icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

simka2433
6. júl 2017

@ja197 uplne si ma potesilaa🙂 to je super ked viem ze nie som sama v 5tt:D

ejuska2586
6. júl 2017

@tonjadabik2 od dnes 5 dni...

tonjadabik2
6. júl 2017

@ejuska2586 oki diki

alilka
autor
7. júl 2017

@olafienko ja z toho sklamaná niesom 😛 ja som s ovulkou tento mesiac aj tak nerátala..viem že test môže byť taký celý mesiac,ja len to že takú silnú bolesť som mala vaječníkov 😁 a popravde ja nezvyknem mať také silné testy 😁

honeybuney
7. júl 2017

@alilka ahoj no ako? Prešli tie bolesti? Ja dnes treti deň bt 37. Už som normálne pochybovala ci ten teplomer funguje, ale funguje :D

alilka
autor
7. júl 2017

@honeybuney ahoj..áno prešli..včera s omáčkou robila ovu test som ho sem dala-nechapem ho 😂😂 no BT máš ako poovulacnu už..kedy ideš k dr?nemôžeš dnes?

katusikkk
7. júl 2017

Baby co robite ked Vas sperminator vytoci a vy jedine na co dokazete mysliet je pohlad na to ako leti z balkona v oblecku Supermana?👽
Samozrejme,ze bez zazracneho plasta a s tvrdym dopadom 😈

honeybuney
7. júl 2017

@alilka Jj videla som foto testu.. V pondelok som objednaná, lebo dnes majú dovolenku :/ no ja som fest zvedavá ci sa a ovu bola..

alilka
autor
7. júl 2017

@honeybuney no podľa mňa bola..veď aj BT je vysoká a to poukazuje na to že je tam progesterón a ten je iba po ovu 😁

honeybuney
7. júl 2017

@alilka no tak snáď máš pravdu 🙂 ja o bt nemám šajnu.. Nikdy som predtým nemerala.. Ale aj ten ovu test sa zdal dosť pozitívny, tak uvidíme v pondelok na kontrole..tak či onak, ovu je len prvy krok.. K tehotenstvu ďaleko ah

alilka
autor
7. júl 2017

@honeybuney no to mi o tom niečo hovor 😁

honeybuney
8. júl 2017

Ah dievčatá. Mozem sa vam posťažovat? Nechcem tu spamovat, ale niečo so mnou nie je v poriadku :( včera večer ma začali bolieť kríže (9dni do ms, dosť včas..) a keď sme sa s manželom neskôr vecer milovali mala som strašne bolesti počas sexu. Normálne sme museli prestať, lebo sa ta bolesť nedala vydržať. Nikdy predtým som niečo podobné nezažila. Aby toho nebolo málo, nadránom okolo piatej som sa zobudila na bolesť podbruška, ale takú, že dovidenia.. Nevedela som ani poriadne vstat z postele, brucho som mala celé napnuté, tvrdé, nafúknuté no des.. Dala som si algifen a po asi hodine dvoch sa mi uľavilo.. Neviem comu pripísať tieto bolesti, no myslela som, ze budem volať sanitku. Jedine co mi napadlo je, či sa mi z toho folikulu, ktorý mal cez 30mm (pred týždňom) nestala cysta, ktorá teraz praskla. Mozno sa mýlim, neviem.. Ale nič iné mi na um neprichádza. Tu už teraz nejde ani o tehu netehu ale celkovo o môj zdravotný stav.. čo sa to deje? Takéto bolesti proste nie sú normálne, to som si istá.. Bojím sa :( v pondelok idem na gyn tak uvidíme, čo na to povie dr..

