Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte baby mám otázku včera bolo 10 DPO (cca teoreticky podľa hlienu) a mala som taký ružovkastý výtok ale jednorázový, a dnes mám jemne pichanie v podbrušku tak od stredu trošku na ľavej strane môže to znamenať niečo zlé???
@mmichaelag
Slabe jednonove spinenie moze znamenat tehotenstvo,ale aj nemusi.10DPO by si uz mohla skusit test 🤒
Baby neviete mi poradiť..mám anovulacny cyklus..som 8dni do ms podľa appky a včera ma tak boleli vaječníky na striedačku že som chodiť nemohla..otrasná bolesť..nikdy sa mi to predtým nestalo..čo to môže byť?
@katusikkk testovania sa bojím 🙂 len ma mätie to pichanie....ale ani jedno ani druhé som ešte nemala....
@waleri17 dúfam ze uz nepride!! Držím palčeky!!
@mmichaelag kludne mohlo ist o uhniezdovanie takze moc drzim palce 🙂🙂
@waleri17 ďakujem dúfam že to tak bude aj tebe držím palce aby to vyšlo 🙂
@honeybuney dakujem moc ale robila som test a nic pochybujem ze by prisla 😕...ja tebe tiez drzim palce daj vediet potom ✊️🤰
@waleri17 hmm :( ah Jo je to ťažké.. Jasné, napísem, ale u mňa tento mesiac ani nedufam..
@alilka ťažko povedať co by tie bolesti mohli znamenať. Nemôže byť že pride ms skôr a už máš priznaky? mne sa tiež už stalo ze týždeň pred MS začali prvé bolesti.. No neviem ake silné bolesti si mala ty.. Inak, dnes ráno bt tiež rovných 37.
@honeybuney príznaky nem žiadne,len ma celý mesiac bolia prsia čo predtým.som to tak nemala..asi m rozhádzané hormóny alebo neviem..
@lala1501 no neviem.. Pred týždňom čo sme boli v centre mi aj on potvrdil anovulak..nov som tam nemala a sliznica bola nízka..
Ak by som prijala už ms aspoň nemusím dlho čakať..ale bojím sa práve toho že do džezu bude tento cyklus..
@alilka
Ja som tento mesiac mala prvy x neskutocne bolesti 3 DPO,ale z Inofolicu.Myslela som,ze mi z brucha votrelec vyleti.Dokonca tento mesiac som prvy x mala slabucke bolesti aj pri MS.A este som mala pri MS neskutocne vyrazky ako pubertiacka.Podla mna uplne mi to rozhadzalo hormony.
Neberies tiez nieco akoze silno dobre ?😒
Babyyy babatko je na spravnom mieste takze ziadne mimomaternicove nehrozi;) uff odlahlo mi velmi🙂
@simka2433 Anoooooo ja som to vedelaaaaa. Obrovskaaa Gratulaaaaciaaa Anooo juuj ale som stastnaaa tentoesiac sa zacina darit. ❤ 👶 🙏
@tonjadabik2 🙂 jeeej dakujeem moc!!🙂 si zlataa! A tento mesiac pokracujete uz vsetky;) budete len tehu testy pridavat s kolajnicami od blavy az do kosic:D
@simka2433 snad mas pravduuu a z Kosic az po Tatryyyy
@cleona Ahoj. Alchemilka sposobuje stahy maternice - preto sa pije len do ovulky. Ak by sa vam nahodou zadarilo a ty by si ju pila dalej, mohla by ti sposobit potrat.
@ejuska2586 Dakujem za infomáciu. Tak budem pit iba do olulacie. Takze teraz prestavam pit ;)
@ejuska2586 taze uz dnes pit nemam hej? Oki Vdaka
@tonjadabik2 Nie nie, uz nepi...
@ejuska2586 Dakujeeem. A mozem aspon metovy cajik? Uz mam vo zvyku pit kazdy den cajik..boli ma chrbat a dole brusko asi vajecnik lavy