icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ejuska2586
18. júl 2017

@layla23 A este jedna vec mi napadla - pises, ze na neho robi natlak svokra. A to este nemate dieta. Co bude potom, ked budete mat dieta? Ked sa jej nebude pacit tvoja vychova, tak bude tlacit na neho, nech vychovavate podla jej gusta? To len zacne peklo potom... Podla mna si to treba vyjasnit skor, ako sa vobec rozhodnete mat deti... Podla mna. Nemyslim to zle, len moj postreh...

alilka
autor
18. júl 2017

@katusikkk 😁😁😁😁 ja by som ho asi zaskrtila keby že sa hádam a on mi to neopetuje 😂😂 poruchy ,😂 ja asi by som tiež mala ísť na bahamy A jasné že sama..môj so mnou nechce ísť na dovolenku no pochopíš.?..vraj čo on tam bude robiť?tak do riti,tá čo asi kopať ropné vrty do piesku 😂😂😂

layla23
18. júl 2017

@alilka viem ze mám ten chlap je veľký dobrak a neviem čo sa s ním deje ale toto nieje on
@ejuska2586 ved ja viem lenže za všetko môže jeho mamka. ešte nemá žiadne vnúča a túži po ňom a myslím si že aj kvôli nej som stále v strese bojíiim sa toho že ak to teraz nevyšlo tak ako bude reagovať a cítim sa zufalo. Priateľ vravel že je všetko v poriadku a že on žije somnou nie jeho mama no ten tlak od nej je strašný tlačí na nas a dosť ohľadom maličkého už sa teším kedy nám uz konečne dajú do rúk kľúče od bytu a budeme mať pokoj 😊 a ďakujem nesnažíme sa dlho pár mesiacov tak snáď to vyjde.

katusikkk
18. júl 2017

@alilka
On mi vobec neodpoveda.Ja kricim a po hodine poviem.Ved uz nieco povedz a on ze,ja neviem co ti mam na to povedat.A ja ze no hocico.A on ze,dame sexik teraz alebo vecer?No na ide rozdrapit a na taku povahu sa neda zvyknut.Susedia si podla mna myslia ,ze kricim sama na seba,lebo nikoho ani sepotom nepocut len mna.😅
ze ropne vrty hahaha😅😅

alilka
autor
18. júl 2017

@katusikkk niečo podobné bolo aj u nás ale postupne sa to mení..ale aj tak sa vo väčšine hadam ja a on cumi do PC akoby tam nik pri ňom nebol a nehucal 😂😂

ejuska2586
18. júl 2017

@layla23 Držím palce... 😉

layla23
18. júl 2017

@ejuska2586 no na šťastie sa zo svokrou budeme vydať raz možno dva krát za rok keďže sťahujem sa ďaleko a ona pracuje v zahraničí len snáď sa nám to bábo podarí 🙂 A ďakujem 😘

layla23
18. júl 2017

@ejuska2586 ešte taká jedna otázka 😊pozerám na tie tvoje testy ten dr.max ako dlho si ho mala ponorený ? Ja

ejuska2586
18. júl 2017

@layla23 Len chvíľočku, asi 5 sekund...

alilka
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 a ako ste sa snažili cez plodné dni?každý deň?či každý druhý?😁

layla23
18. júl 2017

@ejuska2586 aha no mne lekárnička poradila že tak 20-30s. Držala som 20s. A mám pocit že sa rozmocil preto mi mozno ten výsledok vyšiel tak ako vyšiel 😊 či si asi len nahovaram....

ejuska2586
18. júl 2017

@alilka cez plodne dni sme sa snazili nonstop kazdy den.

@layla23 Nemyslim si, ze by to na to vplyvalo...

ikonica
18. júl 2017

@layla23 sorry ale tvoj chlap je kreten ked take nieco vypustil z ust... Ste si nahodou neprisahali ze v dobrom aj v zlom, v zdravi aj chorobe? A svokra je tiez drbnuta ked v teto sialenej stresovej a chorej dobe nerata aj s takou moznostou, ze by deti nemuseli byt vobec...

