icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ejuska2586
14. júl 2017

@alilka Podľa mňa tá ovulka bola. Čo ty vieš, možno pod vplyvom Fytosoje ti dozrel folikul tak rychlo...

alilka
autor
14. júl 2017

@ejuska2586 no neviem..veď ja som fytosoju brala od 16.6-20.6..ze pred mesiacom..tak sa mi to zdá dosť neskoro..ešte skôr ma napadlo,či tym ze som brala tu fytosoju som mala veľa estrogénu a zastavilo to ovu a keď sa ten estrogén "vytratil" vytvoril sa folikul..😁 ale či to tak ozaj mohlo byť nemám potuchu 😁 možno predsa zvehnem ku gynde aj dnes nech mi dá vyvolávacku a už 😂

ejuska2586
14. júl 2017

@alilka Skús, veď uškodiť nemôže...

krajcovicka
14. júl 2017

@alilka jedine pri chorobe, ale tú nemáš... 😅

krajcovicka
14. júl 2017

@alilka ale prečo chceš vyvolávačku, nechaj to plynúť tak ako sa veci dejú, asi sa moc sledujeme, všetko chceme hneď a po našom, ale stvoriteľskú moc má len Boh. Pozitívne mysli a nestresuj.

waleri17
14. júl 2017

@alilka ja uz tomu nerozumiem ja tiez rano 36,8 a som 1 dc dnes mrcha silna v plnom prude a teplota hore ja uz neviem potom...

alilka
autor
14. júl 2017

@krajcovicka vyvolávacku som chcela preto že v centre my dr povedal že ak nedostanem nemám čakať..vieš od 29.3 keď mi odobrali vajcovod mi plynie ešte len 3ti cyklus..tak ako..a nakoniec dobré ze som bola..žiadna ovu nebola ,sliznica 9mm,čiže tak skoro by som ani nedostala..tadaaaa tak tu máme tu "100% " metódu merania BT..nedá sa ani tomu verit 😁 a práve ja som sa tento mesiac nesledovala vôbec..ani ovu testy(len 2som urobila,ktoré si videla),ani bt som nemerala az teraz posledné 2dni..čiže ja som v kľude 😁 mneto dodolo extra na psychike 😉 a vieš ja deti ešte nemám a už by bol aj vhodný čas a vek 😁

alilka
autor
14. júl 2017

@waleri17 tak tá ti môže klesnúť počas dňa..toto je Okey 😁

waleri17
14. júl 2017

@alilka ano ja viem ale bola som zvyknuta ze mne uz den pred ms klesla a podla toho som vedela ze dostanem a teraz ani vcera neklesla ani dnes...

alilka
autor
14. júl 2017

@waleri17 no stáva sa to..aj mne občas klesla v deň ms a občas vôbec až po začatí ms..kto z toho vyde 🙈🙈

waleri17
14. júl 2017

@alilka no neviem ale uz sa nebudem viac touto metodou zaoberat tiez mi nepride stopercentna 😉😉

alilka
autor
14. júl 2017

@waleri17 určite nieje..ja už v minulosti som si všimla a teraz opäť 😁

katusikkk
14. júl 2017

baby napiste nieco vesele nech sa zasmejem...
dnes je vsetko proti mne.Este aj lienka zdrhla skor ako som jej bodky spocitala 😔

ikonica
14. júl 2017

@katusikkk ta co sperminator nemal svoj den ci co ti naladu kazi?

krajcovicka
14. júl 2017

@alilka veď v pohode, ja viem, že mne sa ľahko hovorí, keď už detičky mám.... tak nech rýchlo príde ms,

katusikkk
14. júl 2017

@ikonica
😅 sperminatror je uz druhy den prepracovany,alebo ma upal,lebo zaspal dva x po sebe pred telkou.
Teraz ked mam plodne dni.Tipujem,ze dnes je ovulka,takze moze chciet mat sex dalsich 28 dni.A spermije nemali sancu tak dlho prezit.Lebo, keby ze som ja spermija,tiez zo mna rychlo zdrham.
Takze sa to tak vsetko dnes akosi nakopilo a kaslem ja celu Alchemilku,Inofolic aj teplomer.Nesexujem uz.Nebudem robit nic .Idem na Bahamy.Sama ✈🏖😅

ikonica
14. júl 2017

@katusikkk tam na bahamach bude nejaky superopelovac :D

sticker
katusikkk
14. júl 2017

@ikonica
No si predstav.Mas sex 28 x v mesiaci.Iba 2 dni volna a aj to mas vtedy ovulku.Toto je na odstrel.💣
Ale asi radsej na tie Bahamy pojdem.
Tam otehotniem aj z pelu co bude lietat okolo 😅

