Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dakujem vam vsetkym za gratulacie,no bolo to pred terminom ms,cize este sa moze zvrtnut na biochemicke. Ale dufam ze nie ☺
@tamarka9 my veríme, že nie a to by čiaročka nebola taká ruživá...
ahojte, citam vas len kratko. dnes pozitivny ovu test, hadam sa zadari. ktora z vas je na tom podobne a bude cakat so mnou?🙂
@bea0802 jeeej silno držím všetky palce....až do úspešného konca 😘
,nech to tu v takomto rytme pokračuje i ďalej ......

@alilka akooo? Niečo sa zmenilo?
@krajcovicka dakujem modlim sa aby to tak bolo 🙏 ...veru dufam ze tu bude jeden pozitivny test za druhym a vsetky uspesne do konca ❤
@bea0802 Gratulujeeem je to taaam bide baby 👶
@krajcovicka
@tamarka9 ale kdeže baby ani ms ani nič..
@tonjadabik2 dakujem 😘
Ahojte dievcata tak aj nam dosla mrska nakoniec akoby o den skor ale netrvala ani 2 dni. V piatok zacalo slabe krvacanie, v sobotu velmi malinko a vcera- nedela uz vobec nic. Ja sice nemavam silny menzes ale aspon 3-4 dni mam a teraz ja neviem. Ale prsia nebolia vobec, vcera vecer ma podbrusko bolelo ale dnes rano sim si spravila test a nic. Bol sice do prudu mocu a ja som ho ponorila ale nic. Takze my sa musime tento mesiac posnazit a rozmyslam ze aj bazalnu si skusim zmeriat aj ked to mozno nebude k nicomu.
Nevzdavat sa - ideme dalej 😉.
no chvilku jsem tu nebyla a uz jsou tu 2 pozitivni testy! 🙂 Gratulujeeeem Vám! 🙂 Doufám, že to tak půjde dál. 🙂
Je to v prvom rade iny test... Nejdes ku gyndosovi na krvny test? A potom hned aj tie injekcie...
Baby aj píšete o fraxiparine tak hneď!!ja si ho picham aj počas snaženia..

@tamarka9 dobré ránko tehuľka, gratulujem... nech sa stane a až do šťastného konca!