icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

sonazitnanova
21. júl 2017

@ikonica naj je ľad aj v nemocnici tak najskôr sťahujú a až potom konajú 😉držím palce nech zabere

ikonica
21. júl 2017

@sonazitnanova no idem pohladat nejaku mrazenu zeleninku :D teraz som dala krabicove mlieko z chladnicky :D test vyzera negativne

krajcovicka
21. júl 2017

@ikonica no však neotáľaj!

krajcovicka
21. júl 2017

@ikonica daj ho sem, kukneme to

ikonica
21. júl 2017

@krajcovicka to sa ani fotit neoplati.. ja som expert na duchov ale na mojom urcite nie je 🙂 nemam ukazkovo skoncentrovany moc na testovanie, dost som pila... este skusim rano dr maxa, a ked tam nic nebude, pockam asi do dna neocakavanej ms.. ked ma este predtym neodvezu na pohotovost :D

ikonica
21. júl 2017

@krajcovicka
@sonazitnanova keby ste ma videli 😅 na bruchu mam polozeny velky kus mrazenej slaniny :D slanina na slanine... to musi zabrat

sticker
krajcovicka
21. júl 2017

@ikonica možno sa poriadne zahniezďuje 😊

ja197
21. júl 2017

@krajcovicka no veru, tú bolesť zahojí len ďalšia bublinka...ďakujem aj ja tebe prajem

alilka
autor
21. júl 2017

@ja197 ja som mala mimomaternicove 29.3 má operovali..odobrali vajcovod aj čistili..a snazit sme sa kľudne mohli hneď .😉

ikonica
21. júl 2017

@krajcovicka tak len nech sa zavrta tam kde treba a nie mimo 🙂 citala som ze niekedy uhniezdenie nastava aj na 12 dpo... ja som asi 8-9 a mam asi najintenzivnejsie bolesti... len su v maternici.. raz v pravo raz vlavo a tiez ten slepak.... tak uvidime... uz mam brucho cervene z tej slaniny :D dufam, ze ak sa zahniezduje, tak ze to neublizi ten mraz... vtedy vraj je potrebne teplo....

ikonica
21. júl 2017

vvusla som s tym testom na balkon a chvilu som mala pocit ze tam nieco je.. len to bude zasa kanal.. je to woman secret.. neda sa to vyfotit

ikonica
21. júl 2017
ikonica
21. júl 2017

Och blbe foto... Prva je upravena...

alilka
autor
21. júl 2017

@ikonica na prvej upravenej vidím 😝

ikonica
21. júl 2017

@alilka sak tam hej ale moc tomu neverim... Take cary som uz mala na tomto teste a nic z toho nebolo... Tak to necham na rano na dr. Maxa

krajcovicka
21. júl 2017

@ikonica aj ja tam vidím na och, tak zajtra uvidíme ako na tom sme obe, alebo i viaceré..... držím palce

ikonica
21. júl 2017

@krajcovicka sak ty si uz jasna😂.... no drzim nam vsetkym palce tiez.... 😀

krajcovicka
21. júl 2017

@ikonica po zaschnutí musím na to inak škúliť, takže to vyzerajú ako Tvoj.... to bude zas noc

ikonica
21. júl 2017

@krajcovicka no... veru... tuto som nespala kvoli slepaku a dalsiu kvoli testu :D

honeybuney
21. júl 2017

@sonazitnanova nie si, ja ešte stále nič.. MS príde, testy biele a už aj začínam spinit, rozbieha sa to.. Bojujeme spolu ďalej, drzim palčeky 🙂

honeybuney
21. júl 2017

@ikonica viem ze na 100% dôjde.. Mam teraz nasadený duphaston kvôli cyste a teraz mi ho Dr dal až na 14dni,co znamená ze aj cyklus bude dlhší tento mesiac, lebo ms mala prísť už pred 5dnami a testovala som a nič.. To už by isto bol ukázal.. Takže keď vysadim duphaston, o dva dni, už sa mrcha rozbehne.. Navyše už pár dní trochu spinim, Ms chce prísť ale duphaston jej to nedovolí.. Trosku sklamanie je lebo tento cyklus som už mala nasadeny aj clostilbegyt a nič, ale tak čo už.. Ešte nie je môj čas.. Aj tak v apríli odovzdam dizertačku, takže si vravím, že pôrod az najskôr v máji 🙂 sebautesovanie... Tebe silno drzim palčeky, nech to vyjde.. A ty už jedno babu máš? 🙂

ikonica
21. júl 2017

@honeybuney nie... moje prve babo je anjelik... odislo vo februari v 12 tt ale uz v 9 tt sa vraj prestalo vyvijat... s najvascou pravdepodobnostou kvoli vrodenej i ziskanej trombofilii o ktorej som sa dozvedela az potom...

honeybuney
21. júl 2017

@ikonica juj prepáč :( to mi je ľúto, nevedela som a tu ukazuje ze "jedno dieťa".. Tak verim že teraz sa akurát uhniezdenuje zdravé silne babu.. :* moc prajem!!!! 😘 a keď ti neprejdu bolesti tak isto bez na pohotovosť.. A isto je to slepak?

ikonica
21. júl 2017

@honeybuney nic sa nedeje... ja ho povazujem za dieta, aj ked odislo tak skoro.... dakujem za prianie.... pockam na mm a zvazime, ci nepojdeme na pohotovost... chvilu to ustalo po tom lade ale zasa sa to ozyva...

ikonica
21. júl 2017

ach neviem ci si nejdem zbalit tasku do nemocnice :(((( mm este nedosiel, mrazena slanina na bruchu.. bolesi raz su raz nie su... neviem :( a neviem ci najskor na gyndu ist ci na obycajnu pohotovost...

honeybuney
21. júl 2017

@ikonica oh to ma mrzí ze bolesti neustupuju. Volaj muža a utekaj.. Radšej.. Daj vedieť, budem na teba mysliet!!

ikonica
21. júl 2017

bojim sa... vybavuju sa mi vsetky spomienky z februara... potrebujem najskor bud potvrdit alebo vylucit tehu a doma to asi nezistim.. neviete ako je to na pohotovosti.? urobia vam testy na pockanie?

ikonica
21. júl 2017

hmm nedostupny :(

honeybuney
21. júl 2017

@ikonica chod na pohotovosť na gyn. Ja keď som tam bola tak hneď prva otázka-ste tehotná. A keď som povedala ze istá si nie som tak hneď vyšetrenia.. Čiže skus radšej tam.. Bude to dobre, neboj. Nemysli hneď na to najhoršie.. 😘

ikonica
21. júl 2017

ok mm uz je doma len niexo vypil, tak asi taxi... ale este pockame... zbalila som si tasku keby nieco...