Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@kikuskaschw rapicleAr pre mna najhorsi test !! Najhorsia skusenost ukazal mi uz dvs krat druhu ciarku...ine testy nie..
@honeybuney ahoooj no to ma mrzi a spinenie co este je??? 😕Tiez som myslela ze v tvojom pripade ide o uhniezdenie .. ale ako vravim s duphastonu vela bab spinilo... ale kym neni ms tak este nic nieje stratene!!!test este nemusel zachytit ✊️🤰
@honeybuney tak ak si mala ovulaciu V strede cyklu musíš počítať 10-14 dní a potom by mal nastať menzes. Skôr sa neoplatí testovat. I keď ja som tiež už testovala. Test mám negatívny. A keďže je dnes 13ty deň od ovulky obávam sa že menzes dorazí. V kútiku duse dúfam že nie. Len mam už týždeň príznaky na menštruáciu preto neverím že by sa stal zázrak. Držím ti silno palce A daj vedieť ako si dopadla. Želám ti nech to vyjde 😊nech nám to tu konečne všetkým vyjde bo to čakanie je naozaj neznesiteľné. Držím palčeky.
@kikuskaschw tieto testy dobre poznam a je to kanalik
@smejulinko pravdepodobne ti meska ms ......hormonalna zmena...mne onofolic predlzil cykly o tyzden
@tonjadabik2 klobuk dole....malokto si takto vstupi do svedomia....uzasne....😉👍......vidno ze si asi iba vybusna ...ja tak isto😅
@kata011 Dakujem krasne.ano som vybusna bola som nervozna ze sa nezadarilo taze preto asi. Dokazem si uznat vinu. Mam Vas rada.baby. kupila som si alchemilkovy cajik tak uvidim..
@tonjadabik2 ja mam taku istu povahu.....tiez som potom vybehla ked som citala komentare....tak prepac....mrzi to aj mna....🙏😢.....drzim ti prsty...👍.....
@kata011 ved sme baby zeny a.ked mame pred kramami tak smentake nervozne certice 😈 aj ja ti drzim palce aj vsetkym mamickam. Nevadi aj ty mi prepac tiez ma to velmi mrzi. Ape lubim vas aj tak vsetky. 😍
@tonjadabik2 ja uz len cakam na pôrod este aspon tri týždne...😝......
@kikuskaschw tam druhá čiarka není ja som to mala presne na tomto teste tiež je to len ten kanalik kde má byť druhá čiarka
@kata011 ale vazne???? Gratulujem. 👶 a co to bude??
@misdan viesco no pre mna zatial vsetky okrem rapicler 😂Fakt ukazuje mi stale duchov.. mam s nim proste zlu skusenost a dokonca sa mi stalo te bol tak poskodeny ze neukazal ani kontrolnu ciarku... dobry je podla mna napr . Mamatest, pepino alebo aj lady max 🙂Aspon ich poouzivam a su fajn...
@krajcovicka
@misdan
Ďakujem no už je to o trošku silnejšie ako včera tak neviem uvidím ako ďalej 😊😏
@waleri17 ďakujem za podporu, celkom ma to položilo, keď som ráno nasla úplne biely test.. Som nejak 10-11DPO. Prvý krát som si skutočne myslela, že to vyšlo, lebo počas toho špinenia (ktore sa u mňa objavilo prvý raz) som mala dosť bolesti ako pri MS.. Uvidíme ci mi ms zajtra/pozajtra dojde, ale keďže bol negatívny tak asi hej no :( som veľmi smutna, robila som mamatest a ten vraj zachyti celkom včas.. A nebol tam ani len duch :(
@honeybuney Ach mojko to mi je velmi luto poznam ten pocit ked sa divas na ten test a tam nic .... ja som tiez dufala ze u teba to bude uhniezdenie a nie ako u mna .. ja som uzivala duphaston asi 8 mesiacov a 8 mesiacov som spinila 😕Ale bolesti som nemala az ked prisla mrcha takze este nevesaj hlavu pokial neni mrcha tak este nic nieje iste.. budem drzat palce...✊️
@waleri17 ďakujem ti. Je fajn mať podporu. Muž mi povedal ze ma bude ľúbiť ci tehotná budem a ci nie. Ale už by som mu tak strašne rada oznámenila dobru spravu. Najhoršie je, že už má celý deň bolí brucho ako pred MS takže asi to príde :( konzultovala si s Dr to špinenie?
@honeybuney no veru aj ja by som rada tomu mojmu 😕... ale tak ak nie teraz tak buduci mesiac im oznamime 😉... viesco ked som sa na to opytala gyndy tak ze to nic neni ze nech si to nevsimam!! Takto ma odbila! Takze som si ho sama jedneho pekneho dna vysadila a bolo 🙂A teraz ked mi dali som si pytala utrogestan a ten bol super ziadne neziaduce ucinky 🙂
@waleri17 no pekna reakcia doktorky fakt.. Nevšimaj si to, sak no a čo že budeme dva týždne spinit oh.. Kvôli čomu máš nasadený progesteron?
Babulky ďakujem aspoň viem ze ktorý uz nekupim
@honeybuney no veru ale ja uz som si zvykla na jej blbe reci ona mi nikdy v nicom nepomohla vzdy vsetko riesim sama ... a teraz som brala utrogestan lebo sme mali planovany pohl styl a oni to nasadia na udrzanie tehu ak by k tomu teda prislo nie ako v nasom pripade 😕Tak som ho vysadila a prisla ms...
@waleri17 hmm tak to mi je ľúto, snáď dalsi mesiac to už vyjde. Ja som vďačná aspoň za to, že po dofci zmizli cysty.. Musím sa tešiť aspoň z niečoho.. Snáď sa už karta obráti. Drzme si palčeky. Máš už nejake dieťatko? My sa snažíme o prve. Už 8mesiacov..:/
No snáď už motyka vystrelí 😀 dieťatko ešte nemám snažíme sa 5 rokov . Roky idú tiež už nie som najmladšia. Tak dúfajme že už čoskoro sa podarí. Ešte stále mi menzes nedorazil tak ešte stále V kútiku duše dúfam. To je jediné čo nám všetkým zostáva dúfať a veriť. Drzim palce všetkým snazilkam 😊nech nám to už vyjde 😀😊
@marily Držím silno palce, nech sa stane!
@honeybuney jasne ze si drzime palcee 🙂🙂 no my tiez o prve ale uz su to dva roky..
Caute.Uz sa Vam niektorej stalo,ze plodny hlien a vlastne vsetky priznaky boli iny den ako ukazala bazalna teplota?Podla priznakov a hlienu som ju mala v nedelu a teplota mi vyskocila vyssie az dnes.Ktory udaj by bol presnejsi?Uz od pondelka nemam hlien ziadny.Moze byt po ovulacii teplota dva dni este z nejakeho dovodu nizka?Dakujem

@marily ahoj aj ja mam také bolesti ako pred MS ale nie sú nonstop, skôr také ze sú potom nie sú. Mala som svetlo ružové špinenie a aj bolesti podobné tým pri MS a najprv som si myslela ze je to uhniezdenie ale zjavne nie :( ovu bola v stredne cyklu, 13DC.