Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka ahoj 🙂 ano anoo, ja som dnes 9 DC, tak cakam ovu najblizsie dni...snad to vyjde, manzel bude mat narodeniny vo februari..mala by som super darcek 😜
@veronika2703 ✊🏻
Ja som 12 dc... Ocakavam ovu, chodim ma odebery na horm. profil, v pondelok reproimuno vysetrenia... Snazim sa viac hybat, viac pit, beriem aloe vera, pro balance, inofolic... Tak uvidime...
@ikonica pekne si sa do toho obula! ✊🏻
@wewe28 ahoj...v prvom rade gratuluje k tehotenstvu a zelam prijemnu cestu do uspesneho ciela.Mozem mat otazku?Ked som sledovala tvoj pribeh,postrehla som,ze si mala dlhsiu dobu negativny test,pokym sa ti tam neobjavili dve ciarky.Som teraz v podobnej situacii...menstruacia meska 3dni a testy negativne.Nikdy predtym mi to nemesklo ani den.Kedy ti prosim ta test nieco ukazal? A kolkodhovy si mala cyklus predt tym,ako sa ti konecne podarilo?Ja mam cyklus 26 dnovy a lekarom potvrdeny dominantny folikul na 15DC vo velkosti 19,9mm...bolesti som mala 17DC sama lekarka povedala,ze vyzera to na posunutu ovu.Dnes som 13DPO a testy biele.Neviem,ci mam stale dufat,alebo je to cele paseee.
@krajcovicka asi tak sme v tvoriacom obdobi alebo cakacom 😊
@veronika2703 ja by som mala.dnes mat ovu akurat muz neni doma a naposledy sme sa v nedelu jedine ze by potvory prezili 😀
@ikonica ahoj. Do ktoreho reproimuno centra ides?
Ja do Nr, ale taky termin som dostala,ze som skoro odpadla!! Az na konci mája...dovtedy neviem ako vydrzim cakat. A výsledky budu za dalsie dva mesiace. Akoze nechapem toto. To majú také návaly?
@sonazitnanova noo ved dnes je streda tak snaaad by mohli 🙏🙏 a kedy ho zas budes mat domaaa? :p
@veronika2703 nooo tak ovu mam dnes na 100 percent vzdy mi to vychadza na 12 den , bola som dnes u gyn.po vysledky .....no pride no mozno cez vikend aj to neviem
@katka_1983 idem do adly v presove... a termin mi dali po 6 tyzdnoch ale to len preto, ze som brala chvilu prednison, tak aby neskreslil vysledky.... minule jedna babenka pisala, ze tam volala a objednali ju tusim o mesiac, meciac a pol....
@alilka no moje telo zblblo... mala som krasnych 6 cyklov kedy mrcha chodila presne na 26 dc... potom som mala jeden 28dnovy a posledna prisla uz na 23 dc... neviem comu to pripisat... ale asi tomu prednisonu co som tyzden brala.... no a tento cyklus sa mi nejak nechce objavit plodny hlien... tak mozno budem bez ovu... inac kalendar mi ju ukazuje na dnes ale ovutest vcera bol na prd aj dnes.... tak neviem na com som lebo skor som testy nerobila..... ja mam skor pocit, ze bude neskor aj vdaka vsetkym tym veciam co beriem....
@alilka ne nemeram lebo by ma svihlo... ale meriam si len tak orientacne teplotu pod pazuchou... ked som aspon pol hodky v klude zmeriam.. a ono to priblizne sedi... vzdy ked mi klesne, tak viem ze za jeden dva dni je tu mrcha.... dnes ju mam extremne nizku a v appke mam vajko nakreslene, tak skusime sa 'potrapit' dnes :D ovutest nic... mozno bol pozitivny predvcerom.... dnes aj popichavanie v podbrusku... ja zvyknem mat ovuhlien a nie len pri krcku asi take 3-4 dni za sebou.. ale tento cyklus nejak nist a ani pri krcku... v piatok idem na odber na hp.. keby sa mi podarilo dostat k dr nech mi povieci bola,ovu ci nie, ci len bude.. ale asi ma nezoberie...
@sonazitnanova uvidiiis, mozno budes sama prekvapenaa 🙂
@veronika2703 no ved keby sa uz podarilo len ak je niekde nieaky problem tak asi nie dr.mi brala krv na hormonalny profil a aj na to ci moje telo neodmieta spermie cize netvori protilatky proti nim a mam to hranicne tak zas zaciatkom.februara mam prist na krv
@sonazitnanova uuff...ale uvidis...hlavne ak nieco ma byt, nech sa to zisti a zacne riesit cim skor...my tiez uz od jula cakaaame o sto sest...:/
Ja mam po skuskom...psychicka stranka veci je v najlepsom poriadku :D MS cakam o 7 dni. Tak akosi si myslim,ze aj pride. Nasadila som si inofolic dva krat denne a polovicke som nanutila folandrol 🙂 Dufam,ze nam hviezdy budu naklonene a pocas plodnych dni budeme spolu 🙂 Zvysok je vo hviezdach....
@dadka1582 krasna druha ciarka gratulujem 🤰👍
@kvetinka29 dakujeeeemm kraasneeee
@dadka1582 supeeeeer

Ahojte dievčence, ako sa máte? Nejako to tu stíchlo, alebo ste všetky v tvoriacom období... držím palce, aby drobček prišiel!!!❤️👶🏻❤️