olafienko
8. júl 2017

@honeybuney Ahoj, úplne ťa chapem. v pondelok nabehni ku gyn. mozno ti povie, ja tiez mam všelijaké divné brucha-bôle posledné obdobie :( už 3 dni si myslím že idem dostať ms, túto noc to bolo velmi nepríjemné(takmer som nespala). vždy mi menštruácia začínala kŕčovitými bolesťami pár hodín pred, ale toto taká divná tupá bolesť v celom bruchu viac dní, no na šlak trafenie. gynekologička mi našla po kontrole nejaké cysty na maternici, povedala že sú maličké a bezproblémové. tiež by som radšej uz ms dostala, ako toto..potom si aj furt namýšlam že môžem byť tehotná ked ma tak všelijak brucho bolí😒

honeybuney
8. júl 2017

@olafienko oh no u mňa tie bolesti ani nepripomínali ms, bolo to oveľa horšie,fakt uplne hrozne :( a tie cysty ti praskli alebo co? Ja som už zúfalá fakt :( ďakujem ti za podporu, je to strašne fajn ze sa môžem aspoň vyliať z toho všetkého..

olafienko
8. júl 2017

@honeybuney tá akútna bolesť už prešla? keby nie, choď na pohovosť!! ak to bude strašná bolesť, to okej nie je, nečakaj do pondelka..ale ja osobne nemám dobrú skúsenosť s pohotovosťou a bohvie, či by ti niečo vedeli povedať. drž sa, potom daj vedieť

sticker
honeybuney
8. júl 2017

@olafienko po tom algifene asi za hodku dve mi bolo lepšie.. A postupne stale lepšie až som bola v pohode.. Cely deň.. A teraz večer mi je tak všelijak zas :/ ale ani z ďaleka nie tak zle jak ráno.. No uvidíme snáď sa dovre vyspím a to bude lepšie.. A vďaka 🙂

honeybuney
10. júl 2017

@olafienko ahoj, tak dnes som bola na kontrole a tie bolesti boli kvôli tej cyste, stocila sa mi okolo vajecnika a preto to tak bolelo. Dostala som duphaston a cysta by mala prasknúť počas MS po vysadení duphastonu. Vraj sa nemám čoho báť, je to vodnata cysta.. Takže celkom dobre spravy 🙂 čakala som horšie lebo to fakt fest bolelo. Ty sa máš ako?

honeybuney
10. júl 2017

@alilka ahoj alilka, dnes som bola u Dr na kontrole a predstav si, ovu bola 🙂 tie tri malé 15mm folikuly tam už nie sú, čiže praskli..hlavne ze predtým hovoril, že z tých malých nič nebude.. A pozri.. Mala si pravdu, aj Dr sa sem tam seknu.. Z tohoto veľkého folikulu je samozrejme cysta, ale vraj neškodná,vodnata.. Dostala som duphaston na 14dni, potom by mala byť ms a mam sa dôjsť ukázať, či cysta zmizla.. Ty sa ako držíš, čo nové?

alilka
autor
10. júl 2017

@honeybuney yeeeeeszss normálne som na seba "hrdá" že som mala pradvu 😂😂 ale nie super správy..už len teraz vyčkať na 2// na tehu teste 😉 ja mám dostať o 3-4dni ms ale dosť pochybujem že dôjde a už to vidím ako budem behám po vyvolávacku..😑 a potom clostil tak uvidíme aký bude ďalší mesiac..

ikonica
10. júl 2017

@honeybuney heh... to by bolo, keby sa vsetku tri ujali 🍼🍼🍼

honeybuney
10. júl 2017

@ikonica haha tak akože to by nebola sranda :D veľmi chceme babu ale tri naraz to by už bolo moc.. Úplne by stačilo keby sa ujalo aspoň jedno 🙏 ako sa máš? 🙂

honeybuney
10. júl 2017

@alilka no to hej, aj ja sa teším ze si mala pravdu 🙂 aj ak by neboli dve čiarky tak aspoň viem ze clostil na mňa má účinok no.. Treba sa tešiť aj z malých, postupných krokov beriem to tak.. Inak to ty keď máš anovulak tak nemáš ms?? Ja stale dostanem a furt aj na cas, ak aj ovu nie je.. To už je na porazenie keď není ovu a potom ešte ani ms ah..ale možno dostaneš a hneď ide clostil a šup na to! Držím palce!

