icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

katusikkk
24. júl 2017

@sonazitnanova
To mne nejde ani to prve.Co by niektore dali aspon za to jedno 😒

sonazitnanova
24. júl 2017

@katusikkk ja vám verím ale ja mám iného muža s ktorým chceme vlastne aspom to jedno dieťatko preto vravím že nechápem v čom je problém obaja už deti máme ,zdravé čiže to sa tak zamýšľam že kde je chyba

katusikkk
24. júl 2017

@sonazitnanova
tak tomu ani ja nerozumiem.To je asi medzi nebom a zemou.
Ja som bola vzdy v tom,ze clovek skoci pod palon a je to 🙂

sonazitnanova
24. júl 2017

@katusikkk asi tak prvého syna ten sa podaril na prvý šup druhý už trvalo pol roka a teraz tiež pokiaľ vôbec otehu tak prejde pol roka čím som staršia to ide dole vodou

updatevani
24. júl 2017

@alilka nie nie nie prosiiim, mysli len dobre bude to dobre nezahadzuj to hned vsak hcg suplo nic nie je stratene ... ja som z velkej rodiny mam strasne vela sesternic a bratrancov cize aj vela roznych situacii..jednej z nich takmer 2 mesiace tvrdili ze to bude asi mimo lebo plod nevideli a hcg jej stupalo velmi velmi pomaly..cuduj sa svete ma 3 rocnu slecnu...zazraky boli su aj budu 🙂 kazda z nas ti to tu praje tak to musi vyjst 🙏 😍 🤰

waleri17
24. júl 2017

@alilka presne ako pisu baby zazraky sa deju a u teba to plati dvojnasobne ako sme uz videli takze nestracaj nadej aj ked ta uplne chapem lebo ja uz som tiez vela krat v koncoch... ale ak mozem poradit neviem mozno uz si bola ale ak nie isto by som si dala vysetrit hematologiu genetiku a repro imunologiu ... drzim palce..

updatevani
24. júl 2017

este sa vas chcem spytat uzivala niektora z vas pred otehu acidum folicum? ake ste mali davkovanie ? 🙂 dakujem

alilka
autor
24. júl 2017

@waleri17 ja všetko už mám..ja som nasadená na liečbu..ja mám za sebou už 4potraty a piate bolo mimomaternicove 3meaiace do zadu..aj napriek liečbe sa to znova deje .mne už asi nič nepomôže..

simka2433
24. júl 2017

@alilka kolko dni od meskania ti merali hcg? Ja som bola v den ms na pohotovosti a tiez som mala nizke len 197 a drobec je tam kde ma byt a radtie.🙂 neboj vsetko bude dobre!!!

alilka
autor
24. júl 2017

@simka2433 ja neviem kedy som mala ovulaciu..ale to nemá s nízkou hodnotou nič..prosto sa musi zdvojnásobiť a moja to nerobí..

alilka
autor
24. júl 2017

@updatevani ja to beriem..1x1 denne..

updatevani
24. júl 2017

@alilka dakujem 🙂 a usmev ja pevne verim ze sa to do stredy zmeni

@simka2433 ty ako sa mas je to lepsie ? 🙂

alilka
autor
24. júl 2017

@updatevani nezmení..už má aj prsia prestalo bolieť..ak to bude samovoľny potrat bude to tá lepšia alternatíva ako prísť aj o druhý vajcovod..😢 no ale hlava mi ide prasknúť z bolesti a na nočnú zaraz idem..😞

krajcovicka
24. júl 2017

@alilka joj moja, nejako to tam zvládnu... je mi z toho smutno.

katusikkk
24. júl 2017

@alilka
Toto sa mi smutne cita,ale stale verme 🙏

updatevani
24. júl 2017

@alilka mne tiez a neche sa mi tomu verit...

qirfa
24. júl 2017

Ja som babulky asi tiež potratila, ale presne, lepšie na začiatku, ako neskôr. Bol to len taký pokus. Opäť ležím v kŕčoch, môj 25.dňový cyklus trochu meškal, tmavá krv, bolesť hlavy a dnes to prišlo.. resp. odišlo. Snáď nabudúce, možno o mesiac, o dva o tri. Ale jedna kontrolná otázočka predsa ;) V prípade, že mám ovu 5.8 a počnem, pôrod môžem očakávať ešte v máji? Rátajú sa lunárne mesiace, myslím.

