Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@katusikkk testni, aj ja testnem, či to nie je omyl...
@ikonica ďakujeeeem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@ikonica a my dve co, ikonica? :D kedy aj na nás príde rad? 😉 dúfam, ze ty budeš čoskoro ďalšia, čo si nájde dve //. Ja už len dva dni duphaston a príde mrcha. Ale nevadí, nový cyklus, nová šanca, však? 🙏
@krajcovicka
A nevies aky si DPO??Ja budem zajtra len 8.🤔
Ja som dnes 9 dpo @katusikkk
@honeybuney no ja cakam ako tento cyklus vypali... nejaky plodny je tu na koniku... zatial testy biele ale este je skoro... ale v maternici ma popichuje ja besne tak neviem co to... v noci zasa slepak bolel... prsia naliate.... aj som mala niekolko dni taky pocit jak ked som bola tehotna prvy raz.. no ale teraz neviem.... asi vecer spravim dalsi test... ms nema prist az cca v pondelok az stredu..
som nejak... 8-9 dpo.. neviem.. ovutest bol pozitivny dva dni...
@honeybuney a tu ako,vies ze mrcha dojde... sak aj vam sa mohlo zadarit ci?
@krajcovicka
Tak ja zajtra len osmy den.To este je este asi skoro
@honeybuney
@katusikkk mohli by sme sem vycapit // spolu :D
@krajcovicka gratulujem to len ja som bez // 😒
@sonazitnanova ďakujem, ale ešte je to vo hviezdach a neboj aj k Tebe hviezdička priletí
@krajcovicka ďakujem ,no to by musel najskôr muž môj priletieť 😁.....hádam vás dobehnem
@sonazitnanova určite to všetko dobehneš
ahojte som tu medzi vami nova 🙂 snad sa mozem pridat ... no len ked citam posledne prispevky tak ohryzam nechty od nervozity 😖 ...k tomu len tolko ja by som asi testovala asi tiez stale :D my sa snazime po troch mesiacoch po MA znovu tak som velmi zvedava ako na tom budem ja koncom mesiaca :D🙈
@updatevani
Tak vitaj 😀
Ja sa snazim od Februara a este som netestovala.Nechavam to na 14 den a ms vzdy pride na ten 14😖
@katusikkk vdaka :D ja sa tiez chystam az ked nepride :D zvyknem mat presnu malo kedy sa stane ze meska a ked ano tak max 3 dni skor zvyknem mat niekedy este den skor :D ... ja som este ani tie ovulacne testy neskusala ani nic tak som zvedavaa :D
@krajcovicka ahoj čítam tvoje príspevky že si pred 2 mesiacmi potratila, bola si na čistení? Mohli ste tak skoro plodiť znova? Pýtam sa preto, lebo ja som bola na čistení v utorok tiež po potrate a čo čítam tak všade píšu že treba čakať minimálne 3 až 6 mesiacov, čo sa mi zdá strašne moc...a inak držím palce aby čiarka silnela a nech to tento krát dopadne čo najlepšie 😘
@ikonica na slepak si skús dať ľadové obklady pokiaľ to nezaberie skoc na pohotovosť
@ja197 áno bola som na čistení a môj doktor mi vravel, že v nemocnici mi určite povedia, že čakať min. Tri mesiace, ale on mi povedal, že sa určite môžme snažiť hneď, ale počkala som do prvej ms, lebo na sone videl pozostatky, hrozilo, že pôjdem opakovane na kyret, ale celý ten jeden cyklus som pila alchemilkový čaj, ženský čaj ale aj čaj z čistca... tak sa to krásne vyčistilo samo, doktorko pochválil ...Tak sa môžte snažiť po prvej ms, lebo telo je nabudené... prajem veľa síl, tú bolesť zahojí len nová nádej...veľa šťastia!
@ikonica netrízni sa a daj si to vyšetriť!
@sonazitnanova hej citala som o tom... zatoal som si prilozila len flasu so studenou vodou...
@krajcovicka uz som take mala ale toto trva nejako dlhsie... ale ma znepokojuju aj tie bolesti v podbrusku a vajecnokoch... bojim sa ci sa nahodou nezadarilo a neusadilo sa inde alebo ci nie som tehu a nemam zapal slepaku... milujem ked sa mi take veci deju pred vikendom... idem asi ocurat tehu test....

@krajcovicka 26.7. budes mat poriadne kolajnice... drzim palce nechto tentokrat dopadne dobre....