icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

cleona
12. júl 2017

@katusikkk ja si to hovorim kazdy mesiac ze kaslem na to , neriesim, ono to pride. Ale ta hlava nepusti. Ale mas pravdu, mam nadhernu dcerku, ktorá mi robi obrovsku radost a zajtra sa mi vrati z dovolenky so starymi rodicmi ;) Strasne sa na nu tesim ;)

honeybuney
12. júl 2017

Kočky boli ma v podbrušku, mam také akoby tlaky. Trvá to už od asi tretí deň, s prestávkami.. Chvíľu to bolí (niekedy aj par hodín) potom to na chvíľu prejde a potom zase tlaky. Som 4dni do MS. Ale tie bolesti nie sú také ako pri MS, nie sú to kŕče. Najprv som myslela ze zase robí sarapatu cysta, ale vtedy ma to bolelo len na pravo, tam kde je cysta. A teraz je to v celom podbrušku. Na tehu príznaky je to ešte asi skoro, takze sa skor bojkam než teším. Niekto kto ma s niečím takým skúsenosti? Mam zas utekať na gyn? Bola som tam predvčerom a podla Dr všetko ok. Nasadila som duphaston, ale bolesti boli už aj pred jeho nasadením.. Rada by som vedela co sa to deje....

ianka94
12. júl 2017

Ahojte Chcela by som vyskusat ovulacne testy len potrebovala by som poradit ,ze ked mam obe rovnako cervene ciarky na teste tak vtedy sa treba snazit o babo ci den po? Alebo niekolko dni pred ovulaciou? Lebo ani neviem kedy ovulku mam

ejuska2586
12. júl 2017

@ianka94 Ked mas pozitivny test (dve ciarky rovnako silne, prip. testivacia silnejsia ako kontrolna), tak ovulka prebehne do 12-48 hodin. Cize je idealne snazit sa v ten den a potom este tie dalsie 2 dni aspon. Drzim palce, nech sa zadari.

ianka94
12. júl 2017

@ejuska2586 ahaaa no dakujem lebo raz som ovu testy skusila ale nespali sme spolu casto a teraz sa budeme snazit aby to tento mesiac vyslo ..... takze ak je rovanko silna ciarka tak vtedy sa 3 dni po sebe snazit ...a pomoze aj to vylozenie noh ?

ejuska2586
12. júl 2017

@ianka94 To neviem. Nikdy som to neskusala. Ale podla mna ak ste obaja zdravi spermosky si najdu cestu aj bez pomoci. Ale ak budes mat lepsi pocit, kludne si nozky vyloz...

ikonica
12. júl 2017

furt vaham... je lepsie mat tutumutu kazdy den alebo kazdy druhy? pisu ze lepsie kazdu druhy len ja sa,bojim ze sa aj tak nestrafime, ze tie spermose tam nepockaju na to vajo aj ked sa pise ze preziju aj niekolko dni vo vnutri...teraz skusame kazdy druhy den... vcera som namatkovo testla (hej slubila som ze kaslem na testy ale nedalo mi to kedze som citila ze ovu sa blizi) no a bol perfektne pozitivny.... vcera bolo tutu mutu a dalsie je 'v plane' zajtra... len co ak... dnes je ten den? och... na nervy toto... taka klidna aom bola, ale uz je tu ovu a ja uz rozmyslam o blbostiach...

ejuska2586
12. júl 2017

@ikonica My zvykneme kazdy druhy a ked mam pozitivny test, tak potom uz kazdy den. A tento mesiac sme mali tutu mutu skoro kazdy den.

ikonica
12. júl 2017

@ejuska2586 ufff to je vyydrz :D

katusikkk
12. júl 2017

@ikonica aj ja som si povedala,ze kazdy druhy,ale nevychadza mi to.Sperminator he nadrzany a ja s nim kazdy vecer.🙋Hovorim si,ze na oplodnenie jedna staci,tak hadam v tom milione bude jedna zrela 😬

ikonica
12. júl 2017

@katusikkk hej aj ja si tak hovorim, ze snad jedna... ale co ked tam ziadna nebude ked sa vajo vyda na cestu? :D

katusikkk
12. júl 2017

@ikonica Ved preto treba strielat zo samopalu kazdy den😂 Ja si tiez hovorim,ze co ked tam nic z noci neprezilo.Ved prezije len v plodnom hliene.A moj sa tak netvari. A kedze ovulka teda put vajicka trva niekedy len 6 hodin,tak skusam plnit zasoby 🌳

ejuska2586
12. júl 2017

@ikonica NJ... Bolo vela sexepilu...

