icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

honeybuney
20. jún 2017

@marily ahoj aj ja mam také bolesti ako pred MS ale nie sú nonstop, skôr také ze sú potom nie sú. Mala som svetlo ružové špinenie a aj bolesti podobné tým pri MS a najprv som si myslela ze je to uhniezdenie ale zjavne nie :( ovu bola v stredne cyklu, 13DC.

waleri17
20. jún 2017

@kikuskaschw rapicleAr pre mna najhorsi test !! Najhorsia skusenost ukazal mi uz dvs krat druhu ciarku...ine testy nie..

waleri17
20. jún 2017

@honeybuney ahoooj no to ma mrzi a spinenie co este je??? 😕Tiez som myslela ze v tvojom pripade ide o uhniezdenie .. ale ako vravim s duphastonu vela bab spinilo... ale kym neni ms tak este nic nieje stratene!!!test este nemusel zachytit ✊️🤰

marily
20. jún 2017

@honeybuney tak ak si mala ovulaciu V strede cyklu musíš počítať 10-14 dní a potom by mal nastať menzes. Skôr sa neoplatí testovat. I keď ja som tiež už testovala. Test mám negatívny. A keďže je dnes 13ty deň od ovulky obávam sa že menzes dorazí. V kútiku duse dúfam že nie. Len mam už týždeň príznaky na menštruáciu preto neverím že by sa stal zázrak. Držím ti silno palce A daj vedieť ako si dopadla. Želám ti nech to vyjde 😊nech nám to tu konečne všetkým vyjde bo to čakanie je naozaj neznesiteľné. Držím palčeky.

kata011
20. jún 2017

@kikuskaschw tieto testy dobre poznam a je to kanalik

kata011
20. jún 2017

@smejulinko pravdepodobne ti meska ms ......hormonalna zmena...mne onofolic predlzil cykly o tyzden

kata011
20. jún 2017

@tonjadabik2 klobuk dole....malokto si takto vstupi do svedomia....uzasne....😉👍......vidno ze si asi iba vybusna ...ja tak isto😅

tonjadabik2
20. jún 2017

@kata011 Dakujem krasne.ano som vybusna bola som nervozna ze sa nezadarilo taze preto asi. Dokazem si uznat vinu. Mam Vas rada.baby. kupila som si alchemilkovy cajik tak uvidim..

kata011
20. jún 2017

@tonjadabik2 ja mam taku istu povahu.....tiez som potom vybehla ked som citala komentare....tak prepac....mrzi to aj mna....🙏😢.....drzim ti prsty...👍.....

tonjadabik2
20. jún 2017

@kata011 ved sme baby zeny a.ked mame pred kramami tak smentake nervozne certice 😈 aj ja ti drzim palce aj vsetkym mamickam. Nevadi aj ty mi prepac tiez ma to velmi mrzi. Ape lubim vas aj tak vsetky. 😍

kata011
20. jún 2017

@tonjadabik2 ja uz len cakam na pôrod este aspon tri týždne...😝......

sonazitnanova
20. jún 2017

@kikuskaschw tam druhá čiarka není ja som to mala presne na tomto teste tiež je to len ten kanalik kde má byť druhá čiarka

tonjadabik2
20. jún 2017

@kata011 ale vazne???? Gratulujem. 👶 a co to bude??

misdan
20. jún 2017

@waleri17 vazne? Prikmotrim sa..a ked mas teda skusenost, ake testy su naj? Mozno budem testovat o 2tyzdne 😂

waleri17
20. jún 2017

@misdan viesco no pre mna zatial vsetky okrem rapicler 😂Fakt ukazuje mi stale duchov.. mam s nim proste zlu skusenost a dokonca sa mi stalo te bol tak poskodeny ze neukazal ani kontrolnu ciarku... dobry je podla mna napr . Mamatest, pepino alebo aj lady max 🙂Aspon ich poouzivam a su fajn...

