icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ja197
1. júl 2017

Ahojte dievčatá, prosím vás kedy by som mala ísť k doktorke keď mám 6 týždňový cyklus a plodné dni 26dc? Toto je dnešný test a vôbec neviem ako by som to mala počítať...ďakujem 😊😊

ja197
1. júl 2017

@ja197 posledná ms bola 9.5 😊

simka2433
1. júl 2017

@ja197 vtedy mam narodky:D

ja197
1. júl 2017

@simka2433 dúfam že na ten dátum budem myslieť ešte veľmi dlho 😄 oneskorene všetko najlepšie 😋

simka2433
2. júl 2017

@ja197 budes neboj!!! Ten sa ti vryje do pamate:D:D aa dakujeem;)😍

tonjadabik2
2. júl 2017

@ja197 Gratulujem 👶

krajcovicka
2. júl 2017

@ja197 gratulujem, pripocitaj si 2 týždne... ked sa to počíta od poslednej ms, čiže 4-5 tt a k dr môžeš smelo ísť od 6 týždňa, to už by malo byť srdiečko🙂

sticker
krajcovicka
2. júl 2017

@ja197 až teraz som si všimla, aký máš dlhý cyklus, tak zavolaj dr a ona Ti povie najlepšie 😉

alilka
autor
2. júl 2017

@ja197 no podľa mňa si to skôr počítajú od ovulácie nie od posledného DC..lebo tam budeš mať odchýlku skoro 2tyzdnov a zbytočne budeš vystresovaná keď pôjdeš od dr..čiže koľko DPO si?

ja197
2. júl 2017

@alilka no plodné dni boli pred 3 týždňami, bolesti ma v tom usvedčujú 😊

alilka
autor
2. júl 2017

@ja197 tak potom si to rataj tie plodene +k tomu 2tyzdne 😁

ja197
2. júl 2017

@alilka takže 5 týždňov áno? Kedy teda by som mohla k doktorke? 😊

olafienko
2. júl 2017

robila som si 3 dni pred ms tehu test, biely ako sniežik. taká som sklamaná. myslím že už mi z toho "snaženia" šibe:( tak som bola dobre naladená tento mesiac, ale dnes sa mi chce plakať

alilka
autor
3. júl 2017

@ja197 noo pokiaľ nemáš žiadne problémy tak o 2-3 týždne ti stačí 😁

tinni
3. júl 2017

@olafienko Ach, toto veľmi dobre poznám ☹

honeybuney
3. júl 2017

Baby, poraďte prosím, lebo už zosaliem. Som 13DC. Užívala som clostilbegyt od 5DC dve tabletky denne päť dní. Dnes na folikulometrii 3 folikuly o veľkosti 15mm na ľavom vaječníku a na pravom vajecniku jeden dominantný folikul ale až 33mm. Čiže mam tri male folikuly a jeden obrovský. Takze zjavne ďalši mesiac nič.. Ovu asi nebude..z tých troch malých nebudem nič a ten veľký neviem, ale pochybujem ze by z neho bola ovu.. Mate niekto takéto skúsenosti? Môže sa to ďalší mesiac upraviť a budem mať už konečne tu ovulaciu? Ci sa mam na clostil vykašľať ďalší cyklus? Bože co mam robiť??? :(

tryromy
3. júl 2017

@honeybuney ten 33 asi nic to je uz velmi velky ale te 15mm su akurat. Mas aj pregnyl predpisany?

