Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ejuska2586 veď práve v oboch centrách nám povedali že nepotrebujeme ani IUI ani nič..jediné že to my budeme chcieť..v tom prvom nás aj domov s tým poslali,že nám iui netreba a to bolo všetko..čiže nemyslím si to čo píšeš..😁
idem aj ja k vam
@alilka No vidis. Ja som zas mala opacnu skusenost. Mame potvrdene, ze by nemal byt problem otehotniet a snad uz ani donosit a mna hned tlacili do umeleho oplodnenia. A pre istotu do toho najzlozitejsieho a najdrahsieho... Ved preco nie... Ale ked mas ine skusenosti, tak si asi mala stastie.
@vdanka Vitaj
@ejuska2586 ozaj ..my sme boli v jednom centre 18.5 a tam nás odbili že sme obaja plodný len vyčkať na správny vajecnik..tak sme išli do 2ho centra koncom júna a tam boli omnoho milší ale tak isto nám povedali že máme nad standart dobré výsledky tak ale že ak budeme chcieť to IUI môžu urobiť..a pritom v tom druhom centre nám ani nerobili nanovo vyšetrenia,stačili im papiere aj spermiogram z prvého..keby boli takí,kľudne mohli vyžadovať svoje výsledky +spermiogram,ktorú si hradí pacient sám..čiže v prvom sme zaplatili len 20€ za spg. A v druhom ani cent..😁
@alilka Tak to ste mali stastie...
@ejuska2586 no to neviem ale čo ak poznám páry čo boli v centre,nik sa nesťažoval aby sa snažili vytahat peniaze..možno si ty bola v nesprávnom centre..veď ak ste obaja zdravý ako vám môžu ponúkať umelé ?..
@alilka aj my chodime do centra a sme spokojny naposledy ked som tam bola som uz bola zufala a hovorila ze rozmyslam uz nad ivf a ta lekarka ma tiez praveze aj na moje prekvapenie zacala odhovarat ze nam nic nie je ze nic nezistili a ze nech nerobim unahlene zavery atd... takze ja som tiez spokojna 🙂
@alilka No evidentne mozu. Ale odmietli sme to.
@honeybuney ahoj, tak fajn že aspoň vieš čo za tou bolesťou bolo. ja som v sobotu dostala menzes ale nie som zvyknutá že už x dní predtým ma riadne bolí brucho, ešte aj dlhšie ich mávam (aj vyše týždňa) a to mám pocit že sa to ťahá aj dva týždne potom....🙄 ale tak no hádam tento mesiac bude úspešný🙈🤰
@olafienko Uf, to musí byť veľmi nepríjemné mat toľko dní bolesti :/ nekonzultovala si to s Dr? Lebo to asi tiež nie je normálne.. Ale správny prístup, nech je tento mesiac víťazný!!
@honeybuney konzultovala, išla som s tým na gyndu. že sa mi nezdá kolko ma brucho bolí a aké mám bolesti, a že to kvoli tymcystám čo mám-ale zaroven su vraj malé a neproblémové......
Mam na vas jednu otazku. pozitivny olulacny test som mala 30.6. Dnes rano som robila tehotensky a vysiel negativny. Keby som bola tehu uz sa to asi ukaze vsak? :(
Baby je možné že som otehotnela a dostal MS ? :(
@olafienko ah Jo no to je síce fajn ze sú malé a bezproblémové ale tak keď ti spôsobujú bolesti tak to Dr mohol nejak riešiť alebo co :( dúfam ze nám cysty prejdú a nebude nás už nič bolieť 🙂
@ikonica no tak držím palce aby to zabralo. Ja mam tiež problém s hormonálnou nerovnováhou.. Ale tiež som si povedala ze ak tento mesiac nič, skúsim niečo prirodne aj ja.. Nechcem sa neustále dopovat liekmi..
Dievčatá, ovplyvňuje duphaston bt?
@honeybuney Duphaston je progesteron, cize ano. Drzi teplotu hore.
Baby toľko píšete o prírodnom..aj ja som viac za prírodnú medicínu,no len stále premýšľam..ja tento mesiac som brala fytosoju Forte.. prvýkrát..že má účinky ako clostil a čuduj sa svete mám anovulak..a popravde pripisujem to jemu za vôňu keďže do teraz som ešte anovulak nemala..a to nevravím o tom ako mi z toho bolo extrémne zle,unavená som bola,žalúdok ma bolel a množstvo iného..Coz pri clostile som nemala ani jeden vedľajší účinok a krásne mi vytváral folikuly..😁 čiže toľko odomna 😂😂
@alilka Ja som tiež brala Fytosoju forte prvy krat tento cyklus... A mala som ovulku - dokonca som mala ovulacny test az 4 dni. A nemala som ziadne vedlajsie ucinky. Na kazdeho to asi inak vplyva.
@honeybuney ja neviem ci mam problem, nikdy mi nerobili horm. Profil.. Ale skusam to.. Minimalne sa citim nejaka pokojnejsia ;) precitaj si aj zahranicne stranky a recenzie..
@ejuska2586 no ja som to brala s jednou známou naraz a ona tie vedľajšie mala tiež 😁 a možno aj závisí od množstva..koľko denne si brala?
@alilka Jednu tabletku. Ta ma mat vraj rovnaky ucinok ako 1 tabletka Clostibeltu.

@alilka V centre ti nahovoria cokolvek len aby ma tebe zarobili. Ja som tiez pocula o pripadoch ked zeny otehotneli prave z vajecnika, kde nemali vajcovod.