Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@honeybuney Ajoj ano prvy mesiac som mala na 11 dc dva jeden 15 mm a druhy 20mm potom mi dali pregnyl a tento mesiac som mala tri jeden 14 mm druhy 16 mm a treti 19 mm a tiez pregnyl a cakam co bude no...
Áno, obe mate pravdu. Tri mesiace som chodila na folikulometriu a stale folikul narástol (aj bez liekov) ale nepraskol. Preto som písala ze mozno stacilo len pregnylu pichnúť.. A clostil až teraz prvy krat som brala..ja som ho nasadila, lebo tak mi Dr povedal.. To len na vysvetlenie, lebo vidím ze ste si písali 🙂
ešte taká úvaha, pred pár sto rokmi keď žena mala mimomaternicové tehotenstvo, len tak zomrela? alebo myslíte že kedysi to nebolo také bežne?
@waleri17 juj tak u teba to vyzerá sľubne, držím palčeky nech to vyjde!! 😘. Dúfam že aj mne zaberie ten clostilbegyt.. Možno to chce len viac casu..
@misdan jeej Gratulujem ti vidim ze Bocian ucinkuje 👶 tesim sa s teboooou
@olafienko podľa mňa toho toľko nebolo.ja som sa pýtala teraz dr v centre že ako je možné,že ja vždy zdrava-klop,klop. Nikdy ani jedna jediná cysta,žiadne zápaly nič a mala som mimomaternicove..povedal mi že stačí malý zápal o ktorom nemusí zena vedieť a je to tam..že čoraz viac je to "normalne" čiže častejšie..aj ja čo badam,veľmi veľa žien má mimomaternicove..hovorme si čo chceme sme "deti Černobylu"..
@katusikkk no trocha ma zacalo boliet brucho teraz, ale to zo stresu myslim 😅
Prsia- nebolia ako boleli pri prvom..akurat, ze som si vzdy mala potrebu vyzliect podprdu, ako som prisla domov, ale bolo teplo, tak som to tak brala.
Navod- iba alchemilku od 1DC do ovu a tento mesiac som sa ozaj az tak na to neupinala..nemerala som BT od ovu poriadne, iba obcas..
Myslim, ze som bola vyrovnanejsia..velmi drzim palce ❤
@misdan gratulujem!❤
@honeybuney vidíš!!!lebo ma nepočúvaš čo píšem!!!
@honeybuney tým myslím že bude ovuuu. 😛😛
@alilka myslissss? Není asi úplne úplne rovnaka jak testovacia. Ešte zajtra skúsim testnut (?)

@honeybuney zmen lebo fakt ti stacil pregnyl na prasknutie pichnut.