simka556
20. jún 2017

@krajcovicka
@misdan
Ďakujem no už je to o trošku silnejšie ako včera tak neviem uvidím ako ďalej 😊😏

honeybuney
20. jún 2017

@waleri17 ďakujem za podporu, celkom ma to položilo, keď som ráno nasla úplne biely test.. Som nejak 10-11DPO. Prvý krát som si skutočne myslela, že to vyšlo, lebo počas toho špinenia (ktore sa u mňa objavilo prvý raz) som mala dosť bolesti ako pri MS.. Uvidíme ci mi ms zajtra/pozajtra dojde, ale keďže bol negatívny tak asi hej no :( som veľmi smutna, robila som mamatest a ten vraj zachyti celkom včas.. A nebol tam ani len duch :(

waleri17
20. jún 2017

@honeybuney Ach mojko to mi je velmi luto poznam ten pocit ked sa divas na ten test a tam nic .... ja som tiez dufala ze u teba to bude uhniezdenie a nie ako u mna .. ja som uzivala duphaston asi 8 mesiacov a 8 mesiacov som spinila 😕Ale bolesti som nemala az ked prisla mrcha takze este nevesaj hlavu pokial neni mrcha tak este nic nieje iste.. budem drzat palce...✊️

honeybuney
20. jún 2017

@waleri17 ďakujem ti. Je fajn mať podporu. Muž mi povedal ze ma bude ľúbiť ci tehotná budem a ci nie. Ale už by som mu tak strašne rada oznámenila dobru spravu. Najhoršie je, že už má celý deň bolí brucho ako pred MS takže asi to príde :( konzultovala si s Dr to špinenie?

waleri17
20. jún 2017

@honeybuney no veru aj ja by som rada tomu mojmu 😕... ale tak ak nie teraz tak buduci mesiac im oznamime 😉... viesco ked som sa na to opytala gyndy tak ze to nic neni ze nech si to nevsimam!! Takto ma odbila! Takze som si ho sama jedneho pekneho dna vysadila a bolo 🙂A teraz ked mi dali som si pytala utrogestan a ten bol super ziadne neziaduce ucinky 🙂

misdan
20. jún 2017

@waleri17 vdaka! 🙂 pepino aj z dm?

honeybuney
20. jún 2017

@waleri17 no pekna reakcia doktorky fakt.. Nevšimaj si to, sak no a čo že budeme dva týždne spinit oh.. Kvôli čomu máš nasadený progesteron?

kikuskaschw
20. jún 2017

Babulky ďakujem aspoň viem ze ktorý uz nekupim

waleri17
20. jún 2017

@misdan nemas zacoo 🙂Ano presne pepino z dm lacny a dobry test 😉

waleri17
20. jún 2017

@honeybuney no veru ale ja uz som si zvykla na jej blbe reci ona mi nikdy v nicom nepomohla vzdy vsetko riesim sama ... a teraz som brala utrogestan lebo sme mali planovany pohl styl a oni to nasadia na udrzanie tehu ak by k tomu teda prislo nie ako v nasom pripade 😕Tak som ho vysadila a prisla ms...

honeybuney
20. jún 2017

@waleri17 hmm tak to mi je ľúto, snáď dalsi mesiac to už vyjde. Ja som vďačná aspoň za to, že po dofci zmizli cysty.. Musím sa tešiť aspoň z niečoho.. Snáď sa už karta obráti. Drzme si palčeky. Máš už nejake dieťatko? My sa snažíme o prve. Už 8mesiacov..:/

marily
21. jún 2017

No snáď už motyka vystrelí 😀 dieťatko ešte nemám snažíme sa 5 rokov . Roky idú tiež už nie som najmladšia. Tak dúfajme že už čoskoro sa podarí. Ešte stále mi menzes nedorazil tak ešte stále V kútiku duše dúfam. To je jediné čo nám všetkým zostáva dúfať a veriť. Drzim palce všetkým snazilkam 😊nech nám to už vyjde 😀😊

krajcovicka
21. jún 2017

@marily Držím silno palce, nech sa stane!

waleri17
21. jún 2017

@honeybuney jasne ze si drzime palcee 🙂🙂 no my tiez o prve ale uz su to dva roky..

katusikkk
21. jún 2017

Caute.Uz sa Vam niektorej stalo,ze plodny hlien a vlastne vsetky priznaky boli iny den ako ukazala bazalna teplota?Podla priznakov a hlienu som ju mala v nedelu a teplota mi vyskocila vyssie az dnes.Ktory udaj by bol presnejsi?Uz od pondelka nemam hlien ziadny.Moze byt po ovulacii teplota dva dni este z nejakeho dovodu nizka?Dakujem