updatevani
24. júl 2017

@qirfa nevychadza skor koniec aprila zaciatok maja? skus pozriet orientacne kalkulacky : https://www.babyweb.sk/tehotenska-kalkulacka/

qirfa
24. júl 2017

@updatevani Veď to, ale presne, keď rátam aj zahniezdenie, tak to môže byť aj koniec mája, nie? Či mám risknúť malého blíženca 🙂 Ešte májového jakš takš

updatevani
24. júl 2017

@qirfa pripadne skus este ovulacnu je tam na tej stranke... ja som si pozerala ze ak by sa mi teraz zadarilo tak vychadza polka aprila a tebe ak by vyslo cca 2 tyzdne neskor tak to mas koniec aprila 🙂 mas zle skusenosti s blizencami ? 🙂

honeybuney
24. júl 2017

@alilka veľmi ma mrzí ze hcg nestupa úplne tak ako by malo, ale verím, že to ešte nič neznamená a ze ťa už nič zlé nestretne.. Uvidís, nakoniec bude všetko v poriadku 🙂 strašne ti to prajem a silno drzim palčeky 🙏

alash
24. júl 2017

@alilka hlavu hore. Nemůžeš to rátat, že se musí každý den zdvojnásobit. V knihách se taky íše, že po sexu otěhotníš, když ovuluješ a není tomu tak vždy. 🙂 Myslela jsi si, že tento měsíc na 100% nic nebude a aha. A že tě nebolí prsa? Vůbec se nedivim, pokud celý den pláčeš a máš hlavu zaměstnanou úplně něčim jiným, tak tě ani bolet nemůžou, způsobuješ si zástupnou bolest. Tak neplačkaj, Zkus se spíš nasrat na živto a říct si, že takto teda ne. Já budu tak šťastná a tak pozitivní a dělat vše proto, že k toě bude chtít každá dušička a ještě budeš mít dvojičky. 🙂 S tvými zázračnými schopnostmi je možné úplně všechno. Jen se v tom neutápěj, zaměstnej si hlavičku něčim jiným. 🙂 Moc na tebe myslim a držim pěsti. A jsem moc ráda že Ti HCG stuplo, lepší jak kdyby bylo stejné a nebo meněj. 🙂

qirfa
24. júl 2017

@updatevani s júnovými 🙂 inak, rozmýšľam, či ja neovulujem počas ms, ako aj moja mama, kedy aj otehotnela. Typická bolesť na vaječníku, krv sprevádzaná výtokom, hoci ten mám aj okolo 9.,10. dňa cyklu. Žeby to vyskúšame ešte dnes? 😝😀

updatevani
24. júl 2017

@qirfa vyskusat to mozes ved nic sa nestane pri najlepsom otehotnejes :D a ty si si neskusala nic merat ani robit testy ze kedy mas ?

qirfa
24. júl 2017

Ani nie, myslím si osobne, že už samotné merania vyvolávajú istý stres z očakávania a popravde, ani sa mi to nechce. Ale našla som zaujímavý článok https://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/...

qirfa
24. júl 2017

Posledné dva razy som sa na to tak strašne sústreďovala, 👶že som si to milovanie ani neužila, za čo som si aj nadávala. Nie je nad spoločné vyvrcholenie a následnú radostnú novinu.

misdan
24. júl 2017

@simka2433 ahooj, prepac, ze som naposledy neodpisala, ked si ma oxnacila..bola som mimo domu na par dni, s mizernym netom..
Ako sa mas? Uz je ti lepsie? Vsetko ok?

Prebehla som par stran, srdecne gratulujem novym tehulkam!
A tebe @alilka vela vela sil do dalsich dni..🙏

updatevani
25. júl 2017

@qirfa no s tymi meraniami tiez neviem... ja som sa o tom celkom dozvedela az teraz asi 2 tyzdne tu na MK kde som citala, mozno je to trapne no nevedela som, ze to ide aj takou formou a ani nikto mi to zo znamych neodporucal len tu kyselinu listovu aby som skor zacala brat ako otehotnejem nic ine...takze zatial sledujem co pisu baby a ked sa mi nezadari do par mesiacov skusim vyskusat aj tie testy alebo meranie..a dik za clanok precitam si 🙂

katusikkk
25. júl 2017

@updatevani
Kyselina listova nesluzi na otehotnenie,ale aby babatko bolo zdrave.Je dobre ju brat 3 mesiace pred planovanim.
Vela bab vie ,ze ma ovulku podla hlienu,bolesti ,takze si ani nemusia mesrat Bt,tam staci pravidelny sexik.Ale ani to nie je zarukou.
Ja beriem Inofolic,kyselinu,pijem Alchemilku,mam sexik pravidelny a nic.
Takze rozhodnutie je na tom hore 🙄

ikonica
25. júl 2017

@katusikkk ako je to s tebou? Mrcha este nedosla?