icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
11. feb 2018

@bea0802 nádhera! Prajem silné zdravíčko obom jráskam! 😘😘😘😘😘

ikonica
11. feb 2018

@bea0802 jeeeeej vitame babatenko na svete... budte hlavne zdravucke 🙂

ikonica
11. feb 2018

@updatevani ahojkyyy... neviem ci si to tu citala... zistili mi zvyseny prolaktin.... este som zvedava na reproimuno o tyzden....

ingush
11. feb 2018

@dadka1582 mne bolo vidno skoro az 7-8 ked pozerala. Zatial nasvedcovalo len to tomi ze v krvy sa hodnota zvysovala mierne 🙂 a uz sme v 19 tyzdni 🙂 tak drzim palce aby to bolo zdrave tehu 🙏😉

updatevani
11. feb 2018

@ikonica jeej ahoj..nie necitala ...prepac ale som v tomto laik co to zmanema? Ja idem zajtra rano na odbery krvu na HP, vcera som dostala MS...

dadka1582
11. feb 2018

@updatevani nam sa zadarilo skoro po 2 rokoch. Aj to pomocou clostilbegytu ktory som brala dva mesiace. Takze na druhy cyklus nam to vyslo

dadka1582
11. feb 2018

@ingush Dakujem krasne. My s manzelom sa tiez modlime aby to tak bolo

dadka1582
11. feb 2018

@krajcovicka Dakujem pekne. Troska si ma ukludnila 🙂

ikonica
11. feb 2018

@updatevani ked mas vyssi prolaktin mozes mat problem s otehotnenim....telo je uz akoby tehotne.. nedozrievaju spravne vajicka a pod... takze idem sa ho snazit nejako znizit... gyndos mi nechce hned davat hormony, endokrinolozka tomu vobec neprikladala vahu... ze asi to bolo podmienene stresom z odberu... mne uz tolko krvi pobrali za min rok ze vazne nemam z toho stres... ale neva.. o tri mesiace mam ist na kontrolu.... uvidime este co povedia na reproimuno...

ikonica
11. feb 2018

@updatevani inac drzim palce pri odberoch.... mne robili tri v tyzdnovych odstupoch a ten posledny ukazal nadbytok prolaktinu....

ikonica
11. feb 2018

@updatevani este mi robili vytery na koltivaciu... som cista :D nemam ani ureaplazmu, ani mykoplazmu, ani chlamydie ani ine srandy... este uvidime ci su aj v krvi nepritomne....

ikonica
11. feb 2018

@updatevani ja som mrchu doslala vo stvrtok... na 27 dc.... tento cyklus idem merat bt a pokracujem v brani femibionu, aloe veda, pro balance a inofolic a pridam alchemilku, macu a tiez vitex alebo mastodynon kvapky... mm berie folandrol, zinok a bude aj macu so mnou 🙂

krajcovicka
11. feb 2018

@ikonica wau to je výzbroj! ✊🏻✊🏻✊🏻

updatevani
11. feb 2018

@ikonica mne od oktobra beru tiez vkuse krv kazdy mesiac 2-3x a ja sa toho extremne bojim 😂😂😂😂 mam z toho stres uz odkedy mi oznamil ze mi bude brat krv ... Okrem toho ze mi je z toho zle, stale sa tak zlaknem ze nemozu najst zily 🙈...no a inak stery ma cakaju potom ked mi skonci ms ... Ja som zacala do seba trepat vitamin D,C,B, magnezium a kyselinu listovu pre zaciatok, Decka mam stale ukrutne malo 😀ale to som ti uz spominala...uvazujem ze zajtra tu achimelku kupim a budem skusat pit do polky cyklu cca... Viac zatial neplanujem dalsi cyklus ak nic nevyjde pridam zas nieco...ale schudla som nevazim ani 45kg...lebo kedze mi vysla alergia a intolerancia som vela z jedalnicka vylucila jedal 🤔 tak dufam ze toto vplyv mat nebude nato

ikonica
11. feb 2018

@updatevani presne aj dcko extra si davam lebo ho mam nizke... 5000 IU

ach jo s tou intoleranciou to mas tazke :( musis pohladat, ako nahradit tie veci co si vylucila....

ikonica
11. feb 2018

@krajcovicka uz ma to nebavi... v piatok si ma podavali jak lopticku gynekolog a endokrino... gyndos nasiel ten prolaktin, poslal na endokrino, ze to treba lepsie vysetrit, ta ma odpinkala ze ona nic nebude robit, kedze nemam ine priznaky vyssieho prolaktinu, ze podla nej je to len stresom z odberu.... spravu som dala gyndosovi a ten ze zatial to nechame tak a o tri mesiace kontrola a cau a pa... kakam na to.. uz mam dost tych lekarov... pojdem svojou cestou... este uvidime co na reproimuno.. ak to tam bude ok, tak asi fakt slo o rolaktin... ved som mala tri cykly take ze prsia o cislo dve vacsie a boleli jak fras cele dva tyzdne od ovu do ms... ale kazdy lekar ze to je ok.. ja viem co je ok pre mna.. bolestive prsia som mala aj predtym ale nie tak intenzivne a tak dlho... endokrino povieze ked mate pravidelnu ms a netecie vam mlieko z prs, tak ste ok.... clele zle....