alilka
autor
10. júl 2017

@honeybuney no ved to ze ja neviem ako to bude..ja som anovulak este nemala..preto som z toho zmatena a neviem co cakat..tak ale mohla by si ms dat na cas ako ma,nech zacnem mat pocit ze sa znova mozme snazit..tento mesiac mi pride ako nekonecny,hoc musim uznat ze som si psychicky perfektne oddychla od toho..neviem ako to bude dalej a aj ked dam clostil,ci mi bude ovulovat ten vajecnik co ma vajcovod,ale tak..no porucene Bohu..🙂

ikonica
10. júl 2017

@honeybuney jasne drzim palce nech sa to jedno urcite ujme...inac to ani nemoze byt ;) ja ocakavam ovulu ;) snazim sa byt v klude, netestovat.... uz ma pobolieva vajecnik, tak snad to bude zajtra pozajtra... skusime sa snazit kady druhy den.... momentalne uzivam shatavari a som nejaka kludnejsia, veselsia, citim sa dobre... neviem ci je to tymi bylinami alebo len placebo efekt... ale je mi fajn....uvidime do kedy to potrva :D tak som sa rozhodla, ze pockam dva max tri cykly a ked to nevyjde, idem to riesit nejak razantnejsie... mozno aj toto rozhodnutie ma skludnilo ;)

honeybuney
10. júl 2017

@ikonica je úplne super ze si taka vyrovnaná, spokojná, kľudná.. To určite prospeje. Verím že sa vám čoskoro zadari a žiadne razantnejsie krok už nebudú potrebné 🙂 Čo je to to shatavari? Ešte som o tom nepočula.

ikonica
10. júl 2017

@honeybuney je to taka ajurvedska zenska bylina na podporu libida a plodnosti a kopu dalsich ucinkov ma :D

honeybuney
10. júl 2017

@alilka aha to som nevedela ze si ešte anovulak nemala. Pozri, ms môže kľudne dôjsť úplne na cas aj pri anovulacnom cykle-vid živý príklad mňa. Aj Dr mi povedal ze to nie je nič nezvyčajné že ms dorazí aj keď ovulka nebola. A inak raz som čítala, že ženské telo je tak úžasne, že sa stalo ze žena nemala jeden vajcovod a síce ovuloval ten "nesprávny" vaječník, tak ten druhý vaječník aj s vajcovodom si "pritiahol" to vajíčko a putovalo až bola kočka tehu. Ale bol to len článok, takze neviem.. Ale zázraky sa dejú a ľudské telo je fakt awesome, takže stat sa to fakt mohlo.. Dufam ale ze v tvojom prípade príde ms a pojde aj ovu zo správneho smeru :* držím palce!

honeybuney
10. júl 2017

@ikonica hmm ja tak teraz čisto náhodou nedostanem tehu idem tiež mixovať bylinky 🙂 za skúšku nič nedame, no nie? 🙂

alilka
autor
10. júl 2017

@honeybuney no o tom som aj ja čítala ale dr v centre nás z toho rýchlo vyviedol že toto mame vypustiť hneď z hlavy..že jeden vajecnik nevie o druhom a tým pádom vajecnik s vajcovodom nevie že ten druhý už vajcovod nemá a neplní funkciu ako by mal..že boli o tom už dohady,ale veriť tomu nemáme. 😊

ikonica
10. júl 2017

@honeybuney ja uz som to davnejsie brala v podobe caju.. ale ajurvedske caje su cisty humus chutovo.. tazko sa to pije.. ako da sa to prezit ale ble...tak som teraz kapsule kupila.. je to na hormonalnu rovnovahu, tak mozno aj preto som kludnejsia, citim sa tak... viacej zensky ci jak to povedat... a mam aj vasciu chut na sex:D ale mozno si to fakt len nahovaram :D ono tieto byliny zvyknu az po nejakom case ucinkovat... ale niektori v recenziach pisali, ze citili ucinok uz po prvej kapsule... kto vie... ak to nevyjde tento mesiac, tak dalsi pridam este aschwagandu... a to uz asi budem chodit jak zhulena... raz sme si s kolegynou dali kavu s tou bylinou a bolo nam vsetko jedno... (ale to sme si len nahovarali, ze je to tou kavou) :D inac shatavari je aj na podporu tvorby mlieka pri problemoch s dojcenim ;)