Ináč duje ma jak balón, dnes som mala zimnicu a každú chvíľu mám hlad, dnes kamarát na chate zohrial žebračnú kašu... skoro ma naplo... včera ma strašne pichalo v ľavom boku, ani som nevedela identifikovať, či je to spredu, či od chrbta.... no ale to si viem niekedy aj veľmi pekne všetko nahovárať... možno

sevcikovaanna
5. jan 2018

@katka_1983 viem ze pisem hlupost no bud rada ze teraz nie neskor u nas to je skoro 2 roky a nejde to rozchodit aj ked sa velmi snazim...tie sklamania cloveka nicia...

katka_1983
5. jan 2018

@krajcovicka Dakujem Ti

katka_1983
5. jan 2018

@luscyn ja som mala MA v maji tohto roku a teraz znova...

katka_1983
5. jan 2018

Nemate niektora skusenost s vypoctami od dr.Jonasa?

kvetinka29
6. jan 2018

Ahojte, dnes som 34 dc, od vcera mi je nejako divno, obcas sa mi hlava zatoci, viac krat za den mam kyselinu, obcas mi je na vracanie, no nevracala som, boli ma lavy vajecnik, zajtra mam dostat ms, no nevydrzala som a urobila som si test dnes vecer a uvidela som tam straaaaasne slabunku druhu ciarocku, myslela som si ze to su len vyplody mojej fantazie a ze len z toho ako velmi chcem ju vidiet som si domyslela ze tam naozaj je. Isla som za mojim muzom a ukazala som mu test. Po roznych naklananiach na vsetky uhly povedal ze to tam vidi aj on. Neslo mi to odfotit, lebo je to vidiet naozaj len pod urcitym uhlom a brutalnom zmureni 😂 ved viete ako vieme zmurit ked tam chceme nieco vidiet......nechcem sa popredu zbytocne tesit a byt potom sklamana bojim sa toho, ze keby to bolo ozaj tehu tak uz by to malo byt trosku viditelnejsie.

wewe28
6. jan 2018

@meissa a ty ako? prišla mrcha, či nie?

meissa
7. jan 2018

@wewe28
Prisla 2.1. spolu s novym rokom :P Od dnes sa mozme zacat snazit. Ale ako na potvoru partner ide na sluzobku od zajtra. A ja mavam podla testov ovulku 10-11 den cyklu. Asi to tento mesiac nestihneme.

kvetinka29
7. jan 2018

Baby prosim vas vidite tam volaco? Dnes by som mala dostat ms, no dufam, ze uz nepride.

krajcovicka
7. jan 2018

@kvetinka29 jasné, že vidím✊🏻👶🏻✊🏻

kvetinka29
7. jan 2018

@krajcovicka dakujem, velmi sa tesim, len zatial tak velmi opatrne 🙂

wewe28
7. jan 2018

@meissa potvora jedna 😖 tak to bude zložité, ale treba využiť každú chvílu 😉 človek nikdy nevie...

dadka1582
7. jan 2018

No takze baby ja zasa od zaciatku. Mrcha dorazila ☹ Aj ked neskoro ale prisla .....

ikonica
7. jan 2018

och dasi cyklus s bolestivymi prsiami a podbruskom.. a szas to nikam nepovedie..preco nas telo takto sali????

meissa
7. jan 2018

@wewe28
Ved som mu aj povedala,ze tento mesiac si na tom dam fakt zalezat :D Aby bol pripraveny :D Tak som sama zvedava ako to dopadne 🙂

meissa
7. jan 2018

@ikonica
My od kedy si nedavame pozor tak ma kazdy mesiac bolia prsia. Predtym som to nikdy nezazila. Moje telo asi rozpoznalo,ze je nieco inak....zaujimave mi to pride.

wewe28
8. jan 2018

@krajcovicka vyzerá to nádejne 😘Moc držím palečky ✊🏻

krajcovicka
8. jan 2018

@wewe28 ďakujem za tehu bacilky 😘

martinade
8. jan 2018

@krajcovicka @wewe28 pošlite tehu bacilky ďalej 🙂 rada sa nakazím

veronika2703
8. jan 2018

@krajcovicka uu teraz si ma nakazilaaa :D ja som si povedala, ze pockaaam az do MS...ale uz by som sa aj ja radaa tesila! 🙂 super, len nech to tak pokracuje!

ingush
8. jan 2018

@krajcovicka jeeej drzim palceky nech je vsetko ok a ciarocky nech silneju ✊✊✊🙏

wewe28
8. jan 2018

@martinade mala som len dve balenia a tie som už rozdala, ale možno posunú kočky ďalej 😀 Tak len tak virtuálne ich posielam 😉

krajcovicka
8. jan 2018

@ingush ďakujem!❤️

sonazitnanova
8. jan 2018

@krajcovicka inak ja tiez nafuknuta furt a prsia ma bolia ale poboku to mavam aj pred ms len teraz dost no uvidime 😉

sonazitnanova
8. jan 2018

@krajcovicka jeeej parada aj ja chcem ja este neskusala

ikonica
8. jan 2018

Och asi poverim nejaku tehulu nech mi kupi test.... Aaaaaa ved hned vedla v kancli jednu mam 😀

meissa
8. jan 2018

@krajcovicka
Waaaw aj ja si chcem take ciarocky najst 🙂 Tak sa tesim ako keby moje boli :D

krajcovicka
8. jan 2018

@meissa ďakujeeem 😘, nech sa Ti tak stane!

wewe28
8. jan 2018

@meissa neboj, Tebe som poslala tie isté bacilky ako @krajcovicka 😉 Tak isto sa čoskoro podarí 😀