icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Anoo. Matovy cajik mozes. Pozri tu: https://akootehotniet.com/strava-v-tehotenstve/...

A ja tiez tak - bolia ma krize a pravy vajecnik vystraja jedna radost :D

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 noo taze sediet nohy hore a vajecniky to za nas vyriesia. Ty pravy ja lavy..dokopy obidva pidme natooooo🙏

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 My to este dnes poistime, ak sa bude dat :D A potom uz len veget a oddych... Aby sa vajicko krasne uhniezdilo.

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 noo a to som sa chcela opytat..kedy treba mat ten hlavny sexik!?? V den ovu albo pred tym dnon albo ponom??? Kedy???

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 den pred ovu a v den ovu. Cize pre mna je dolezity vcerajsi a dnesny... Tebe uz teplota dnes stupla, takze si myslim, ze predvcerom a vcera to bolo u vas top.

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ale zas dnes mas este priznaky, tak mozno by som sa posnazila este aj dnes aj vo vasom pripade...

cleona
6. júl 2017

@ejuska2586 @tonjadabik2 tak ja som mala pozitivny ovu test 30.6. a aj po nom som pila alchemilku. Verim ze to nic nespravi, davala som si iba jednu malu salku denne aj to nie kazdy den ;)

ejuska2586
6. júl 2017

@cleona Snad nie. Ono moze, ale nemusi ublizit. Preto sa neodporuca...

cleona
6. júl 2017

@ejuska2586 som sa rozhodla ze neublizi a ze tento mesiac je nas ;)

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ahaa Dakovaam uz budem vediet. Jasne si dnes ete skusime a potom u budeme len a len cakat..treba sa modlit a vide to
.si myslim teda..

tonjadabik2
6. júl 2017

@cleona ja uz nebudem riskovat pri mojom stasti

ejuska2586
6. júl 2017

@cleona Taaak. Presne takto treba uvazovat! 😉

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 ci dat ete?

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Nie, uz nepi. Ja uz tiez nepijem od vcera.

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 oki lasko nejdem riskovat.teraz ananasovy dzus..ako dlho? Do ms?

cleona
6. júl 2017

@tonjadabik2 a preco ananasovy dzus? Naco je to dobre?

tonjadabik2
6. júl 2017

@cleona na uhniezdenie vajicka 🙂

cleona
6. júl 2017

@tonjadabik2 Dakujem za info. Dobre vediet. Asi mi uz naozaj zo vsetkeho zasibava. Predtym som ziadne taketo veci neriesila. Nuz ale ked sa uz nejaky cas nedari tak sa clovek snazi pomoct ;)

tonjadabik2
6. júl 2017

@cleona tak tak..aj ja som zacala pit alchemilku zacnem aj ten dzusik. Trebalo maternici pomoct tak snad zaberie..

alilka
autor
6. júl 2017

Baby nedalo mi tak som urobila ovu test..hodinu som predtým necikala..😲. Áno viem že je negatívny ale v anovulaku 8dni pred ms ma byt taky??😲😲

tonjadabik2
6. júl 2017

@alilka kokoos zlaticko hovno anovulak 😀 tak predsa bude ovulka??? Yessss no ta asi kedy o dva dni? Len tipujem. Sa tesim s tebouu tak sa stal zaaaaazrak. 🙏

alilka
autor
6. júl 2017

@tonjadabik2 ja neviem či z toho bude ovu..divný celý ten môj cyklus..salena som zo svojho tela..včera neskutočne bolesti vaječníkov preto som urobila dnes test .nechápem 🙊🙊

olafienko
6. júl 2017

@alilka ja si myslím že to nemusí značiť že príde. nechcem ťa sklamať, pekne snažilkuj:D ale vobec nemusí silnieť. ani to nič neznamená. ja mám také celý cyklus, a niekde som čítala že napr ženy v menopauze majú tiež celý cyklus dosť vysokú tú hladinu...ale za pokus to stojí, nevzdávaj sa nepodcenuj snaženie🙂

olafienko
6. júl 2017

"Ovulačný test pomôže presne určiť ten správny čas a zvýši šancu na otehotnenie. Normálne sa LH vyskytuje v moči žien mimo ovulácie, mužov a detí vo veľmi nízkej koncentrácii. Tá sa v puberte a u žien v menopauze zvyšuje 3 až 4 krát." to len tak pre zaujímavosť

ja197
6. júl 2017

@simka2433 gratulujem 😊 ja som dnes tiež bola u doktorky, tiež videla niečo ale hovorila že vačok alebo niečo také, že na 5 týždeň to vyzerá, zajtra budú testy krvi tak som zvedavá 😊 inak nejako sme sa zladili 😊

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 Ahoj. Ano, 100% ananasovy dzus, alebo stred ananasu, alebo bromeladin tablety. A aplikovat 5 dni.

misdan
6. júl 2017

@cleona ahoj, dakujem.
Urcite len do ovu, ale ja asi ani neviem preco..
Subjektivne mne pomohla upravit cyklus- posunula mi ovulaciu na skorsi den cyklu, z 26.DC na cca 18.ty
Drziiim palce!

misdan
6. júl 2017

@cleona no inak ta alchemilka ma vplyv aj na kontrakcnu cinnost maternice, preto asi nie je vhodna po ovu, keby tam potom bolo uz uhniezdene vajicko..

lala1501
6. júl 2017

@alilka vravom kludne mozes mat este ovulku nepamataa ako mne vravel ze nebude a predsa bola

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 od ovulky 5 dni?