icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

tryromy
4. júl 2017

@honeybuney zmen lebo fakt ti stacil pregnyl na prasknutie pichnut.

alilka
autor
4. júl 2017

@tryromy áni mne moja dr prvý mesiac nepichala pregnyl..chcela vedieť ako telo reaguje a či sa s tým popasuje samo..folikul nakoniec praskol pri 30mm..tiež mi povedala že ak neprasknu až druhý cyklus pichne pregnyl..

tryromy
4. júl 2017

@alilka ved to hej druhy ale honey spominala ze ma ovulku aj samu od seba a ze ju sledoval a nic nespravil tak tipujem ze tam min dva cykly boli takze podla mna uz mohol vyskusat pregnyl

alilka
autor
4. júl 2017

@tryromy jaaaj tak ja som zas pochopila že clostil má prvý mesiac 😁

tryromy
4. júl 2017

@alilka jj ten ma prvy mesiac ale pisala ze mala foliky aj bez neho. takze ak boli len nevedeli prasknut kludne jej mohol uz pregnyl dat si myslim.

tonjadabik2
4. júl 2017

Baby nasla som na fb tak si drzime palce snad Vas to povzbudi

alilka
autor
4. júl 2017

@tryromy jaaaj tak to ani,ale kto vie aké oni majú postupnosti pri clostile..ťažko dedukovať 😁

waleri17
4. júl 2017

@honeybuney Ajoj ano prvy mesiac som mala na 11 dc dva jeden 15 mm a druhy 20mm potom mi dali pregnyl a tento mesiac som mala tri jeden 14 mm druhy 16 mm a treti 19 mm a tiez pregnyl a cakam co bude no...

misdan
4. júl 2017

Ahojte..prave som zazila sok..
Este v piatok som hlasila 1DC a dnes takto 😍
Menzes bol slabucky a kratky, a kedze pijem poctivo do ovu alchemilku, radsej som poslala muza po test..musim to este predychat 😅
Ale posielam stafetu dalej!!!

katusikkk
4. júl 2017

@misdan
Jeeeeeeeeej tak to tu gratulem a tesim sa 😘Juppppppppi.Tak silno gratulujem a preberam stafetu 😅

ikonica
4. júl 2017

@misdan fiiiiiha... gratulka.... a okolo ms si netestovala? zrazu take ciary nabehli?

olafienko
4. júl 2017

@misdan gratulacia! :D este ako si to vzdala a hlasila 1DC:D @katusikk prosím predať štafetu mne potom. ja ešte flintu do žita tento cyklus nehádžem, badám na sebe ,,príznaky,,:D

sticker
honeybuney
4. júl 2017

@alilka
@tryromy

Áno, obe mate pravdu. Tri mesiace som chodila na folikulometriu a stale folikul narástol (aj bez liekov) ale nepraskol. Preto som písala ze mozno stacilo len pregnylu pichnúť.. A clostil až teraz prvy krat som brala..ja som ho nasadila, lebo tak mi Dr povedal.. To len na vysvetlenie, lebo vidím ze ste si písali 🙂

katusikkk
4. júl 2017

@olafienko Ja som len 2 DC,ale som si povedala,ze tento mesiac to musi vyjst.Nemeram bazlku a ani nic.Iba budem pit Alchemilku,Inofolic a grep.Uz ta mam napisanu na stafete 🙋len aby si mi ju ty nedavala 😂

olafienko
4. júl 2017

ešte taká úvaha, pred pár sto rokmi keď žena mala mimomaternicové tehotenstvo, len tak zomrela? alebo myslíte že kedysi to nebolo také bežne?

honeybuney
4. júl 2017

@waleri17 juj tak u teba to vyzerá sľubne, držím palčeky nech to vyjde!! 😘. Dúfam že aj mne zaberie ten clostilbegyt.. Možno to chce len viac casu..

lala1501
4. júl 2017

@olafienko urcite to bolo aj vtedy len mozno bolo toho menej alebo lepsie povedane sa o tom mevedelo nedalo sa to zistit a tak zena podla všetkého umrela.ale zas s niektorym mimo si vie telo poradit

katusikkk
4. júl 2017

@olafienko ja si myslim,ze sa to nestavalo.Moja babka pochadzala z 12 deti a ziadne komplikacie.Porod vetsinou na poli.Mne to pride,ze spermije su mimo z tejto doby,tak aj pomimo idu 😕

lala1501
4. júl 2017

@katusikkk spermie s tym nemaju nic spolocne ide o problém zo strany zeny

katusikkk
4. júl 2017

@lala1501 to viem,to len tak bolo 😉No kazdopadne v dnesnej dobe mat dieta pripisujem zazraku

tonjadabik2
4. júl 2017

@misdan jeej Gratulujem ti vidim ze Bocian ucinkuje 👶 tesim sa s teboooou

alilka
autor
4. júl 2017

@olafienko podľa mňa toho toľko nebolo.ja som sa pýtala teraz dr v centre že ako je možné,že ja vždy zdrava-klop,klop. Nikdy ani jedna jediná cysta,žiadne zápaly nič a mala som mimomaternicove..povedal mi že stačí malý zápal o ktorom nemusí zena vedieť a je to tam..že čoraz viac je to "normalne" čiže častejšie..aj ja čo badam,veľmi veľa žien má mimomaternicove..hovorme si čo chceme sme "deti Černobylu"..

misdan
4. júl 2017

@ikonica dakujem ti aj ostatnym 🙂
Netestovala, kedze menzes ma trocha prekvapil prisiel o par dni skor..10DPO.
Ani nemam priznaky, ani som nemala, vazne nic..

katusikkk
4. júl 2017

@misdan
A nemas ziadne priznaky? Rychlo pis navod 😂co si pila tak

misdan
4. júl 2017

@katusikkk no trocha ma zacalo boliet brucho teraz, ale to zo stresu myslim 😅
Prsia- nebolia ako boleli pri prvom..akurat, ze som si vzdy mala potrebu vyzliect podprdu, ako som prisla domov, ale bolo teplo, tak som to tak brala.
Navod- iba alchemilku od 1DC do ovu a tento mesiac som sa ozaj az tak na to neupinala..nemerala som BT od ovu poriadne, iba obcas..
Myslim, ze som bola vyrovnanejsia..velmi drzim palce ❤

sophinka17
4. júl 2017

@misdan gratulujem!❤

honeybuney
4. júl 2017

Dievčatá dnesny ovu test.. Co myslite? 14DC

alilka
autor
4. júl 2017

@honeybuney vidíš!!!lebo ma nepočúvaš čo píšem!!!

alilka
autor
4. júl 2017

@honeybuney tým myslím že bude ovuuu. 😛😛

honeybuney
4. júl 2017

@alilka myslissss? Není asi úplne úplne rovnaka jak testovacia. Ešte zajtra skúsim testnut (?)