alilka
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 ja teraz čakám na ms už sa rozbieha ..biedne úplne ale snáď sa čo deň rozbehne poriadne..a potom mám začať brať clostil..a ak bude ovulovat správny vajecnik,chceme ísť na to už poriadne 😁 aj preto som sa pýtala 😁 do teraz som sex "nesilila" kvôli ovu a vo februári keď som otehu sme mali sex deň pred pozitívnym ovu testom a v deň pozitívneho..a otehotnela som 😁

krajcovicka
18. júl 2017

@ejuska2586 potichúčky gratulujem 😘

ejuska2586
18. júl 2017

@alilka No, my sme to teraz akosi vobec neriesili. Muzicek prisiel z pracovnej cesty a chvilu na to na dalsiu isiel, tak sme si len uzivali jeden druheho. Paradoxne, presne den po ovulke odchadzal. Tak nam to vyslo tak dobre, ze akurat cez ovulku a cca tyzden predtym bol doma. Tak sme si uzivali jeden druheho. A asi aj dobre, ze sme to neriesili. Vysledok (necakany) sa asi podaril...

ejuska2586
18. júl 2017

@krajcovicka Ďakujem 😘

layla23
18. júl 2017

Ja už som zúfalá 😢

alilka
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 veď to je tak najlepšie keď sa na to netlačí..preto som sa aj ja snažila vždy to tak riešiť. Aj vtedy keď som otehu to bolo že vraj ani ovu nebude..prerabali sme byt,čiže dali rýchly sex a padali preč a vyšlo to 😁 najradšej by som to aj tento mesiac tak brala ale už len tým že budem brať clostil tie myšlienky neovolivnim .ani sa neviem rozhodnúť či merať aj BT alebo nie..a zasa z druhej strany ak by ovuloval konečne vajecnik s vajcovodom,šancu nechcem prepast keďže od mmt ovuloval zatiaľ len raz 😦

ejuska2586
18. júl 2017

@alilka Podla mna kludne meraj. Ved to ti aj tak ukaze az po ovulke. Uzivajte si jeden druheho a ked teplota potvrdi ovulku, uz len cakat ci a co z toho bude. Silno drzim palce...

ikonica
18. júl 2017

@layla23 posli ho na spermiogram... Povedz, ze on len odovzda vzorku zatial co tvoje vysetrenia budu trochu viac invazivne... Aj tak sa riesenie priciny neplodnosti hlada najskor u chlapa...

alilka
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 veď tak hej..ale ja budem vedieť aj o ovulke keďže budem chodiť na folikumetriu 😷 no neovolivnim to..čiže zasa budem na to upata 😈 no čo už neurobíme aby sme mali bábätká 😁 aj ja tebe držím prsty 😉 kedy sa chystáš k dr?

layla23
18. júl 2017

@ikonica určite keď sa vráti budem to tak riešiť aj keď síce nevie pochopiť že žena neotehotnie hneď ale to aj trvá no pre pokoj v duši podstupime vyšetrenia 😊 ďakujem

katusikkk
18. júl 2017

@layla23
Kolko mas rokov?

layla23
18. júl 2017

@katusikkk 24 prečo?

ejuska2586
18. júl 2017

@alilka V piatok rano idem. Spravi mi krvny test, predpise Fraxiparin (dufam) a ak sa potvrdi aj z krvi (co sa isto potvrdi), mala by som dostat aj tie speci infuzky na tie moje NK bunky...

alilka
autor
18. júl 2017

@ejuska2586 tak držím palce nech to celé dobre dopadne 😉 to bude tvoje 4te bábo?

katusikkk
18. júl 2017

@layla23
Tak to si este mladucka.Ked sa snazis 3 mesiace,tak to je nic.
Ja mam skoro 39 rokov a dietatko ziadne.Su tu zeny ktore sa snazia cez 10 rokov a nic a napriek tomu to berieme pozitivne.
V tvojom pripade bez ohladu na vek je tvoj manzel ktory to este komplikuje.Keby mne toto moj sperminator povedal,tak leti z balkona ako superman bez zazracneho plasta s tym,ze nech si ide dalsiu babu hladat,lebo vcera bolo neskoro.
Je to tazko ked clovek nema podporu toho druheho.Je to zbytocny stres.Ale mysli pozitivne a coskoro sa to podari 😉

layla23
18. júl 2017

@katusikkk 😁😁😁az si mi naladu zlapsila s tým supermanom ..mám podporu lenže obaja sme pod tlakom mojej svokry je to dobrá žena mám ju rada no od kedy sa dozvedela že sa snažíme katastrofa 😊 a milujem detí keby som mohla mam ich už 20 heh a veľmi pekne ďakujem 😘

alilka
autor
18. júl 2017

Ja neviem baby to ozaj existujú chlapi ktorí sa stresuju tým že sa nedarí?to len môj je v tom taká flegma?😁 Vždy mi vraví že nemám stresovať že sa čoskoro zadarí..a keď mu poviem že som dostala ms tak nič 😁