Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Nie, nikdy. Teraz som si skusila dat tu Fytosoju... Len tak, na skusku...
@waleri17
@ejuska2586 jaaaj ženy vy ste ma tak domotali že som odpisovala na všetko 😂😂😂 vieme aké máme inteligentné mobili co píšu za nás..
@alilka Nevadiiii. Pochopili sme sa 😉
Tak neviem pytam sa pretoze pokusame sa od novembra a zakazdym to zomna vytecie a tiez pride aj mrcha ,,,, teraz sme tiez dost casto mali sex a prisli mi krami 5 dni skor tak uz neviem zato sa pytam ze ako to vlastne ma byt lebo pocula som ze je gel ktory zadrziava spermie v zene aby to z nej nevytieklo
@ejuska2586 a hlien nepozorujem takze netusim
@ejuska2586 a ty prečo vlastne si brala tu fytosoju keď ovu máš aj bez toho?
Baby ja som napr reagovala len v pripade ze som mala 1x1 clostil ked bolo viac nedostali ani vajko zo mna :D
@alilka Len tak, na skúšku :D Bola som zvedavá, čo to spraví s mojim telom...
@alilka iscare BA tam sme boli a pri prvom a dr bola super najprv si ma pol roka sledovala a potom az dala clostil 1x1 potom foliky odsledovat a ovitrell a podarilo sa na prvu supu. ale vedela co sa deje s mojim telom tak to nehrotila a ovulku som mala az 21dc. Ten plodny den si zapamatam dlho lebo mm bol na hokeji a dal hetrik :D
@tryromy mne tiež pri clostile robila folikumetriu a otehotnela som tretí mesiac..my sa "snažíme" od decemba..vo februári som už bola tehu v marci odobratie plodu a vajcovodu..v máji ovu na nesprávnej strane,v júny na správne a teraz anovulak .v skratke 😂😂 a preto som sa rozhodla pre centrum ale nič nám tam extra neporadil..len to že sme zdravý aspoň viem..
@ianka94 podľa mňa je to zbytočné..ty ten hlien tamas len možno v takom množstve že ho necitis .ja to mám tak tiež..ale on pri krčku je pred ovu vždy..a počas ovu je už nepotrebný lebo vtedy sa krcok otvari a spermie idú rovno za vajkom .😁 Skôr by som hľadala inde problém..o
Ako dlho sa snažíte?
@tryromy tak aj my sa snažíme nesilim ale vieš mám skoro 32 ani jedno dieťa. S bývalým som potratila 4x a s terajším to mimomaternicove..čiže 6malych dusiciek mám tam hore(čakala som aj dvojky,preto 6)..klamala by som keby som povedala že túžba silna tam nieje .a ešte dupľom že mi teraz extrémne klesli šance..

@ejuska2586 jaaaj ja som myslela že si aj brala..ja keď som ho brala ovu bola,keď som ho nebrala ovu tiež bola 😂😂 len teraz nič .