Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani len nech ide.. budete mat jasno v nom kym sa zacnu v tebe hrabat
@ikonica...mne gyn. vravel, ak ja budem ok potom jeho posle tak neviem...uvidim na kontrole 🙂 snad to rychle zbehne
@updatevani neboj rychlo ti ubehne 😊
@sonazitnanova dakujem 🙂 ty sa inak ako mas ? co nove? 🙂
Dosiahli sme uspesny koniec!!! Sice to trvalo dlhsie... od 2016 do 2018... 😉😍 Zatial mame iba //. Buduci tyzden ideme k dr. ☺
ahojte dievcata..boli ste niektora aj na laparke (priechodnost)? ako ste to zvladli?
@tifinka ahoj bola úplne v pohode jednodňovú som mala vybavenú a bola som aj na hyfosy
@adulka1989 aj ja mam ist na jednodnovu. a bojim sa.teda hlavne narkozy. co vsetko treba absolvovat pred "operaciou"?
@tifinka interné vyšetrenie mne stačilo ale viem že ešte dačo druhé ale to povedali že netreba takže len interné som mala a hneď som sa po narkoze prebrala a išla domou spokojná som bola veľmi išla by som hocikedy
@adulka1989 a bola som pred tým na hyfosy a úplne zbytočne lebo laparka má aj tak neminula akurát utratenie peniaze za hyfosy
@updatevani za malicko ,no co ti poviem nic nove furt kazdy mesiac cakam ci sa zadarilo stale nic uz aj horm.profil mam.spraveny tam je vsetko ako ma aj ovu vsetko perfektne ja uz neviem teraz dr.mi chce nieco predpisat na podporu otehu tak somzvedava ...nech boze da 😊
@sonazitnanova no skvele, ja som zvedava tiez na seba ...a mm ma spermiogram ok?...dufam, ze sa nam vsetkym uz zadari 🙂
@updatevani tak smermiogram pozerala nasa gyn.povedala ze velmi dobre ale podrobnejsi nemame ....zatial.....uz veru by mohlo och
@tifinka je to vysetrenie pre anesteziologa len sa pytaju ci mate alergie,nieake ochorenia a atd ....
Baby čo to tu tak extrémne utichlo?😁😁
@alilka tiez pozeram 🤔 sice ja som sa tu sama dlho neozyvala leebo som mala chaoticke obdobie 😐....ty sa ako mas ?
@updatevani ahoj..šak aj na som teraz veľa ti nepísala. Ale stále obyvam koná 😂😂 ja v pohode..tento mesiac som brala clostil nech sa mi vytvorí vajko na tej správnej strane s vajcovodom a k o sa vytvorilo..v utorok mi pichla pregnyl a dnes idem na kontrolu či prebehla ovu..včera som asi z toho pregnylu mala hrozne bolesti.
Takže ma čakajú ťažké 2tyzfnd kdeže ani nestovat nemôžem..🙊🙊 a ty ako?ako ste pokročili.?
@alilka my nijako, teda, zasla som ku gynekologovi tak povedal, ze co sa tyka "obycajnej priehliadky" je vsetko v poriadku, no kedze nie som stale od MA tehotna tak mi spravi vysetrenia, pondelok som bola na HP, a v stredu mam ist na kontorlu a pre vysledky + bude brat nejake stery a povedal, ze ak ja budem ok posle mm na spermiogram ...tak ja som aj zvedava jak ja toho mojho fobika z lekarov dostanem nan :D bude to este zaujimave :D ... no ale zacala som pit alchemilku, brat znovu kyselinu listovu tak uvidime co to spravi...len nakolko ja nerobim ovu testy a nemeriam bt, neviem kedy presne ovu je tak len odhadom podla hlienu sa budem riadit 🙂
...preco nemozes testovat ?
@updatevani jasné .treba tomu pomôcť ak to nejde. 😁 Ja som tento cyklus Pila alchemilku,beriem femibion,vitamín E,C zinok..jedla som grep počas ovu a teraz ananás..nasadila mi duphaston..no môžem ale pregnyl je hormón hcg čiže testy mi robí pozitívne .😁 A drží sa v tele cca 10-14 dní.🙊🙊 Ty si koľko po MA?
Ahoj baby stále si tu chodím citat príbehy vaše tak napíšem aj ja môj nieje dlhý ani smutný ale pre mňa strašny , mame synčeka Matejka 4roky teraz sme chceli druhé bábätko no našla sa cysta na ľavom vajecniku ktorá musela ísť von , absolvovala sa vyšetrenia všetko čo obnáša hnusná operácia narkóza zvracanie ktoré je u mňa vždy po narkóze, zotavovanie týždenne, a dnes mi gyn oznámil že žiaľ cysta je zla a musí ísť von vaječník aj vajcovod som strašné smutná sklamaná zas prežívať všetko odznova a potom sa zas zotavovať a až potom sa zas snažiť o dieťatko a to s polovičkou šancou 😭😭😭
@tifinka ahoj ja som bola týždeň dozadu pre mňa strašné pobyt v nemocke klystyr narkóza po narkóze som zvracala teda nemala čo tak ma napínalo čo bolo strašné a hlavne hojenie rán v pupku doteraz to nemám zahojebe a to idem na ďalšiu laparoskopiu
@tajkazanova ahoj..to mi je ľúto..😔 ale zvládneš to..😉 a tie šance budeš mať rovnaké .vaječník prebere funkciu druhého..čiže nevesan hlavu..je horšie to ako to mám ja..vaječník je ale bez vajcovodu..tam sú šance polovičné keďže on normalne ovuluje..

@sonazitnanova to naozaj som z toho taka nepokoojna...nech tk zbehne cim skor