icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

olafienko
21. júl 2017

hlásim pokrok s lady q ovulačným testerom. dnes som videla to "papradie". otázka je, či to tam budem mať celý cyklus:D lebo toho sa bojím. dám vedieť. som 13-ty den cyklu💃

sticker
ikonica
21. júl 2017

uz mam na bruchu lesnu zmes mrazenu...optimizmus moj neopustaj ma 🙂

monika225
21. júl 2017

Aj ja sa pridám🙂 som dva dni po IUI ...

sonazitnanova
21. júl 2017

@honeybuney ďakujem no ja ms 4 deň a ešte horšie je to že viem že najbližší mesiac nič s toho....muža nemám doma ☹

alilka
autor
22. júl 2017

Baby ja dnes takto..myslíte si že je to ok?neviem to lepšie odfotiť..😝 a tá druhá foto vrchný je z dnes a spodný z 20.7..

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka dobré ránko,no vidíš,že silnie,gratulujem,dáme to do šťastného konca!

sticker
krajcovicka
22. júl 2017

Dnes ráno...skoro ráno...nemohla som už spať... 10 dpo, fotku som už neupravovala 😁

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka jeeeej sa nam to tu spustilo s tehulkami. 😁 Gratulujeeeem 😉 ja som tiež nemohla už spat keďže včera som už zaspala o 8mej večer 😂😂 myslíš že ten môj je Okey?nemal by byť silnejší?

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka ale veď ani nevieš koľko dpo si, ozaj neskúšala si to nejako približne vyrátať? Ja si myslím, že je to ok, skús porovnávať testy obdeň....pekne sa tešme a čo naše ďalšie dve testovačky?

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka veď som dala aj testy obden tam 😁 skúšala som to vyrátať..ale neviem či je to možné..ja som mala 5.7 silné bolesti a 6.7 som si robila jeden ovu test bol dosť silný no nie pozitívny..aj sem som ho dávala..tak podľa mojich výpočtov mohla byť ovu cca 8.7..tym padom by som dnes bola 14dpo..to by bol test oka?a HCG som v štvrtok mala 60..ale 30.6 sme boli v centre na konzultáciu a tam mi robil usg a nič nebolo na vaječníkoch sliznica bola len 3,5mm..povedal že anovulak..čiže neviem či by ozaj mohla byť ovu toho cca 8.7..nezda sa mi..to by asi vajko áno nedorastlo..tak teda neviem..😁

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka možno to je úplne inak, veď ono to je úplne inak ako si myslela, to je úžasné...nestresuj zajtra ideš na krv a hcg bude v poriadku!

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka veď to že z toho len tak nevydem..možno keby som sa nejako sledovala tak skôr ale ja som nesledovala nič..že veď načo keď anovulak a aj na začiatku tohto mesiaca som si povedala že sa nebudem sledovať..😁 tak je je to jedno dozviem sa to až potom od dr..na krv idem az v pondelok nie zajtra 😁 ale akosi mám vnútorný pocit dobrý .tak sa mu snažím veriť 😊

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka jaj veď viem, že v pondelok, nejako som časopriestorovo stratená 😂, konečne si pozitívne naladená, prajem krásny vikend.

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka musím aj chcem byť..je mi fajn tak co 😁 ďakujem aj tebe krásny víkend 😘 inak príznaky nejaké máš??

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka začínam cítiť prsia, podbruško ma bolí už týždeň, citlivý čuch a to je asi všetko...a bolí ma stále hlava z tých zvýšených teplôt a Ty?

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka ja preveze v celku nič..boli ma brucho ako na ms a hlavne dnes..a prsia má neskutočne bolia..😁 jak no aj začínam mať nechuť na jedlo a závrate..samozrejme som to pripisovala tomu že je vonku horúco 😁

krajcovicka
22. júl 2017

@alilka takže v celku nie nič, ale všeličo 😊

alilka
autor
22. júl 2017

@krajcovicka 😂😂😂 len ja množstvo veci som.pripisovala kade čomu len nie tehotenstvu keďže to bolo tak ako bolo 😁😁

katusikkk
22. júl 2017

Takze dnes som si robila moj prvy test v zivote.Vysiel negativny.Teploty zatial takto,ale ja casto mavam graf kde sa mi teploty drzia hore.

ikonica
22. júl 2017

@krajcovicka
@alilka
@sonazitnanova
@honeybuney tak baby zijem dycham, pohotovost sa nekonala...dala som si na brucho tu mrazenu lesnu zmes na pol hodinu kolko som zniesla a zda sa ze pomohlo... v noci takmer ziadne bolesti a konecne som sa vyspala 🙂)) maxo je biely ako sa dalo cakat... takze kakam na to a pockam do dna neo akavanej mrchy ci dojde ci ne... jasne ze si to len nahovaram ze pockam... asi dnes pojdem obetovat dalsie € na nove testy... tak uvidime no...

@krajcovicka
@alilka gratulujem ku krasnym novym testikom 🙂))

ikonica
22. júl 2017

@katusikkk to nic... moj maxo je tiez biely... v niektoruch uhloch pohladu si tam tu ciarku nahovaram, ale kym nebude jasne viditelna tak kakam na to... uz mi falosne duchoval aj maxo pred par mesiacmi, tak sa nevzrusujem nad tym...

ikonica
22. júl 2017

@krajcovicka to je mamatest ci co?

alilka
autor
22. júl 2017

Baby pozerajte .žeby mi to ozaj sedelo..??.😁 Nechapacka 😂 to je ten jonasova výpočet 😉

ikonica
22. júl 2017

tak zo mna nic asi... nemeriam si bt, len tak obcas premeriam teplotu ked som,dlhsie v klude .. vcera som mala aj 37,3 a teraz horko tazko 36,6... takze sa asi coskoro zvitam s vlozkami zas :/ vyzeralo to velmi nadejne tento cyklus...

krajcovicka
22. júl 2017

@ikonica áno mama test, som rada, že Ti je lepšie a testy kúp, možno Ti ukáže až neskôr, ja tomu verím!

krajcovicka
22. júl 2017

@katusikkk 8 dpo je este skoro, neboj, teploty sú pekné, ešte testuj za pár dní... i Tebe silno držím palce 🤓

krajcovicka
22. júl 2017

@ikonica meranie bt cez deň nemá zmysel! Len ráno v rovnakú hodinu hneď po zobudení!

updatevani
22. júl 2017

@olafienko daj daj 🙂 cakam na tvoje ohlasy ak budu ok a mne sa ten mesiac nic nezadari tak si ho kupim potom aj ja 😉

ikonica
22. júl 2017

@krajcovicka ja viem.. len si myslim ze aj tak mrcha pride... oproti vcerajsiemu pichaniu vo vajecnokoch a maternici dnes zatial necitim nic, tak neviem co to bolo...uhniezdovanie? ci som ho tym chladom neodstrasila 😅 to vajo

krajcovicka
22. júl 2017

@ikonica neboj všetko bude ako má byť...a v podstate veď buď rada, že sa uľavilo 😁