icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

katka_1983
12. jan 2018

@alilka vrodenu trombofiliu mam aj ja. Preto hneď picham Fraxiparin...ja už začínam rozmýšľať aj nad tým, že či tie potraty nezapricinili tie hormóny na stimulovanie vajíčok.

alilka
autor
12. jan 2018

@katka_1983 neviem či toto by mohla byť príčina. Nepočula som o Tom ešte..veď veľa báb otehotnie s clostilom a je to Okey..ja som už to všetko riešila aj z duchovného hľadiska..nie len zo zdravotného keďže tam je relatívne VSE Okey a furt dieťa nemám..

krajcovicka
12. jan 2018

@alilka neboj, čochvíľa to už určite príde! Radostná správa! ❤️

alilka
autor
12. jan 2018

@krajcovicka ďakujem moja 😘 ja tomu stále verím..hoc som včera bola polozakomplexovana keď som vyšla z ambulancie od gyndy 😁 ale už ma to prešlo.. jednoducho som sa rozhodla že ovu bude hoc dr na sone vajko nevidela..😁 vec čo tam po jednej doktorke. Ona nevie..ja viem 😂😂😂😂

sonazitnanova
13. jan 2018

@krajcovicka ahoj moja no ja nic asi s toho bielsie testy este som nevidela uz fakt to nechapem ale bola som aj na krv na hormonalny profil tak po ms idem k nej ze ako to vypada......a ty ako ?tehulka 😊

krajcovicka
13. jan 2018

@alilka krása, sila vôle je neobmedzená a Boh Ti s tým doista pomôže!

krajcovicka
13. jan 2018

@sonazitnanova teplotu si nemerala? Ukáž ten test...

ikonica
13. jan 2018

@alilka ty si prirodny ukaz... mas ovu aj v anovulacnom cykle... proste doktori su na teba kratki... drzim palce nech sa cim skor pridas ku krajcovicke ;)

julianka007
13. jan 2018

Čo poviete na toto... Ja som z toho šiši... Už som sa pripravovala na MS a teplota hore... Nemám test a dnes som v práci, tak si ho tak skoro nemôžem ani kúpiť... Ale čo ma viac trápi, že keď som si pri sprchovaní stlačila bradavku, tak mi z nej vystrekla bielozlta tekutina... Neviem či je to normálne... 😂😂😂😂

krajcovicka
14. jan 2018

@julianka007 ako dnes teplota?

krajcovicka
14. jan 2018

Tak ja dnes 15 dpo a čiaročky sú už pekné... dievčence, zo srdca vám želám, nech čochvíľa zažijete ten krásny pocit plnosti lásky k malému stvoreniatku, ktoré vám bude rásť pod srdcom ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻, veľa šťastia! ❤️

veronika2703
14. jan 2018

@krajcovicka zo srdca Ti blahozelam! uziivaj!❣️ ja dnes niiic..uplna bielota :/

krajcovicka
14. jan 2018

@veronika2703 škoda...✊🏻Nabudúce to príde!

ingush
14. jan 2018

@krajcovicka juuuuj velmi sa stebou tesim 🙂 nech tentokrat vsetko dobre dopadne a nech sa onedlho tesite z vysnivaneho dalsieho dietatka ☺️🙏

julianka007
14. jan 2018

@krajcovicka dnes som už ani nemerala... Včera večer prišla MS... Nechala ma takto čakať... 🙁 Už som z toho celkom nešťastná....

julianka007
14. jan 2018

Dievčatá... Zaujímalo by ma, ze v ktorej časti cyklu sa má odoberať krv na hormonalny profil... Či je to jedno?

ikonica
14. jan 2018

@julianka007 co som citala rak na 3dc.... ja idem zajtra a uz sa nenecham odbit

krajcovicka
14. jan 2018

@ingush ďakujeeem 😘

katka_1983
14. jan 2018

@krajcovicka prosim ta, mozes mi napisat, ako to ze vies tak lahko otehotniet? Nejaku podporu plodnosti (vitaminy,tabletky...) si mala? Dakujem a silno drzim palce. Tentokrat to das do zdarneho konca!!

krajcovicka
14. jan 2018

@katka_1983 užívam už rok kyselinu listovú, dva cykly som teraz pila inofolic a muž florandol, do ovu alchemilku, ženšeň, rebríček, čistec... muž kotvičníkový čaj. Počas ovu som jedla grep, môžeš pridať i ananás. Ešte som si dávali i Ečko a D3, po milovaní som ležala na bruchu ( mám maternicu otočenú dozadu) a bola som i u jedného liečiteľa.

katka_1983
14. jan 2018

@krajcovicka vidim, ze aj ty robis vsetko aby si uz konecne mohla v naruci drzat svoj sen...
Zeny, klobuk dole pred vami! A konkretne aku kyselinu listovu mas? Ja Femibion.

krajcovicka
14. jan 2018

@katka_1983 len čisto samostatne kyselinu a teraz som nasadila femibion. Kamarátke odporučil nejaký liečiteľ ( s lymfatt.systémom) aby brala hneď femibion 2 už pri snažení.

sonazitnanova
14. jan 2018

@krajcovicka este vcera som ms dostala o 3 dni skor

sonazitnanova
14. jan 2018

@julianka007 ja som bola a krv sa bere 2 krat na 2den ms a potom na 22-24 den

veronika2703
14. jan 2018

@sonazitnanova uz maas??? :/

krajcovicka
14. jan 2018

@sonazitnanova tak nabudúce ✊🏻😘

krajcovicka
15. jan 2018

https://www.modrykonik.sk/group/10166/settings/

Milé snažilky z celého ❤️ vám prajem, aby ste sa už úspešne dosnažili a zmenili tak svoj status na tehuľky. Týmto pozývam všetky tehuľky kamarátky do našej novej skupiny... ďakujem vám všetkým za podporu, milé slová, mám vás rada!

Dnes som 16 dpo a takéto čiarky som ešte nemala, držte palce!😘

mimiqa
15. jan 2018

@krajcovicka gratulujem 😚

sonazitnanova
15. jan 2018

@veronika2703 anooooo prisli skor o 3 dni