Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Baby skusila som dnes test, po // ani stopa :( vôbec nič, snehobiely.. Ah.. :(
@honeybuney a kolko si DPO?Snad este ukaze😕
@katusikkk neverim, ze ukaze :( uz by bol ukazal.. 10DPO som dnes, zajtra ma prist ms, ale som na duphastone a mam ho brat 7 dni a teda predpokladam, ze ms pride, az ked ho vysadim..to je uplne hrozne vediet už teraz, že ms pride a este na nu musim aj tyzden cakat :/
@honeybuney na desiaty deň Ti vôbec nemusí nič ukázať!
@krajcovicka vážne? Ani len dušika?
No baby ja teraz zaváram posledné uhorky tohto roku a už teraz by som mohla začať aj plodiť dieťa 😂😂 a ne len uhorky do fľaše napchávať 😂
@honeybuney
Neviem aky mas test,ale nie kazdy ukaze na desiaty.Takze skus este v pondelok,utorrok.to by dusil uz mohol byt.😉
@katusikkk mamatest, ten najcitlivesi.. Preto pochybujem.. Ale tak co už no.. Príde keď ma prísť, to si stále opakujem. Kus to pomáha
@honeybuney na testoch píšu, že treba testovať až d deň ms, máš časuuuuú 🤗
Babyyy akosi nám to tu nejako stíchlo 😁 ako sa vsetke máte?
@alilka Ahoj. Ja super - hoci trosku bojazlivo... A je mi uz druhy den blbje od zaludka 😝
@ejuska2586
Tak drzim silno palce 🙂
@katusikkk Ďakujem. Uvidíme. Zatiaľ mrška nemešká, tak je to ešte vo hviezdach...
@katusikkk ahoj..ale kdeže ešte nedošla ale už začínam špiniť..celá šťastná som z toho..konecne 😁 dnes už 35dc som..bozeee 😏 s ty ako inak?
@ejuska2586 anoo videla som😁 supeer 😉
@layla23 To je čo za prístup? Miesto hľadania riešenia ťa opustiť? By som ho do zadku nakopala!
@ejuska2586 ale viem že toto nieje on ... Obaja máme strašný nátlak od jeho rodičov keď im oznámil že je možné je budem tehuľ. Tak oni nám už začali svadbu vybavovať, bývanie nám riešiť neustále mi vyvoláva jeho mama a stále to isté dookola mám pocit že ten natlak robí z neho niekoho iného 😢
@layla23 Neviem. Ja si to neviem predstavit. Aj my sme mali kopu stresu, aj som 2x potratila. Druhy raz uz aj svokrovci vedeli o babatku. A podrzal ma. Absolvoval kopu vysetreni on aj ja a vyzera to tak, ze po pol roku, co sme sa nemohli snazit a riesili tieto vystrenia som opat tehotna. A tento krat uz vieme diagnozu i liecbu, tak snad sa to aj udrzi.
Ale to som ti chcela tymto napisat, ze:
1. chce to cas
2. ak je chyba, moze byt v tebe, ale tak isto aj v nom
Takze hlavu hore. Ak sa nebude darit viac ako rok (co je bezne tolko sa snazit), povedz mu, nech s tebou absolvuje vysetrenia a zistite snad pricinu. Drzim palce
@alilka
Ja som 4 DPO.Ale zazrak uz neocakavam.Som uz vyrovnana v dusi .
Rozmyslam ako urobit hadku,lebo moj sperminator sa zo zasady nehada.Ja som dost taky samovytacaci typ a on sa otoci,otvori si zmrzlinu a tvari sa blazene dok ja neskoncim.....A ta hadka sa mi hodi ,nech sa ofucim a idem na tie Bahamy.No a jasne ze sama 😅😅 Silno urazena 😅

@nadej1111 potom daj vediet:P že či pomáha. mne sa tento mesiac snáď ani snažiť neche, už som taka znechutená, že niečo asi je zle ked to nejde...