ikonica
12. júl 2017

@ejuska2586 dnes nic z toho.. mm sa citi nachcipane... moj sexepil neposobi :D

ejuska2586
12. júl 2017

@ikonica Najlepsie sa poti na cudzom tele.

ikonica
12. júl 2017

@ejuska2586 hej ale ide na nocnu no tak asi ho uz nebudem 'trapit' nech mi tam neskolabuje...

katusikkk
12. júl 2017

@ikonica
@ejuska2586
Baby ja som treti den chora ako pes a presne teraz mam plodne dni.Spim sama v izbe,lebo ani dychat neviem,tak chodim po byte celu noc.Pred vcerom dosiel ku mne sperminator s ruskom na tutu mutu,ze ved co mam si dat aj ja rusko.Vcera bolo to iste a dnes to vidim na rovnako.Pozitivum toho je,ze som sa nasmiala ako keby som bola zhulena.A vraj najvetsi zabijak je stres.Tak teraz ho nemam😂😂😂

ikonica
12. júl 2017

@katusikkk no... mozno prave teraz sa zadari.. viacerym sa podarilo prave ked boli nachcipani... no.. moj uz o chvilu ide do roboty... dnes nic z toho....

katusikkk
12. júl 2017

😂
To by bolo posahane a blaznive decko 😂

swallov89
12. júl 2017

Ahojky 🙂 som tu nová, s manželom sa snažíme o babo. Manžel tvrdí že to bude na prvú supu ;D tak som zvedavá či sa jeho teórie potvrdia 🙂 snažíme sa zatiaľ len 2 tyzdne. Menstruacia má prísť o 10 dni. Tak uvidíme 🙂 držím Vám moc palce nech je babo v brušku čo najskôr 🙂

katusikkk
12. júl 2017

Moze si dat zena nick swallow??Hadam nie.😠

honeybuney
12. júl 2017

Heeej nikto z vás nezažil nič podobné? :/ hmm

katusikkk
12. júl 2017

@honeybuney
Ked mas 4 dni do MS,tak to uz kludne by si mohla aj priznaky mat.Ved niekomu 10Dpo aj test ukaze😀

alilka
autor
12. júl 2017

@honeybuney ale veď keď si mala ovu b sobotu nedeľu cca nemôžeš mať 4dni do ms 😜😜
@katusikkk a prečo by nemohla?myslím že je to každého vec 😉

honeybuney
12. júl 2017

@alilka alilka ten pozit ovu test som tu postovala 4.7, takže ovu odhadujem že bola deň na to(?), lebo 5.7. bol už ovu testy negatívny. Dnes je 12.7, čiže som nejaké 7-8 dpo? Neviem no, ale cyklus mam vzdy 26dnovy. A menstruacny kalendár mi hovori ze "obdobie prichádza o 4dni" :D tak ci onak, stále ma trápia tie bolesti :( akoby som mala furt plný močovy mechúr a tlačilo ma..

honeybuney
12. júl 2017

@alilka 21.6 začala posledná ms.. A bt som zacala merať 5.7,vies vtedy som ti aj písala, pamätás? 🙂 čiže odvtedy rátam že ovu bola.. Ale môžem sa samozrejme mýliť, na 100% to neviem.

honeybuney
12. júl 2017

@katusikkk myslís tehu príznaky? A sú také bolesti priznak tehu? Asi ťažká otázka haha.. :D môžu nemusia viem

alilka
autor
12. júl 2017

@honeybuney no pamätám..a to si už mala bt hore..čiže ozaj môžeš byť už cca toľko po ovu 😁😁 a ešte meras či už nie?každopádne by som sa až tak nesledovala..zbytočne tá to psychicky zaťažuje. 😉

honeybuney
12. júl 2017

@alilka merala som až kým som nenasadila duphaston lebo to už bola teplota stále hore.. A nesledujem sa alilka, to je dačo co proste cítiš ci sa na to sústredis alebo nie...

alilka
autor
12. júl 2017

@honeybuney no ja to sledovanie som nemyslela ako len dnes ale celkovo. 😁 Ale veď to nic v zlom je to na tebe ako to celé ponimas😁 a duphaston do kedy teda máš brať?