Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@katka_1983 viem ze pisem hlupost no bud rada ze teraz nie neskor u nas to je skoro 2 roky a nejde to rozchodit aj ked sa velmi snazim...tie sklamania cloveka nicia...
@krajcovicka Dakujem Ti
@luscyn ja som mala MA v maji tohto roku a teraz znova...
Nemate niektora skusenost s vypoctami od dr.Jonasa?
Ahojte, dnes som 34 dc, od vcera mi je nejako divno, obcas sa mi hlava zatoci, viac krat za den mam kyselinu, obcas mi je na vracanie, no nevracala som, boli ma lavy vajecnik, zajtra mam dostat ms, no nevydrzala som a urobila som si test dnes vecer a uvidela som tam straaaaasne slabunku druhu ciarocku, myslela som si ze to su len vyplody mojej fantazie a ze len z toho ako velmi chcem ju vidiet som si domyslela ze tam naozaj je. Isla som za mojim muzom a ukazala som mu test. Po roznych naklananiach na vsetky uhly povedal ze to tam vidi aj on. Neslo mi to odfotit, lebo je to vidiet naozaj len pod urcitym uhlom a brutalnom zmureni 😂 ved viete ako vieme zmurit ked tam chceme nieco vidiet......nechcem sa popredu zbytocne tesit a byt potom sklamana bojim sa toho, ze keby to bolo ozaj tehu tak uz by to malo byt trosku viditelnejsie.
@kvetinka29 jasné, že vidím✊🏻👶🏻✊🏻
@krajcovicka dakujem, velmi sa tesim, len zatial tak velmi opatrne 🙂
No takze baby ja zasa od zaciatku. Mrcha dorazila ☹ Aj ked neskoro ale prisla .....
och dasi cyklus s bolestivymi prsiami a podbruskom.. a szas to nikam nepovedie..preco nas telo takto sali????
@krajcovicka vyzerá to nádejne 😘Moc držím palečky ✊🏻
@wewe28 ďakujem za tehu bacilky 😘
@krajcovicka @wewe28 pošlite tehu bacilky ďalej 🙂 rada sa nakazím
@krajcovicka uu teraz si ma nakazilaaa :D ja som si povedala, ze pockaaam az do MS...ale uz by som sa aj ja radaa tesila! 🙂 super, len nech to tak pokracuje!
@krajcovicka jeeej drzim palceky nech je vsetko ok a ciarocky nech silneju ✊✊✊🙏
@ingush ďakujem!❤️
@krajcovicka inak ja tiez nafuknuta furt a prsia ma bolia ale poboku to mavam aj pred ms len teraz dost no uvidime 😉
@krajcovicka jeeej parada aj ja chcem ja este neskusala
Och asi poverim nejaku tehulu nech mi kupi test.... Aaaaaa ved hned vedla v kancli jednu mam 😀
@krajcovicka
Waaaw aj ja si chcem take ciarocky najst 🙂 Tak sa tesim ako keby moje boli :D
@meissa ďakujeeem 😘, nech sa Ti tak stane!
@meissa neboj, Tebe som poslala tie isté bacilky ako @krajcovicka 😉 Tak isto sa čoskoro podarí 😀

@sonazitnanova
@veronika2703
Ináč duje ma jak balón, dnes som mala zimnicu a každú chvíľu mám hlad, dnes kamarát na chate zohrial žebračnú kašu... skoro ma naplo... včera ma strašne pichalo v ľavom boku, ani som nevedela identifikovať, či je to spredu, či od chrbta.... no ale to si viem niekedy aj veľmi pekne všetko nahovárať... možno