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney prečo by z toho nič nemali byť?z toho veľkého už isto nič..je až príliš veľký už ..len aby z neho cysta nebola. 😕 Ale tie zvyšné máš pekne .ovu môže byť zajtra pozajtra kľudne .

honeybuney
3. júl 2017

@alilka Dr mi tak povedal.. Doslova.. Ze z tých malých nič nebude.. A ten veľký, to máš pravdu, pri mojom šťastí z toho bude akurát tak cysta :( myslíš ze tie male môžu ešte nárast?

honeybuney
3. júl 2017

@tryromy nie sú tie 15mm male na 13DC?môžu ešte nárast? Dr mi povedal ze z nich už nič nebude. Pregnyl som si pýtala, vyslovene som oň žiadala a Dr mi povedal že až ďalší mesiac keď sa potvrdi že ovu nebola. Ale ja už na to nemám nervy :(

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney nebuď taka negatívna v prvom rade..,😁 to ti určite nepomôže . folikuly dorastajú 2mm denne ,podľa mňa ti kľudne môžu ešte dorast..veď si len 13dc čo by na clostil presne sedelo..ja som pri ňom mala ovu cca 16dc .ako môže dr vedieť že ti už nedorastu..?..nastav sa pozitívne a dorastu..uvidíš 😉 od zajtra Testuj aj meraj..alebo Najlepšie urobíš ak nebudeš robiť nič len sexovať 😁

honeybuney
3. júl 2017

@alilka Dik za podporu. Ja už len strácam nervy.. Neviem odkiaľ Dr vie ze uz nenarastu.. Ale tak povedal, tak som to aj tu tak napísala. Kiežby narástli a praskli..doteraz som bola vždy smutná alebo sklamaná, teraz už mám vyslovene zlosť. Aké veľké si mala folikuly ty keď si brala clostil? Pamätás ešte či?

krajcovicka
3. júl 2017

@bea0802
@simka2433
Tehuľky naše ako sa máte,troška sa pochváľte a inšpirujte nás 🙂

tryromy
3. júl 2017

@honeybuney ja si tiez myslim ze ta min mohol este na stredu zavolat ci z toho uplne bude prd makovy. ja som brala tiez clostil a mala som tri foliky co podrastli a jeden velky. ale odsledovala si ma dr ci nahodou. ale to som bola este v priprave aby videla ako moje telo reaguje. Ja som chodila od 11dc ako na klavir a nakoniec ovulku som mala 20dc a teraz je moj maly folik v skolke :D

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney mám to zaznačené v kalendári 😁 prvý mesiac 13dc -21mm. 2.mesiac 14dc-17mm a 19mm..a 3.mesiac 11dc-12mm-najmensi a vraj ovu nebude mi vtedy bolo povedané..a nakoniec z toho posledného mesiaca bolo tehu 😁

honeybuney
3. júl 2017

@alilka Wau no, takže šanca tu je..(?) ja už neviem čo tí Dr stále sa mýlia ah

honeybuney
3. júl 2017

@tryromy no mne rovno povedala ze nič z toho a ze mam prísť o týždeň.. Aby videl ci ovu bola, resp. co sa stane s tým obrovským folikulom. Tak ja neviem ohh :/ ale ja mam cyklus len 26 dní tak neviem ci ovu bude takto neskôr :/

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney šanca je. A to že máš cyklus 26 je cyklus bez hormónov..s tým rataj..tam môžu nastať zmeny jedna vec a aj keby nie môžeš mať lf 10,11,12 dní a tým pádom stále stačí ten 26dc..divný ten tvoj dr že ti nekazal prísť za 3,4 dní..aby sa uistil..

honeybuney
3. júl 2017

@alilka ja rozmýšľam ze mu tam v stredu nabehnem, nech sa na to kukne. Akože už ho mám dosť, stále ma len odbije, vôbec ho nezaujímam. Akurát na nete pozerám recenzie na iných Dr. V KE. Asi ho zmením..

simka2433
3. júl 2017

@krajcovicka ja sa trochu bojim kontroly u doktorky ale inak vsetko ok. Drahy mi poctivo picha injekcie lieky beriem a vyzieram chladnicku:D prsia bolia jak slak.. inak az teraz mi bliklo ze par dni predtym ako som isla robit test som mala uplne zapchaty nos tak som myslela ze ma zas volaco obchadza:-/ tak ak budete mat zapchaty nos moze to byt prvy priznak🙂 ja som tomu neprikladala nejaku vaznost no predsa boli //:D