icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
11. jan 2018

@krajcovicka skusim ten bublitest asi uz dnes, v nedelu urobim dr maxa

ja197
11. jan 2018

@krajcovicka skúsila som ten tvoj starodávny test, sóda spadla dolu a nič nesyčalo, len trochu bubliniek to pustilo 😂😂😂 no uvidíme čo to bude znamenať u mňa, do konca týždňa očakávam návštevu 😂😂

ikonica
11. jan 2018

@krajcovicka no moj bublitest dopadol tak, ze soda spadla na dno a nic :D

ikonica
11. jan 2018

ale nepouzila som ranny moc... tak rano znova zasaskujem s poharickom 🍹

ja197
11. jan 2018

@ikonica koncentrovaný moč je ranný či už zriedený ? 😁 hlúpa otázka ale myslela som že práve má byť zriedený tekutinami 😁

ikonica
Autor odpoveď zmazal
krajcovicka
11. jan 2018

@ja197 proste ranný- nazbieraný za celú noc...😂

ikonica
11. jan 2018

@ja197 nezriedeny... aspon dve hodky nic nepit... ale najlepsi je ranny...

ja197
11. jan 2018

@krajcovicka aha 😂 ráno skúsim 😂 sranda musí byť 😂

alilka
autor
11. jan 2018

Nooo tak som "sodovy prieskum" urobila aj ja .sóda nereagovala až keď som to akoby zamiešala pohybom začali sa robiť bublinky a sumelo 😁 tadaaaaa netehotnost potvrdená 😁😁

martinade
12. jan 2018

Sódový test mam za sebou tiež 😂
Sóda sa usadila na dno bez reakcie. Potom som to trošku zamiešala s tou nádobkou, tak trôšku boli bublinky či skôr pena. O týžeň mi má dojsť milostivá ak uvidím ci ten test je vierohodný 😂
Ale použila som asi viac ako 100ml 🙂 zajtra urobím druhý so 100ml 😂

katka_1983
12. jan 2018

Baby,tak ja som mala vcera kyret, hrozna skusenost...
Kolko vam dr. odporucala si dat pauzu pred snazenim?

krajcovicka
12. jan 2018

@katka_1983 mne mesiac, po prvej ms sme už mohli, drž sa!❤️

krajcovicka
12. jan 2018

@sonazitnanova
@veronika2703 ako dievčatá? Máte niečo nové?✊🏻✊🏻✊🏻

ejuska2586
12. jan 2018

@katka_1983 Mrzi ma to. Zavisi od toho, v akom stadiu tehotenstva si bola. Lekari vacsinou hovoria, ze tolko, kolko si bola tehotna, by si mala pockat s dalsim snazenim. Vzdy vsak aspon jednu MS, aby sa obnovila sliznica.

katka_1983
12. jan 2018

@krajcovicka
@ejuska2586. Vazne? Ja som myslela ze aspon 4 mesiace... A absolvovali ste niektora aj imunogenetiku a genetiku?

krajcovicka
12. jan 2018

@katka_1983 najnovšie teórie hovoria, že čím skôr, tým lepšie, lebo telo je nabudené na tehu a maternica je ako dobre pooraná pôda, pi alchemilku, naďalej užívaj kyselinu listovú a uvidíš po prvej ms, či budeš pripravená. Keď sa budeš dobre cítiť po telesnej i duševnej stránke... tak tú stratu môže vyliečiť jedine nová nádej. ✊🏻✊🏻✊🏻

ejuska2586
12. jan 2018

@katka_1983 My sme sa po prvom potrate snazili hned dalsi cyklus. Hned som aj otehotnela. Zial, opat neuspesne, ale to preto, lebo som mala imunologicky problem. Potom sme si dali pauzu pol roka, ale len preto, lebo sme riesili rozne vysetrenia. Hned po pol roku som otehotnela opat a dnes som uz v 30 tyzdni. Takze za mna plati - snazit sa hned, ako mate moznost a hlavne, ako sa na to ty po kyrete citis. Lebo psychika robi vela... Na druhej strane - nove tehotenstvo ti pomoze to lepsie prekonat. Zabudnut nezabudnes nikdy. Ale aspon sa s tym zmieris.

veronika2703
12. jan 2018

@krajcovicka ahooj 🙂 ja zatial nic..nerobila som si testy lebo MS mam dostat az v stredu tak este cakaam...ale necitim sa nijak zvlastne zatial, len som hladna viac.🙈🙈

katka_1983
12. jan 2018

@ejuska2586 mozem sa spytat - o tom imunologickom probleme si sa dozvedela az po tych potratoch? Mala si aj nasadenu nejaku liečbu?

