icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka2433
26. jún 2017

@katusikkk umierm tu z teba:D

ikonica
26. jún 2017

@olafienko poradim ti nekupuj si food detective na zistenie potravinovych intolerancii... ten som si kupila ja a hanbim sa za to ze som vyhodila tolke prachy do kosa... mala som rec z jednym alergologom a ten mi povedal ze takym testom sa to zistit neda... ze je to ovela zlozitejsi proces ako len z jednej kvapky krvi zistit mozne alergeny.... hanbiaci sa smajlik

ikonica
26. jún 2017

@katusikkk presne tak... vsetci mudri mi radia ze treba zmenit vzduch, ist na dovcu.... kazdy ma patent na to... ale ked sa nam tie dovce nejak nedokazu stretnut v jednom case tak nevim co si mam dakoho pozicat na ten cas?

katusikkk
26. jún 2017

@ikonica
@lala1501
@olafienko
Ze vajicko vyplavalo na cestu😂😂😂Pomoooc 😂
Keby islo o mna,tak uz som mala sexu na 3 zivoty,len teraz mi je to take cudne,ze cely nesiac nic a potom v case ovulky nadrzana ako fretka.Ale ked to dam kazdy druhy den,tak hadam to dam 😂
Myslite,ze ked mu dam kazdy druhy den prasky na spanie,ze telo si zvykne mat sexik kazdy druhy den?Aj tak sa vzdy stazuje,ze malo spi 😂

olafienko
26. jún 2017

@ ikonica. mne to je jasné. keby také testy stačili, prečo by ešte existovala kolonoskopia, atď. myslím že až ked je velmi zle, vtedy ukážu. dievčatá, ktorá (ne)čaká najbližšie menštruáciu? ja som zvedavá, musí to vyjsť aspon niektorej aj tento mesiac predsa. pekný večer, dnes ste ma naozaj rozosmiali😘🌷

lala1501
26. jún 2017

@katusikkk pomooooooooc😂😂

lala1501
26. jún 2017

@olafienko ja piatok

olafienko
26. jún 2017

@katusikk tak povedz ze dnes som este po tom včerajšku taka vyšuchana:D (a opakuj kazdy druhy den)

katusikkk
26. jún 2017

@olafienko
Ja som nechcela cakat,ale sperminator sa netrafil do ovulky a odisiel na Kanare.A ta davka co tam bola pred tym asi neprezila.Graf mi to potvrdzuje.Takze buduci mesiac skusame opat.A vsetky bez grafov a testov.Pri dobrej nalade 😝Potom to musi vyjst.Budeme robit stretka a trenovat deti na prvy beh lezunov.👶

katusikkk
26. jún 2017

😂😂😂😂

katusikkk
26. jún 2017

@olafienko 😂😂😂

ikonica
26. jún 2017

@olafienko ja necakam tento tyzden... ked nedojde do 2 dni tak nech uz si da odklad na 9mes.

ikonica
26. jún 2017

no mna z vas picne 😅😅😅

sticker
waleri17
26. jún 2017

Babyy tak dnes je to tu super .. velmi ste mi zlepsili naladu super som sa zabavila a zasmiala toto by tu malo byt castejsie a myslim ze ked odlahcime temu tak sa nam aj viac bude darit 😉😉tak drzim palcee...

simka2433
27. jún 2017

@misdan takto dnes:D

krajcovicka
27. jún 2017

Chi, baby tak toto bolo super 😁, prajem veselý celý deň!

krajcovicka
27. jún 2017

@simka2433 kedy testuješ, toto je sľubné.....🙏🙏🙏

tonjadabik2
27. jún 2017

@simka2433 drzim palceeee

katusikkk
27. jún 2017

@simka2433
Podla mna ty si uz ista 👶❤

tonjadabik2
27. jún 2017

@katusikkk noo ak dobre ratam 11dpo..este treba vydrzat. DrIm palce nech neklesne samozrejmeeee

katusikkk
27. jún 2017

@tonjadabik2 to si asi Simke pisala 😀

tonjadabik2
27. jún 2017

@katusikkk tebe..lebo si jej pisala ze ona je uz ista..ale este malo dni.. Ale drzim jej palce

alilka
autor
27. jún 2017

@simka2433 veď ty už testuuuuuj. 😁😁 Nás držis napätí 😜 test by už mohol ukázať

simka2433
27. jún 2017

Testovat chcem asi az zajtra alebo stvrtok vtedy ma prist..Bojim sa jednej ciarky:-/

misdan
27. jún 2017

@simka2433 fiiiha! Ja som dnes zmerala..mala som pokles, 8DPO..tak neviem :/

alilka
autor
27. jún 2017

No baby a ja pre zmenu tento mesiac anovulak..ja to kašlem celé..

marily
27. jún 2017

@alilka testuj ovulku ďalej ja mávam krátke 24 dňové cykly A V maji mi test nameral ovulku až 20 DC normalne som mavala vzdy 12 -14 ovulaciu tým pádom sa mi aj menštruácia V júni posunula na 38 den. Nikdy som to tak dlhé nemavala . Takže je možné že nameras ovulku neskor

tonjadabik2
27. jún 2017

Baby ja dnes mam nizku aj vcera som mala..zeby alchemilka posunula ovu na skor??? Kedze mav dlhy cyklus..

simka2433
27. jún 2017

@misdan mozno uhniezdenie;)

krajcovicka
27. jún 2017

@alilka ako vieš že anovulák,možno ešte príde....