Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
idem si pohladat ako vyzera vitazny graf, nech viem ako to ma vyzerat :D
a predtym ten 10 mm si mala na ktorom? na lavom ci pravom? a kedy by ti mal asi prasknut podla jej odhadov?
@ikonica na tom ľavom bol 10mm v stredu..čiže presne ukážkovo 2mm za deň. 😁 Snáď tak ukážkovo aj praskne a nechá sa oplodniť 😁 a potom sa skotyla kde má a zahniezdi 😁ale to som už ďaleko 😁 v utorok stredu cca..štvrtok mám ísť znova k dr ale pôjdem v stredu lebo štvrtok robím .
hehe skotula.. a praska pri 25.???
hmmmm.... teraz dumem ci zme sa strafili do prasknutia :D ja sa vzdavam... to je veda jedno dieta splodit...
vo stvrtok 18.5. som bola u gyna a mala som tam folikul 17 mm... v piatok pozit ovutest.... tutu mutu v piatok nedelu a pondelok.. ale asi sme mali este poistit potom :D ma drbne...teplotu som zacala merat len pred cca 5 dnami tak to este nic nenapovie, ale je nad 36,9 stale.... ja to uz asi cele se*iem.. uz ma to nebavi.... mam krizu.... priznaky nijake... maximalne trochu citlive prsia....

@misdan ja som na tom rovnako, test úplne biely, teplota sa síce zatiaľ drží, ale počítam že zajtra-pozajtra klesne... 😢