Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@dadka1582 gratulujeeem 😘
Jaajjj dievcata moje ani neciete ako sa tesiiimm. Skoro po 2 rokoch snazilkovania sa to konecne podarilo ... a nie este mi menzes nemeska dnes mam 10 dni po ovulacii... tak som si povedala ze si skusim spravit 🙂 a ako som hovorila skoro som odpadla 🙂 len dufam ze toto tehulkovanie uz bude v poriadku lebo prve skoncilo v 6 tyzdni MA... Tak drzte palceky baby moje.
@krajcovicka drzim palce ak si dobre pamatam dnes ides k lekarke 🙏 drzim palce sbybolo vsetko v poriadku ☺️
@ingush áno
Podľa poslednej ms 6+3 a podľa sona 6+ 5, srdiečko bilo, všetko v poriadku a na budúci týždeň mi dal prvú poradňu....
@krajcovicka tak sa veeeelmi tesim len ench je nadalej vsetko v poriadku a pekne do uspesneho konca to potiahneme obe 😉
@ingush nech sa tak stane!
@krajcovicka zo srdca Ti zelam aby si mala bezproblemove tehotenstvo. 😙
@krajcovicka
Krasne tehulkovanie zelam 🙂
@katka_1983
@meissa ďakujem 😘😘
@krajcovicka gratulujem a silno drzim paluchy nech to teraz konecne vyjde ;)
@ikonica ďakujem! Rovnako i vám nech sa všetkým podarí!
@krajcovicka gratulujem 😙
Baby v stredu idem do Ružomberka na laparoskopiu operujú má vo štvrtok prepustia má hneď v ten deň ? Ale pn nieje nutná že ?
@tajkazanova ideš na jednodňovú ja som mala vybavenú takú a išla som hneď po prebratí v ten deň domou
Ahoj holky, v lednu to byl rok, co jsme se s manželem začali snažit. Včera jsem bulela muži v autě, že nám to snad nikdy nevyjde! Že to mám za 3 dny dostat a už cítím, že to přijde. A abych se uklidnila a připravila se na to, že fakt dojde, tak sem si ráno dělala test. Aby mě to tak nesebralo jak to přijde. A jsou tam //. Nechápu. Ale jsou tam //. Posílám foto. Mám strašnou radost a doufám, že to tak bude dál.
@alash idem gratulujem 🤰
@krajcovicka ahoj. Prosim ta chcem sa ta opytat kedy si bola prvy krat u doktora? Lebo mne podla poslednej ms vychadza koniec 5teho tyzdna a videl iba machulku. Dokonca 2. Ale ziadny gestacny vak nic... ty ked si bola prvy krat u doktira uz ti nieco videl? Ako tehotenstvo mi potvrdil len mam troska starost ze tam este nic nebolo.. a to mi dokonca povedal ze to vyzera na dvojicky.
@dadka1582 ahoj ja som tak bola pred rokom...test mi vysiel pozitivny, vychadzalo ze som v 5tt no na prvykrat nevidel nic vravel ze mam dojst o dva dni ze uz ak to je normalne tehu bude vidiet ... Tak som dosla bolo vidno tiez 2 machulky a nic viac...len mne bohuzial to aj tak ostalo...ze sa zvacsovali len tie "vaky" alebo ako to nazvat a nich nic nebolo...no tebe sa to kludne moze zmenit ☺️☺️☺️ kedy mas kontrolu? Budem drzat prsty 😊
@updatevani ja mam kontrolu az o dca tyzdne
@dadka1582 tak daj potom vediet, ale pevne verim ze vsetko bude v uplnom poriadku 😊 a zabudla som ti pogratulovat 😉...teraz oddychuj a uzivaj tehu
@updatevani dakujem ti krasne. No mam troska obavu lebo 1ve tehotenstvo skoncilo MA.. Takze dufam ze toto bude v poriadku...
@dadka1582 verim ti aj u mna to tak prvykrat skoncilo, len zatial sa nam dalsie nezadarilo...no uplne chapem tvoje obavy...tentokrat to uz vyjde....inak po akej dobe od MA sa vam zadarilo?
@dadka1582 5 tt je ešte skoro ja som bola 6+ 5 tt a už bolo bidieť fazuľku i ❤️. Neboj, všetko bude dobré, mysli na pekné veci, nie na zlé!

@dadka1582 krásny test. Blahoželám.😁 Už ti mešká?