Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@katka_1983 neviem či toto by mohla byť príčina. Nepočula som o Tom ešte..veď veľa báb otehotnie s clostilom a je to Okey..ja som už to všetko riešila aj z duchovného hľadiska..nie len zo zdravotného keďže tam je relatívne VSE Okey a furt dieťa nemám..
@alilka neboj, čochvíľa to už určite príde! Radostná správa! ❤️
@krajcovicka ďakujem moja 😘 ja tomu stále verím..hoc som včera bola polozakomplexovana keď som vyšla z ambulancie od gyndy 😁 ale už ma to prešlo.. jednoducho som sa rozhodla že ovu bude hoc dr na sone vajko nevidela..😁 vec čo tam po jednej doktorke. Ona nevie..ja viem 😂😂😂😂
@krajcovicka ahoj moja no ja nic asi s toho bielsie testy este som nevidela uz fakt to nechapem ale bola som aj na krv na hormonalny profil tak po ms idem k nej ze ako to vypada......a ty ako ?tehulka 😊
@alilka krása, sila vôle je neobmedzená a Boh Ti s tým doista pomôže!
@sonazitnanova teplotu si nemerala? Ukáž ten test...
Čo poviete na toto... Ja som z toho šiši... Už som sa pripravovala na MS a teplota hore... Nemám test a dnes som v práci, tak si ho tak skoro nemôžem ani kúpiť... Ale čo ma viac trápi, že keď som si pri sprchovaní stlačila bradavku, tak mi z nej vystrekla bielozlta tekutina... Neviem či je to normálne... 😂😂😂😂
@julianka007 ako dnes teplota?
@krajcovicka zo srdca Ti blahozelam! uziivaj!❣️ ja dnes niiic..uplna bielota :/
@veronika2703 škoda...✊🏻Nabudúce to príde!
@krajcovicka juuuuj velmi sa stebou tesim 🙂 nech tentokrat vsetko dobre dopadne a nech sa onedlho tesite z vysnivaneho dalsieho dietatka ☺️🙏
@krajcovicka dnes som už ani nemerala... Včera večer prišla MS... Nechala ma takto čakať... 🙁 Už som z toho celkom nešťastná....
Dievčatá... Zaujímalo by ma, ze v ktorej časti cyklu sa má odoberať krv na hormonalny profil... Či je to jedno?
@julianka007 co som citala rak na 3dc.... ja idem zajtra a uz sa nenecham odbit
@ingush ďakujeeem 😘
@krajcovicka prosim ta, mozes mi napisat, ako to ze vies tak lahko otehotniet? Nejaku podporu plodnosti (vitaminy,tabletky...) si mala? Dakujem a silno drzim palce. Tentokrat to das do zdarneho konca!!
@katka_1983 užívam už rok kyselinu listovú, dva cykly som teraz pila inofolic a muž florandol, do ovu alchemilku, ženšeň, rebríček, čistec... muž kotvičníkový čaj. Počas ovu som jedla grep, môžeš pridať i ananás. Ešte som si dávali i Ečko a D3, po milovaní som ležala na bruchu ( mám maternicu otočenú dozadu) a bola som i u jedného liečiteľa.
@krajcovicka vidim, ze aj ty robis vsetko aby si uz konecne mohla v naruci drzat svoj sen...
Zeny, klobuk dole pred vami! A konkretne aku kyselinu listovu mas? Ja Femibion.
@katka_1983 len čisto samostatne kyselinu a teraz som nasadila femibion. Kamarátke odporučil nejaký liečiteľ ( s lymfatt.systémom) aby brala hneď femibion 2 už pri snažení.
@krajcovicka este vcera som ms dostala o 3 dni skor
@julianka007 ja som bola a krv sa bere 2 krat na 2den ms a potom na 22-24 den
@sonazitnanova uz maas??? :/
@sonazitnanova tak nabudúce ✊🏻😘
https://www.modrykonik.sk/group/10166/settings/
Milé snažilky z celého ❤️ vám prajem, aby ste sa už úspešne dosnažili a zmenili tak svoj status na tehuľky. Týmto pozývam všetky tehuľky kamarátky do našej novej skupiny... ďakujem vám všetkým za podporu, milé slová, mám vás rada!
Dnes som 16 dpo a takéto čiarky som ešte nemala, držte palce!😘
@krajcovicka gratulujem 😚
@veronika2703 anooooo prisli skor o 3 dni

@alilka vrodenu trombofiliu mam aj ja. Preto hneď picham Fraxiparin...ja už začínam rozmýšľať aj nad tým, že či tie potraty nezapricinili tie hormóny na stimulovanie vajíčok.