A este dalsia vec.Minule mal ist na spermiogram,ale on abstinent si vecer dal par (neviem kolko poharikov tekuteho)Sestricka ho poslala domov,ze spermije maju byt triezve.Takze sa preobjednal,ale to rano sme zaspali.CITUJEM HO"Ty si na vine,ze som sa nemohol ist vystriekat do teglika,lebo nevies ani budik nastavit "Takze sa isiel preobjednat- do tretice vsetko dobre.Sestricka ho odbila,ze nech sa objedna az vtedy ked ked bude presvedceny ze bude vyspaty a triezvy.
Takze cakame este tyzden,aby tam pokorne naklusal a povedal,ze sa polepsil.
Lenze teraz zaspal v casej mojej ovulky.Tak ja vam neviem

sticker
honeybuney
14. júl 2017

@katusikkk oh Katušik mňa by porazilo :D prajem tivela trpezlivosti 🙂 ale tak verim, že sa na tom raz pri kocikovani budete smiať 🙂

ikonica
14. júl 2017

@katusikkk tak to je na maslu :D do tretice vsetko dobre... Som zvedava co najdu 🙂 moj bol nachcipany den po pozitivnom ovuteste, tak sme to dali ma dalsi den... A teraz budem cakat do dalsej nedele kym urobim prvy test

katusikkk
14. júl 2017

@ikonica
Tak toto je ako naschval 🙂
Musime hladat v tom nejake pozitivum a je asi to,ze aj ked v nespravny den,ale predsa sme sa mohli tulit same k sebe 😀
Ale vies,ze nic nie je stratene.
Aby si namiesto zreniciek nemala dve ciarocky aj ty ked ich tam uvidis 👶
Ja uz verim len v paranormalne javy 😀

ikonica
14. júl 2017

@katusikkk no my sme skusili metodu kazdy druhy den v casoch ovulacnych... Teoreticky by to mohlo vyjst ale neviem... Necham sa prekvapit... Aj ked nevyšilujem ako min. mesiac, strasne ma to vycerpava, uz len mysliet ma to je unavne... Na to ze este furt nie som tehu... A dalsi mesiac to bude asi zle... 22.8. by som mala termin porodu :/

katusikkk
14. júl 2017

@ikonica
Prajem Ti aby do toho 22 si videla nove ciarky na najblizsich 9 mesiacov 🙏❤

ejuska2586
14. júl 2017

@ikonica Ja som mala termín 13.08. Bude to ťažký mesiac...

ikonica
14. júl 2017

@katusikkk tak ja necakam mrchu az 26.7. Ale tak mozno ukaze aj skor... Alebo pockam so 26.7 lebo uz nemam tolko testov ako minule... Vtedy som testovala obcas aj 2x denne 😀 a dakujem 😉

ikonica
14. júl 2017

@ejuska2586 a mozno budu // musime byt pozitivne 😉

ejuska2586
14. júl 2017

@ikonica Bodaj by... Ale aj tak bude pre mna august smutny trosku 😢

ikonica
14. júl 2017

@ejuska2586 to hej... 'Sranda' je, ze som potratila par dni po narodkach a termin som mala mat den po meninach... Cize nezabudnutelne prepojenia datumov...

ejuska2586
14. júl 2017

@ikonica Och, to je smutne. Ja den pred silvestrom... Takze silvester a novy rok som preplakala... Cize asi najhorsi zaciatok noveho roka, aky mohol byt...

nadej1111
14. júl 2017

Ahojte, dnes mi prisiel gel conceive plus a vniesol mi aspon mini nadej ze mozno prave toto pomoze. Tak uvidime ale uz to prestavam aj nejako riesit, nepocitam plodne dni ani nic nesledujem....tak si drzme palce