icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
11. júl 2017

@ejuska2586 jaaaj ja som myslela že si aj brala..ja keď som ho brala ovu bola,keď som ho nebrala ovu tiež bola 😂😂 len teraz nič .

ejuska2586
11. júl 2017

@alilka Nie, nikdy. Teraz som si skusila dat tu Fytosoju... Len tak, na skusku...

alilka
autor
11. júl 2017

@waleri17
@ejuska2586 jaaaj ženy vy ste ma tak domotali že som odpisovala na všetko 😂😂😂 vieme aké máme inteligentné mobili co píšu za nás..

ejuska2586
11. júl 2017

@alilka Nevadiiii. Pochopili sme sa 😉

ianka94
11. júl 2017

Tak neviem pytam sa pretoze pokusame sa od novembra a zakazdym to zomna vytecie a tiez pride aj mrcha ,,,, teraz sme tiez dost casto mali sex a prisli mi krami 5 dni skor tak uz neviem zato sa pytam ze ako to vlastne ma byt lebo pocula som ze je gel ktory zadrziava spermie v zene aby to z nej nevytieklo

ianka94
11. júl 2017

@ejuska2586 a hlien nepozorujem takze netusim

alilka
autor
11. júl 2017

@ejuska2586 a ty prečo vlastne si brala tu fytosoju keď ovu máš aj bez toho?

tryromy
11. júl 2017

Baby ja som napr reagovala len v pripade ze som mala 1x1 clostil ked bolo viac nedostali ani vajko zo mna :D

tryromy
11. júl 2017

@alilka nekukala som letak ale skusla by som len jednu tbl a uvidis

ejuska2586
11. júl 2017

@alilka Len tak, na skúšku :D Bola som zvedavá, čo to spraví s mojim telom...

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy ale ja som už brala predtým 2x1 a bolo to Okey..aj som otehu..

tryromy
11. júl 2017

@alilka ale mozno teraz ti 2x1 netreba. je mozne ze sa to ciastocne upravilo.... tak by som ked tak skusila postupne

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy určite nie,nechám na odporúčanie centra .ja nemám jeden vajcovod ,v marci som mala mmt..čiže ja radšej nech mi mi ovuluje obe,alebo aspoň ten s vajcovodom 😁😁

tryromy
11. júl 2017

@alilka tak jasne riad sa centrom. Len ak svojvolne fytosoju tak by som sla pomaly na nu 🙂

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy jaaaj tak fytosoja určite 😂😂tam som to prestrelila ale neúmyselne 🙊🙊 nik mi predtým neporadil hoc som sa pýtala 😂 ale teraz dočkám ms a idem na clostil..snáď otehotniem rýchlo ako pred mimomaternicovym 😑😑

alilka
autor
11. júl 2017

@ianka94 zo mňa vždy všetko vytečie a je toho ozaj bohaté 😂😂😂 a aj napriek tu som rýchlo otehotnela. Nedopadlo to dobre ale to uz podstatne nieje..

tryromy
11. júl 2017

@alilka drzim palce
ja sa tesim lebo ak sa nepodari do noveho roka ideme spat do centra a moja dr co nam pomohla s prvym sa vratila po dvoch materskych do prace tak pojdem opat k nej.

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy tak radšej aby si jej pomoc nepotrebovala..😁 ja tiež dúfam že sa nám už podarí do šťastného konca..m už toho za sebou dosť..😏 a k do centra ideš ak by?

ianka94
11. júl 2017

@alilka myslis si ze by som mala vyskusat ten gel na zadrzanie spermii ? aby sa nam to konecne podarilo?

misdan
11. júl 2017

@simka2433 ahoooj, nie nastastie este nie 🙂 dufam, ze to ani nepride. Akurat ma sem tam pobolieva podbrusko, neviem ci je to v norme, pri Dankovi som nic necitila..v utorok idem k dr, uz sa veru nemozem dockat 🙂 ty kedy?

tryromy
11. júl 2017

@alilka iscare BA tam sme boli a pri prvom a dr bola super najprv si ma pol roka sledovala a potom az dala clostil 1x1 potom foliky odsledovat a ovitrell a podarilo sa na prvu supu. ale vedela co sa deje s mojim telom tak to nehrotila a ovulku som mala az 21dc. Ten plodny den si zapamatam dlho lebo mm bol na hokeji a dal hetrik :D

waleri17
11. júl 2017

@ianka94 to je jedno ci gel bez gelu vzdy to vytecie ako chces aby sa ti tam udrzala tekutina??? Ved to je gravitacia!! To ze ti to vytecie neznamena vobec ze spermie v tebe neostali a neutekaju k vajicku chapes?? Oni maju na to bicik aby sa tam dostali ...

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy mne tiež pri clostile robila folikumetriu a otehotnela som tretí mesiac..my sa "snažíme" od decemba..vo februári som už bola tehu v marci odobratie plodu a vajcovodu..v máji ovu na nesprávnej strane,v júny na správne a teraz anovulak .v skratke 😂😂 a preto som sa rozhodla pre centrum ale nič nám tam extra neporadil..len to že sme zdravý aspoň viem..

alilka
autor
11. júl 2017

@ianka94 podľa mňa je to zbytočné..ty ten hlien tamas len možno v takom množstve že ho necitis .ja to mám tak tiež..ale on pri krčku je pred ovu vždy..a počas ovu je už nepotrebný lebo vtedy sa krcok otvari a spermie idú rovno za vajkom .😁 Skôr by som hľadala inde problém..o
Ako dlho sa snažíte?

waleri17
11. júl 2017

@ianka94 presne taak ako pise
@alilka tam bude problem urcite inde a nie v tom ze ti to vytecie to je uplne prirodzene... takze treba navstivit dr... ale ak chces zalep si po sexe vaginu paskou aby to nevytieklo 😂😂

tryromy
11. júl 2017

@alilka tak mi to nesilime bude bude nebude nebude ale priala by som si este aspon jeden maly vonavy uzlik

ianka94
11. júl 2017

@alilka snazime sa od novembra ale nechapem preco sa nam to nedari ,, priatel brat teraz aj tablety na podporu potencii a aj tak dostala som krami dokonca o 5 dni skor comu nechapem a sli sme naozaj na plno :-/

alilka
autor
11. júl 2017

@tryromy tak aj my sa snažíme nesilim ale vieš mám skoro 32 ani jedno dieťa. S bývalým som potratila 4x a s terajším to mimomaternicove..čiže 6malych dusiciek mám tam hore(čakala som aj dvojky,preto 6)..klamala by som keby som povedala že túžba silna tam nieje .a ešte dupľom že mi teraz extrémne klesli šance..

alilka
autor
11. júl 2017

@ianka94 treba si prv odsledovať ovulaciu či ku vôbec máš ak áno tak partner na spermiogram.. tablety na potenciu su ti na prd..už keď tak treba nejaké na zlepšenie spermií 😉

waleri17
11. júl 2017

@ianka94 ako sme pisali ja byt tebou idem k dr na vysetrenia a chlapa poslem na spermiogram niektore baby sa snazia aj 3 roky a nic takze to neni nic neobvykle... treba sa dat vysetrit...