icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

honeybuney
12. júl 2017

@alilka hej jasne v pohode 🙂 ja len ze uz som z toho taka znechutena, že vkuse dačo.. Duphaston mi dal na 14dni, no ale ja vlastne pochybujem ze ms teraz o tie 4 dní príde,kedze je to progesteron.. Predpokladám že až keď ho vysadim tak ms dôjde..

katusikkk
13. júl 2017

@alilka
Jasne ze moze.To bolo na to,ze moja intuicia mi povedala,ze tu spravu pisal chlap.Az potom som si vsimla nick.🤔

alilka
autor
13. júl 2017

Babyyyy pomooooocccc..to môžem mať pri anovulaku BT 36,8?? 😲 Do teraz som nemerala len raz za 3,4 dní ..a dnes toto .normálne som vykoľajenia z toho ..a to ms ma prísť zajtra 🙈🙈

krajcovicka
13. júl 2017

@alilka urcite by si nemala teplotu tak hore a koľko dní si nemerala? Možno sa Ti to všetko brutálne posunulo...

alilka
autor
13. júl 2017

@krajcovicka nemeram vôbec..len raz za pár dní som zmerala že či je stále dole..a bola..len dnes takto..😏

krajcovicka
13. júl 2017

Ach dievčatá, som zneistená.... na kontrole po potrate mi doktorko na sone povedal, že to nemám dobre vyčistené, už som to tu písala, a dohodli sme sa, že uvidíme ako sa s tým vysporiada telo pri mMS. Ms som dostala presne mesiac po zákroku ( 5 dní silnú) a chcela som ísť na tú kontrolu, lenže najprv bol štátny sviatok a včera som sa tam dohrnula a má dovolenku....( u nás ordinuje len v stredy).
My sa s mužíčkom po ms snažíme a dnes som 1 dpo, dúfam, že sa to vyčistilo....ale nádejam sa, že keby bol problém, tak by som neovulovala, no nie?čo myslíte?

krajcovicka
13. júl 2017

@alilka tak uvidíš zajtra, či je to len výkyv, alebo poovulačné zvýšenie 🤞🏻, dúfam, že bola akcia S

ejuska2586
13. júl 2017

@alilka No, buď si chorá, niečo na teba lezie, alebo to bol nakoniec ovulák a už si po... Možno motyka vystrelí a ty otehotnieš práve v cykle, kedy si namala mať ovuláciu. Už tu pár takých báb bolo, čo im lekári povedali, že anovulák a oni potom išli k lekárovi, že z anovuláku je miminko...

ejuska2586
13. júl 2017

@krajcovicka Ak si mala silnú MS, tak podľa mňa odišla celá výstelka a tým pádom si sa vyčistila úplne...

krajcovicka
13. júl 2017

@ejuska2586 aj ja v to dúfam, lebo pred otehotnením som mávala rok len takú slabú dvojdňovú a dva dni už len špinenie na jednu intimku a teraz zo mňa priam tieklo...

alilka
autor
13. júl 2017

@ejuska2586
@krajcovicka určite na mňa nelezie nic, väčšinou to cítim..skôr ten výkyv si myslím..😁 vieš čo sex bol naposledy pondelok,včera som do pol noci zavarala uhorky miesto sexu. 😂😂viem že pár takých báb bolo ale u mňa toto nehrozí..len ma to zaskočilo..chcem aby čím skôr došla ms s miesto toho sa mi bt ukáže hore??panecky...

ejuska2586
13. júl 2017

@krajcovicka Istotne...

ejuska2586
13. júl 2017

@alilka Možno si bola len unavená po tých uharkách a z toho ti zahaprovala...

