icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ejuska2586
10. júl 2017

@alilka V centre ti nahovoria cokolvek len aby ma tebe zarobili. Ja som tiez pocula o pripadoch ked zeny otehotneli prave z vajecnika, kde nemali vajcovod.

alilka
autor
10. júl 2017

@ejuska2586 veď práve v oboch centrách nám povedali že nepotrebujeme ani IUI ani nič..jediné že to my budeme chcieť..v tom prvom nás aj domov s tým poslali,že nám iui netreba a to bolo všetko..čiže nemyslím si to čo píšeš..😁

vdanka
10. júl 2017

idem aj ja k vam

ejuska2586
10. júl 2017

@alilka No vidis. Ja som zas mala opacnu skusenost. Mame potvrdene, ze by nemal byt problem otehotniet a snad uz ani donosit a mna hned tlacili do umeleho oplodnenia. A pre istotu do toho najzlozitejsieho a najdrahsieho... Ved preco nie... Ale ked mas ine skusenosti, tak si asi mala stastie.

ejuska2586
10. júl 2017

@vdanka Vitaj

alilka
autor
10. júl 2017

@ejuska2586 ozaj ..my sme boli v jednom centre 18.5 a tam nás odbili že sme obaja plodný len vyčkať na správny vajecnik..tak sme išli do 2ho centra koncom júna a tam boli omnoho milší ale tak isto nám povedali že máme nad standart dobré výsledky tak ale že ak budeme chcieť to IUI môžu urobiť..a pritom v tom druhom centre nám ani nerobili nanovo vyšetrenia,stačili im papiere aj spermiogram z prvého..keby boli takí,kľudne mohli vyžadovať svoje výsledky +spermiogram,ktorú si hradí pacient sám..čiže v prvom sme zaplatili len 20€ za spg. A v druhom ani cent..😁

ejuska2586
10. júl 2017

@alilka Tak to ste mali stastie...

alilka
autor
10. júl 2017

@ejuska2586 no to neviem ale čo ak poznám páry čo boli v centre,nik sa nesťažoval aby sa snažili vytahat peniaze..možno si ty bola v nesprávnom centre..veď ak ste obaja zdravý ako vám môžu ponúkať umelé ?..

waleri17
10. júl 2017

@alilka aj my chodime do centra a sme spokojny naposledy ked som tam bola som uz bola zufala a hovorila ze rozmyslam uz nad ivf a ta lekarka ma tiez praveze aj na moje prekvapenie zacala odhovarat ze nam nic nie je ze nic nezistili a ze nech nerobim unahlene zavery atd... takze ja som tiez spokojna 🙂

ejuska2586
10. júl 2017

@alilka No evidentne mozu. Ale odmietli sme to.

olafienko
10. júl 2017

@honeybuney ahoj, tak fajn že aspoň vieš čo za tou bolesťou bolo. ja som v sobotu dostala menzes ale nie som zvyknutá že už x dní predtým ma riadne bolí brucho, ešte aj dlhšie ich mávam (aj vyše týždňa) a to mám pocit že sa to ťahá aj dva týždne potom....🙄 ale tak no hádam tento mesiac bude úspešný🙈🤰

honeybuney
10. júl 2017

@olafienko Uf, to musí byť veľmi nepríjemné mat toľko dní bolesti :/ nekonzultovala si to s Dr? Lebo to asi tiež nie je normálne.. Ale správny prístup, nech je tento mesiac víťazný!!

olafienko
10. júl 2017

@honeybuney konzultovala, išla som s tým na gyndu. že sa mi nezdá kolko ma brucho bolí a aké mám bolesti, a že to kvoli tymcystám čo mám-ale zaroven su vraj malé a neproblémové......

cleona
11. júl 2017

Mam na vas jednu otazku. pozitivny olulacny test som mala 30.6. Dnes rano som robila tehotensky a vysiel negativny. Keby som bola tehu uz sa to asi ukaze vsak? :(

katusikkk
11. júl 2017

@cleona
Uz by mal,ale urob az prvy den predpokladanej ms.Do vtedy nie je nic stratene 😉
Alebo aspon o 2 dni.

cleona
11. júl 2017

@katusikkk len keby som tak tusila termin ocakavanej ms. Mavam dost nepravidelny cyklus. Tak hadam este nejaka iskierka (aj ked malicka) tam este bude ;)

katusikkk
11. júl 2017

@cleona
Predpokladam,ze by si mala dostat 14 -16 .Podla ovu testov

layla23
11. júl 2017

Baby je možné že som otehotnela a dostal MS ? :(

cleona
11. júl 2017

@katusikkk dakujem za info. Prvy mesiac som si robila ovu test tak sa v tom nevyznam ;)

olafienko
11. júl 2017

@layla23 občas sa stáva, ale skôr s tým nepočítaj. možno keby bola ms krátka a neobvykle slabá...podarí sa budúci mesiac🙂😉

layla23
11. júl 2017

@olafienko no uvidíme po skončení ms si urobím test 😊 ale ďakujem 😊

honeybuney
11. júl 2017

@olafienko ah Jo no to je síce fajn ze sú malé a bezproblémové ale tak keď ti spôsobujú bolesti tak to Dr mohol nejak riešiť alebo co :( dúfam ze nám cysty prejdú a nebude nás už nič bolieť 🙂

honeybuney
11. júl 2017

@ikonica no tak držím palce aby to zabralo. Ja mam tiež problém s hormonálnou nerovnováhou.. Ale tiež som si povedala ze ak tento mesiac nič, skúsim niečo prirodne aj ja.. Nechcem sa neustále dopovat liekmi..

honeybuney
11. júl 2017

Dievčatá, ovplyvňuje duphaston bt?

ejuska2586
11. júl 2017

@honeybuney Duphaston je progesteron, cize ano. Drzi teplotu hore.

alilka
autor
11. júl 2017

Baby toľko píšete o prírodnom..aj ja som viac za prírodnú medicínu,no len stále premýšľam..ja tento mesiac som brala fytosoju Forte.. prvýkrát..že má účinky ako clostil a čuduj sa svete mám anovulak..a popravde pripisujem to jemu za vôňu keďže do teraz som ešte anovulak nemala..a to nevravím o tom ako mi z toho bolo extrémne zle,unavená som bola,žalúdok ma bolel a množstvo iného..Coz pri clostile som nemala ani jeden vedľajší účinok a krásne mi vytváral folikuly..😁 čiže toľko odomna 😂😂

ejuska2586
11. júl 2017

@alilka Ja som tiež brala Fytosoju forte prvy krat tento cyklus... A mala som ovulku - dokonca som mala ovulacny test az 4 dni. A nemala som ziadne vedlajsie ucinky. Na kazdeho to asi inak vplyva.

ikonica
11. júl 2017

@honeybuney ja neviem ci mam problem, nikdy mi nerobili horm. Profil.. Ale skusam to.. Minimalne sa citim nejaka pokojnejsia ;) precitaj si aj zahranicne stranky a recenzie..

alilka
autor
11. júl 2017

@ejuska2586 no ja som to brala s jednou známou naraz a ona tie vedľajšie mala tiež 😁 a možno aj závisí od množstva..koľko denne si brala?

ejuska2586
11. júl 2017

@alilka Jednu tabletku. Ta ma mat vraj rovnaky ucinok ako 1 tabletka Clostibeltu.