Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@olafienko poradim ti nekupuj si food detective na zistenie potravinovych intolerancii... ten som si kupila ja a hanbim sa za to ze som vyhodila tolke prachy do kosa... mala som rec z jednym alergologom a ten mi povedal ze takym testom sa to zistit neda... ze je to ovela zlozitejsi proces ako len z jednej kvapky krvi zistit mozne alergeny.... hanbiaci sa smajlik
@ikonica
@lala1501
@olafienko
Ze vajicko vyplavalo na cestu😂😂😂Pomoooc 😂
Keby islo o mna,tak uz som mala sexu na 3 zivoty,len teraz mi je to take cudne,ze cely nesiac nic a potom v case ovulky nadrzana ako fretka.Ale ked to dam kazdy druhy den,tak hadam to dam 😂
Myslite,ze ked mu dam kazdy druhy den prasky na spanie,ze telo si zvykne mat sexik kazdy druhy den?Aj tak sa vzdy stazuje,ze malo spi 😂
@ ikonica. mne to je jasné. keby také testy stačili, prečo by ešte existovala kolonoskopia, atď. myslím že až ked je velmi zle, vtedy ukážu. dievčatá, ktorá (ne)čaká najbližšie menštruáciu? ja som zvedavá, musí to vyjsť aspon niektorej aj tento mesiac predsa. pekný večer, dnes ste ma naozaj rozosmiali😘🌷
@olafienko
Ja som nechcela cakat,ale sperminator sa netrafil do ovulky a odisiel na Kanare.A ta davka co tam bola pred tym asi neprezila.Graf mi to potvrdzuje.Takze buduci mesiac skusame opat.A vsetky bez grafov a testov.Pri dobrej nalade 😝Potom to musi vyjst.Budeme robit stretka a trenovat deti na prvy beh lezunov.👶
😂😂😂😂
no mna z vas picne 😅😅😅

Babyy tak dnes je to tu super .. velmi ste mi zlepsili naladu super som sa zabavila a zasmiala toto by tu malo byt castejsie a myslim ze ked odlahcime temu tak sa nam aj viac bude darit 😉😉tak drzim palcee...
Chi, baby tak toto bolo super 😁, prajem veselý celý deň!
@simka2433 kedy testuješ, toto je sľubné.....🙏🙏🙏
@simka2433 drzim palceeee
@katusikkk noo ak dobre ratam 11dpo..este treba vydrzat. DrIm palce nech neklesne samozrejmeeee
@tonjadabik2 to si asi Simke pisala 😀
@katusikkk tebe..lebo si jej pisala ze ona je uz ista..ale este malo dni.. Ale drzim jej palce
Testovat chcem asi az zajtra alebo stvrtok vtedy ma prist..Bojim sa jednej ciarky:-/
No baby a ja pre zmenu tento mesiac anovulak..ja to kašlem celé..
Baby ja dnes mam nizku aj vcera som mala..zeby alchemilka posunula ovu na skor??? Kedze mav dlhy cyklus..
@alilka ako vieš že anovulák,možno ešte príde....

@katusikkk umierm tu z teba:D