krajcovicka
13. júl 2017

@alilka no neviem, ale Ty si cela originálna, takže by som sa ničomu nečudovala 😅

alilka
autor
13. júl 2017

@krajcovicka jaaaj čo ti poviem 😂😂 mňa vždy musí moje telo vykoľajil,aby som sa nejako nenudila 😂😂

alilka
autor
13. júl 2017

@krajcovicka a pozri dnešný test ten spodný..nič a vrchný je zo 6.7 😏

alilka
autor
13. júl 2017

Ešte foto 😂😂

ejuska2586
13. júl 2017

@alilka Podľa mňa si mala ovulku. Ako vieš, že by mal byť anovulačný?

katusikkk
13. júl 2017

@alilka
Vies ako sa hovori.Ked boh da,tak aj motyka vystreli.
Mozno vystrelila😅 V tvojom pripade vcerajsie uhorky zo skenicky.Aby si ju zajtra nemala este vyssie celych 9 mesiacov🤰

alilka
autor
13. júl 2017

@ejuska2586 bola som na usg ..aj 30.6 mi robili v centre a nič tam nebolo a sliznica bola úplne nízka..😏 aj teraz som si merala BT a 37,4..viem že cez deň sa nemá ale predovulacnu cez deň som nemala nikdy takú vysokú..kurňa.

alilka
autor
13. júl 2017

@katusikkk ach vieš čo 😂 ja som fakt ozaj celá divná..mne vždy niečo tak "vyskočí" že to nik nechápe..asi som ufo 😂😂

alilka
autor
13. júl 2017

@ejuska2586 myslím že ty si sledovala krcok že?aký má byť?som deň pred ms..krcok hore úplne ďaleko,tvrdý..hlien biely husty-malinko sa roztiahne..

ejuska2586
13. júl 2017

@alilka Podľa mňa ti mohli dozrieť aj potom. Fuuu, to už je dávno, nepamätám si to už, ale hlien bol taký, ako krém, hustý , keď som bola tehuľka. Uvidíme, čo bude. Ale ak si mala ovulku neskôr, tak aj mrška príde (alebo v ideálnom prípade nepríde) neskôr...

"Po oplodnení vajíčka počas celého tehotenstva zostáva čípok uzavretý a zároveň produkuje hustý lepkavý hlien, ktorý ako zátka branie spermiám preniknúť do maternice, takže sa vlastný zárodok môže nerušene vyvíjať. "
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

krajcovicka
13. júl 2017

@alilka ja sa v testoch nevyznám, znamená to, že je po ovu, keď tam nie je ani náznak, či?

alilka
autor
13. júl 2017

@ejuska2586 ja budúce týždeň pôjdem k dr keď ms nedôjde,lebo v centre mi povedal že nemám čakať 2tyzdne na meškanie že je to veľa..čiže tak zájdem lebo ms počítam že nedostanem kvôli anovulaku..tomu žeby ovu bola akosi neverim..keďže 6.7 ten test bol taký ale týždeň predtým na sone nič nebolo a za týždeň by vajko nedozrelo 😁 ja som tiež kontrolovala krcok vo februári a vtedy som aj tehotná už bola ale podľa krčka som to nezistila..😂😂 tá také moje samovysetrenia 😂 bol tvrdý hore ale ja som myslela že má byť dole 😂😂

alilka
autor
13. júl 2017

@krajcovicka nie aj pred ovu môže byť taký aj po aj hoc kedy 😂😂

krajcovicka
13. júl 2017

@alilka no hovorím, tomu sa nerozumiem 😊

alilka
autor
14. júl 2017

@ejuska2586
@krajcovicka baby takže dnes znova 36.8.. 😁

krajcovicka
14. júl 2017

@alilka a ja 36,95, tak si myslím, že tá ovulka bola 😁

alilka
autor
14. júl 2017

@krajcovicka no táto teplota u mňa býva poovulacna..ale nechápem tomu celemu .nejako sa mi nezdá žeby ovu bola..žiadne príznaky som nemala ani nič..a mal to byť anovulak..dnes som mala dostať ms,no pri tej teplote neviem neviem 😲 nemôže byť z niečoho iného BT hore?