icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

olafienko
14. júl 2017

@nadej1111 potom daj vediet:P že či pomáha. mne sa tento mesiac snáď ani snažiť neche, už som taka znechutená, že niečo asi je zle ked to nejde...

tinni
14. júl 2017

@olafienko my ho mame, ten conceive, nepomohol ☹

olafienko
15. júl 2017

@tinni jooj, tak asi nic. ja aj ked mam ovu, ja sa nevyznám uprimne v tych ,,hlienoch,, co ja viem ci mam plodny hlien:D hadam to vyjde aj bez toho ze to rozpoznam😎

tinni
15. júl 2017

@olafienko a možno tebe pomôže 😉Ja už som zdeptana z toho že sa nám nedarí, takze u mna to je možno aj psychika. Určite daj potom vedieť, či pomohlo 😉

honeybuney
15. júl 2017

Baby skusila som dnes test, po // ani stopa :( vôbec nič, snehobiely.. Ah.. :(

katusikkk
15. júl 2017

@honeybuney a kolko si DPO?Snad este ukaze😕

honeybuney
15. júl 2017

@katusikkk neverim, ze ukaze :( uz by bol ukazal.. 10DPO som dnes, zajtra ma prist ms, ale som na duphastone a mam ho brat 7 dni a teda predpokladam, ze ms pride, az ked ho vysadim..to je uplne hrozne vediet už teraz, že ms pride a este na nu musim aj tyzden cakat :/

krajcovicka
15. júl 2017

@honeybuney na desiaty deň Ti vôbec nemusí nič ukázať!

honeybuney
15. júl 2017

@krajcovicka vážne? Ani len dušika?

alilka
autor
15. júl 2017

No baby ja teraz zaváram posledné uhorky tohto roku a už teraz by som mohla začať aj plodiť dieťa 😂😂 a ne len uhorky do fľaše napchávať 😂

katusikkk
15. júl 2017

@alilka
Ja som vcera plodila za hodinu dva x.Pre istotu 😂😂😂
Dnes poviem sperminatorovi,ze som znicena.Teraz musim len 10 dni cakat 😂😂😂A ty uz kasli na uhorky.Zober jednu vetsiu do spalne a sup miesit 😝

katusikkk
15. júl 2017

@honeybuney
Neviem aky mas test,ale nie kazdy ukaze na desiaty.Takze skus este v pondelok,utorrok.to by dusil uz mohol byt.😉

alilka
autor
15. júl 2017

@katusikkk jaaaaj šak ale mne je to teraz tak zbytočne že až 😂😂 som po vyvolávacke ale nevadí 😂 uhorky zavárané,dieťa nesplodene a ideme ďalej 😁 hoc sexi bolo že dosť 😁

honeybuney
15. júl 2017

@katusikkk mamatest, ten najcitlivesi.. Preto pochybujem.. Ale tak co už no.. Príde keď ma prísť, to si stále opakujem. Kus to pomáha

krajcovicka
15. júl 2017

@honeybuney na testoch píšu, že treba testovať až d deň ms, máš časuuuuú 🤗

alilka
autor
18. júl 2017

Babyyy akosi nám to tu nejako stíchlo 😁 ako sa vsetke máte?

layla23
18. júl 2017

@alilka bolo už aj lepšie 😢

katusikkk
18. júl 2017

@alilka
Inak tiez som mala v plane tu napisat co vsetky robia.
Ai sa inspirovali tebou a zavaraju uhorky 😅
Ty ako?Ms uz dosla,alebo nas ides prekvapit?😀

ejuska2586
18. júl 2017

@alilka Ahoj. Ja super - hoci trosku bojazlivo... A je mi uz druhy den blbje od zaludka 😝

katusikkk
18. júl 2017

@layla23
A coze ?😲

katusikkk
18. júl 2017

@ejuska2586
Tak drzim silno palce 🙂

ejuska2586
18. júl 2017

@katusikkk Ďakujem. Uvidíme. Zatiaľ mrška nemešká, tak je to ešte vo hviezdach...

layla23
18. júl 2017

@katusikkk trapi ma to že sa nám nedarí 😢 zatiaľ prvý test vyšiel negatívne ...no najviac čo má trápi je vyjadrenie môjho milého 😢 vraj keď sa nám to nepodarí po prípade nebudem mohla mať deti tak ma opusti 😢 nedáva mi to spávať 😢

alilka
autor
18. júl 2017

@katusikkk ahoj..ale kdeže ešte nedošla ale už začínam špiniť..celá šťastná som z toho..konecne 😁 dnes už 35dc som..bozeee 😏 s ty ako inak?
@ejuska2586 anoo videla som😁 supeer 😉

ejuska2586
18. júl 2017

@layla23 To je čo za prístup? Miesto hľadania riešenia ťa opustiť? By som ho do zadku nakopala!

katusikkk
18. júl 2017

@layla23
Moje zlate.To akoze fakt toto povedal?Tak toto je hnusne keby to povedal aj zo srandy.A on ako vie,ze chyba nie je v nom?Robili aspon jemu testy?Ako dlho sa snazite?😕

alilka
autor
18. júl 2017

@layla23 a prečo by si nemohla mať deti??všetko bude 😊 nebooj..len na tvojom mieste by som si poriadne rozmyslela či mám pri sebe ozajstneho partnera keď sa takto dokáže vyjadriť..

layla23
18. júl 2017

@ejuska2586 ale viem že toto nieje on ... Obaja máme strašný nátlak od jeho rodičov keď im oznámil že je možné je budem tehuľ. Tak oni nám už začali svadbu vybavovať, bývanie nám riešiť neustále mi vyvoláva jeho mama a stále to isté dookola mám pocit že ten natlak robí z neho niekoho iného 😢

ejuska2586
18. júl 2017

@layla23 Neviem. Ja si to neviem predstavit. Aj my sme mali kopu stresu, aj som 2x potratila. Druhy raz uz aj svokrovci vedeli o babatku. A podrzal ma. Absolvoval kopu vysetreni on aj ja a vyzera to tak, ze po pol roku, co sme sa nemohli snazit a riesili tieto vystrenia som opat tehotna. A tento krat uz vieme diagnozu i liecbu, tak snad sa to aj udrzi.
Ale to som ti chcela tymto napisat, ze:
1. chce to cas
2. ak je chyba, moze byt v tebe, ale tak isto aj v nom
Takze hlavu hore. Ak sa nebude darit viac ako rok (co je bezne tolko sa snazit), povedz mu, nech s tebou absolvuje vysetrenia a zistite snad pricinu. Drzim palce

katusikkk
18. júl 2017

@alilka
Ja som 4 DPO.Ale zazrak uz neocakavam.Som uz vyrovnana v dusi .
Rozmyslam ako urobit hadku,lebo moj sperminator sa zo zasady nehada.Ja som dost taky samovytacaci typ a on sa otoci,otvori si zmrzlinu a tvari sa blazene dok ja neskoncim.....A ta hadka sa mi hodi ,nech sa ofucim a idem na tie Bahamy.No a jasne ze sama 😅😅 Silno urazena 😅