icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
olafienko
6. júl 2017

@minnonnka mna už aj bolí brucho tak menštruačne:( ked to sa nedá na to nemyslieť

cleona
6. júl 2017

@misdan Chcela som sa spytat preco treba pit Alchemilku iba do ovulacie? Ja som ju tento mesiac zacala pit tiez ale som myslela ze sa pije cely cyklus. Vdaka za odpoved.

cleona
6. júl 2017

@misdan a inak gratujem. Dufam ze sa aj ja coskoro pridam ;)

mmichaelag
6. júl 2017

Ahojte baby mám otázku včera bolo 10 DPO (cca teoreticky podľa hlienu) a mala som taký ružovkastý výtok ale jednorázový, a dnes mám jemne pichanie v podbrušku tak od stredu trošku na ľavej strane môže to znamenať niečo zlé???

katusikkk
6. júl 2017

@mmichaelag
Slabe jednonove spinenie moze znamenat tehotenstvo,ale aj nemusi.10DPO by si uz mohla skusit test 🤒

alilka
autor
6. júl 2017

Baby neviete mi poradiť..mám anovulacny cyklus..som 8dni do ms podľa appky a včera ma tak boleli vaječníky na striedačku že som chodiť nemohla..otrasná bolesť..nikdy sa mi to predtým nestalo..čo to môže byť?

mmichaelag
6. júl 2017

@katusikkk testovania sa bojím 🙂 len ma mätie to pichanie....ale ani jedno ani druhé som ešte nemala....

waleri17
6. júl 2017

@olafienko ajoj som na tom u

waleri17
6. júl 2017

@olafienko ahoj odoslalo mi nechtiac nedopisanu spravu ... takze chcela som napisat ze ma to mrzi ale som na tom rovnako dnes tiez 10 dpo skusila som testnut a tiez ani duch 😕Tiez sklamana

honeybuney
6. júl 2017

@waleri17 dúfam ze uz nepride!! Držím palčeky!!

waleri17
6. júl 2017

@mmichaelag kludne mohlo ist o uhniezdovanie takze moc drzim palce 🙂🙂

mmichaelag
6. júl 2017

@waleri17 ďakujem dúfam že to tak bude aj tebe držím palce aby to vyšlo 🙂

waleri17
6. júl 2017

@honeybuney dakujem moc ale robila som test a nic pochybujem ze by prisla 😕...ja tebe tiez drzim palce daj vediet potom ✊️🤰

honeybuney
6. júl 2017

@waleri17 hmm :( ah Jo je to ťažké.. Jasné, napísem, ale u mňa tento mesiac ani nedufam..

honeybuney
6. júl 2017

@alilka ťažko povedať co by tie bolesti mohli znamenať. Nemôže byť že pride ms skôr a už máš priznaky? mne sa tiež už stalo ze týždeň pred MS začali prvé bolesti.. No neviem ake silné bolesti si mala ty.. Inak, dnes ráno bt tiež rovných 37.

lala1501
6. júl 2017

@alilka a nemoze to byt ze teraz bude ovulka? Ja som tiez mala anovulak podla lekara a ovulka prisla tiez nejak tak pred ms len

alilka
autor
6. júl 2017

@honeybuney príznaky nem žiadne,len ma celý mesiac bolia prsia čo predtým.som to tak nemala..asi m rozhádzané hormóny alebo neviem..
@lala1501 no neviem.. Pred týždňom čo sme boli v centre mi aj on potvrdil anovulak..nov som tam nemala a sliznica bola nízka..
Ak by som prijala už ms aspoň nemusím dlho čakať..ale bojím sa práve toho že do džezu bude tento cyklus..

waleri17
6. júl 2017

@alilka a nemozes byt tehu??

katusikkk
6. júl 2017

@alilka
Ja som tento mesiac mala prvy x neskutocne bolesti 3 DPO,ale z Inofolicu.Myslela som,ze mi z brucha votrelec vyleti.Dokonca tento mesiac som prvy x mala slabucke bolesti aj pri MS.A este som mala pri MS neskutocne vyrazky ako pubertiacka.Podla mna uplne mi to rozhadzalo hormony.
Neberies tiez nieco akoze silno dobre ?😒

alilka
autor
6. júl 2017

@waleri17 tehotná určite nie..😁
@katusikkk nie neberiem aleze vôbec nič tento mesiac
.

simka2433
6. júl 2017

Babyyy babatko je na spravnom mieste takze ziadne mimomaternicove nehrozi;) uff odlahlo mi velmi🙂

tonjadabik2
6. júl 2017

@simka2433 Anoooooo ja som to vedelaaaaa. Obrovskaaa Gratulaaaaciaaa Anooo juuj ale som stastnaaa tentoesiac sa zacina darit. ❤ 👶 🙏

simka2433
6. júl 2017

@tonjadabik2 🙂 jeeej dakujeem moc!!🙂 si zlataa! A tento mesiac pokracujete uz vsetky;) budete len tehu testy pridavat s kolajnicami od blavy az do kosic:D

tonjadabik2
6. júl 2017

@simka2433 snad mas pravduuu a z Kosic az po Tatryyyy

ejuska2586
6. júl 2017

@cleona Ahoj. Alchemilka sposobuje stahy maternice - preto sa pije len do ovulky. Ak by sa vam nahodou zadarilo a ty by si ju pila dalej, mohla by ti sposobit potrat.

cleona
6. júl 2017

@ejuska2586 Dakujem za infomáciu. Tak budem pit iba do olulacie. Takze teraz prestavam pit ;)

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 taze uz dnes pit nemam hej? Oki Vdaka

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Nie nie, uz nepi...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 Dakujeeem. A mozem aspon metovy cajik? Uz mam vo zvyku pit kazdy den cajik..boli ma chrbat a dole brusko asi vajecnik lavy