ikonica
11. feb 2018

@krajcovicka ale co citam niektore baby tak tie mali tisicove hodnoty...ja mam len cca dvojnasobok....

updatevani
11. feb 2018

@ikonica snazim sa 🙂... a ozaj zacala som chodit aj cvicit, lebo nakolko ja cely den ako "princezna" presedim na zadku a nehybem sa takmer vobec tak myslim, ze som asi aj cela neaktiva....vraj aj to vela zenam pomohlo tak uvidime, a ked uz nic ine aspon posilnim chrbat a naberiem kondicku ktora je zalostna ...😢

ikonica
11. feb 2018

@updatevani ja som zacala cvicit na elipticale co mam doma ako vesiak... a zacala som chodit vencot psy.... cez tyzden nestiham, ale cez vikend idem kazdy den na dve hodky von....

updatevani
11. feb 2018

@ikonica a inak som zufala z tych vysetreni uz! neznasam lekarov a este za dalsie nemala som kiahne a nemam ani ziadne protilatky nic voci nim...tak mi odporucaju aby som sa dala ockovat len vraj po ockovani sa nema 3mesiace otehotniet ale mna uz zas nechce davat pozor nato ....proste mam dost

ikonica
11. feb 2018

@updatevani a chcem chodit behat ked sa troska otepli.. len mam v prdeli koleno, chce mi to operovat ale zatial sa nedam :D momentalne to neboli...

updatevani
11. feb 2018

@ikonica tak skus bicykel namiesto behu potom 🙂 ....inak ja este pre istotu do toho vsetkeho som od utorka lezala s chripkou este ma posledne dozvuky tak snad nebude to mat vplyv na odbery :D a pridem si uz ako psychopat :D a paranoidna

ikonica
11. feb 2018

@updatevani och boze.... tak ja som kiahne mala a uz aj pasovy opar tak snad uz stacilo.. ja sa bojim, ci mi nenasadia nejaku liecbu na reproimuno ta tiez mi nezakazu sa snazit nejaky cas.... to by som asi uz nepredychala tak lahko...

updatevani
11. feb 2018

@ikonica no a hadaj u mna zazrak 😃 iba clovek co ma kiahne moze mat pasovy opar a tadaaaaaaaaaaa ja som kiahne nemala ale pasovy opar ano 😃 a nikomu to neide do hlavy

ikonica
11. feb 2018

@updatevani kedysi som dost bajkovala aj s mm.. uvidim... ten beh ma viac laka....

ja kedpridem k lekarovi tak uz sa citim jak hypochonder... resp tak na mna pozeraju.... a ja len chcem riesit preco sa nedari.... asi nakoniec skoncime v nejakom centre...

ikonica
11. feb 2018

@updatevani omg tak ty si co za tvora :D ty to mas naopak :D tak hajde nakazit sa k nejakemu dietatu...

updatevani
11. feb 2018

@ikonica akoze vies co, bola som na gastre a pan doktor mi povedal, ze mala by som menej chodit po lekaroch lebo ja som mala pri sebe aj kartu, ze sa mu zda hruba 🙂 a spravil mi vysetrenie a vsetko dobre tak som si vtedy prisla uplne ako hypochonder...tak som si povedala ze viac k nemu nepojdem...lenze na alergo mi vysla niekolko nasobne vyssia aj ASCA, tak ma alergologicka poslala k nemu aby spravil vysetrenia...najprv som bola u neho tak u nej...dosla som k nemu on nakolko som bola u neho skor mal vysledky z krvy starsie ASCU mal negativnu, tak mi povedal, ze u neho je vsetko ok vytlacil mi report vysledkov a poslal ma prec 🙂 bez slova, tak druhykrat som si prisla pri nemu ako idiot....riesis nieco zle je neriesis nic tiez :D

ikonica
11. feb 2018

@updatevani 😔 cely svoj dospelacky zivot som chodila k lekarom len na preventivy...tak si to asi teraz musim vyzrat... v piatok som sa skoror rozplakala ja si ma podavali.... uz mam chut aj gyndosa zmenit... je dost flegmaticky... ale mozno je to aj dobre...zasa pristup tu mate nadrbeme vas hned hormonmi a uvidime, co to spravi sa mi nepaci... ale ked sa nepodari do leta, tak uz si asi aj hormony popytam... ono velmi tuzim po dietati, ale aby som si dodrbala zdravie nemohla sa mu potom preto venovat, tak to asi nie...

ikonica
11. feb 2018

@updatevani co znamena ked je ta asca vyssia?

krajcovicka
11. feb 2018

@ikonica jasné, jedine Ty najlepšie poznáš svoje telo! Držím palce!