katka_1983
12. jan 2018

@krajcovicka ja sa aj bojim zacat pred tym ako absolvujeme imunogenetiku a genetiku... Aby to zase neskončilo ako teraz...ale vraj tie vyšetrenia a hlavne výsledky z nich prichádzajú až po pár mesiacoch...a ja som už dosť netrpezlivá.

alilka
autor
12. jan 2018

@katka_1983 je mi ľúto čo sa to stalo .dôverne to poznám..to bol prvý potrat,?

ejuska2586
12. jan 2018

@katka_1983 Ano. Po 2. potrate sme boli na reprodukčnej imunológii v Nitre (okrem iných ďalších vyšetrení, ktoré sme absolvovali) a tam mi zistili imunologický problém. Keďže som nemala problém s otehotnením, kázala nám doktorka prísť hneď, ako sa potvrdí tehotenstvo z krvi a že sa hneď nasadí liečba na potlačenie mojej imunity. Tú som brala do určitého týždňa, kým mohla moja imunita zabiť plod. Teraz už len beriem injekcie na riedenie krvi (preventívne, s krvou nič nemám) a chodím na pravidelné krvné testy, aby moja imunita náhodou nezaúradovala...

ikonica
12. jan 2018

@krajcovicka pocuj ty si ten bublitest miesala, ci len hodila lyzicku sody do toho a nic....?

krajcovicka
12. jan 2018

@ikonica hodila, miešala a nič, predtým to samé od seba zasičalo- ako reakcia kyslé a zásadité...

ikonica
12. jan 2018

@krajcovicka hmm len ja beriem nieco na odkyslenie organizmu takze to mohlo aj preto tak reagovat... tak uvidime test v nedelu...

katka_1983
12. jan 2018

@alilka nie. To bol druhy potrat...prvy missed som mala koncom maja. A otehotniem zatial len po hormonalnej stimulacii. Uz rok sa (s prestávkou) dopujem hormonmy...takze nic moc.

alilka
autor
12. jan 2018

@katka_1983 verím si som na tom podobne..4potraty-az potom mi zistili príčinu na hematologii a teraz v marci mimomaternicove,o 3 cykly neskôr znova zle-plod sa zakliesnil do zvyšku vajcovodu..teraz sa opäť snažíme ale po tej operácie mám dosť rozhádzany cyklus a očividne začínam mať problémy s ovuláciou..lepšie povedané s ovuláciou na strane kde vajcovod ešte je..na tvojom mieste si prvoradé riešim hematologiu,tam ti môžu zistiť aj protilátky..a keď tak ísť ďalej..ja som zbehala všetko.. reproimunologiu, endokrinologiu, hematologiu,genetika..a v neposlednom rade chlap na spg..aj tam môže byť kľudne nejaká "chýba"..

katka_1983
12. jan 2018

@alilka ja ta sledujem uz dlhšie, takže o tomto tvojom trápení viem 😞...
Pri tomto poslednom tehotenstve som užívala Progesteron na udržanie a aj Fraxiparin,takže z hľadiska hematologie by to malo byť podchytené...zistili ti niečo na hemato, imuno, alebo genetike? Moj ma spg v poriadku, dokonca nad normu (teda počet), o pohyblivosti spermií mi nespominali nič.. V utorok idem na kontrolu po zákroku a potom začneme riešiť vyšetrenia.

alilka
autor
12. jan 2018

@katka_1983 na tej hematologii mi zistili trombofilny stav a mutácie krvi..inak zvyšok mám super výsledky..dokonca teraz čo som bola na hematologii mi dr povedala že mám tak dobre výsledky že keby som už nemala za sebou to vo mám by mi nedavala ani lieky, injekcie.. .na endokrinologii som pri poslednom trhu dostala lieky..ale po ukončení tehu som ich mala vysadiť..v utorok idem po výsledky znova tam som zvedavá..môj mal spg "medailový" tam sa vyjadril dr v centre. Mal cez 986 miliónov v 4,6 ml ejalulatu .ale tak moje posledné 2 tehu boli žiaľ "mechanické" zavinenie..vaječník kde mám vajcovod je pco čiže ťažko sa s ním dohodnúť nech sa spamätá..😁 a genetika obaja dobre. S počatím problém nieje len sa vždy niečo pos*re..