icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
25. júl 2017

@katusikkk dakujem za vysvetlenie 🙂 ved vravim ze ja som neskusena, ale asi vazne vsetko je na tom hore 🙂 no ja sa tiez len domnievam kedy ju mam... a ako dlho sa snazis uz?

katusikkk
25. júl 2017

@ikonica
Dnes som 11 DPO ,ale vyzera to blede.Robila som si test vcera a pred vcerom.Moje prve v zivote no a biele.Uplne ze belsie ako steny,tak ma aj napadlo,ze musim vymalovat.
No co uz .Koncom tyzdna pride aj ms aj narodky a asi by som to mala zabalit.Moje spoluziacky su uz babky niektore 😨
A ty co mas nove?

katusikkk
25. júl 2017

@updatevani
Od Februara.Keby som mala 25 -30 rokov ,tak som v pohode.Sice aj tak som v pohode,len za par dni mam 39 rokov.
Ale zas trosku samochvaly.Miery stale 90-60-95😂😂😂

ikonica
25. júl 2017

@katusikkk ja nic.. Ja som 3 dc a cakam ma novu sancu na zazrak... Idem zas trosku dietovat a hybat sa... A snazit sa nemysliet na to ze sa nedari... A menej konikovat... Moc som zvedava ako to bude s alilkou a ejuskou a to ma sem furt taha...

simka2433
25. júl 2017

@misdan mne nechce na mobile otvorit mk vraj mam zakazany pristup.. za chvilu idem na kontrolu k doktorovi tak len cakam kym lieky zaucinkuju nech mi nie je moc zle:-/

katusikkk
25. júl 2017

@ikonica
Aj ja na nich myslim a pevne verim,ze bude vsetko dobre.🙏
Inak ja som si dala presne opacne.Ziadne diety a menej sportu 😅😅

Ja som sa zas chcela dat na jogu.Mam problem so sustredenim.Ja som akcna a neviem sa na nic sustredit.Hovoria,ze aj pri sexe ma byt zena uvolnena.Teda ja nemyslim vtedy na to,ze teraz sa to podari,ale myslim na to co budem varit,ze musim prat,ist na druhy den na hriby a tak.Akoze nenormalny bordel v hlave .Ale to nonstop.😠

ejuska2586
25. júl 2017

@ikonica Moja zlata... S nami to bude uz dobre - MUSI. Ine si ani nepripustam...

ejuska2586
25. júl 2017

@simka2433 Aj mne to robilo. Ale stiahla som si appku a ta ide v pohode. A držím palce...

ikonica
25. júl 2017

@ejuska2586 ved hej... Ja uz len cakam na prvu fotecku vasich fazuliek.. 🙂

ejuska2586
25. júl 2017

@ikonica Joooj. Bodaj by. Len nech sa mi ozva ta doktorka z reprodukcnej imunologie. Lebo potrebujem tie infuzky brat a ona jak na just je na dovolenke...

ikonica
25. júl 2017

@katusikkk tak ja skorr myslim na to ci mrsky doplavu tam kde maju a ci stretnu vajo.. Na pranie vtedy nemyslim... Najlepsie by bolo vtedy mysel vypnut, no neda sa...

ikonica
25. júl 2017

@ejuska2586 drzim palce... Taketo napatie nam neprospieva.... Mne sa ulavilo, ked mi doktorka predpisala fraxik nech mam nieco doma keby daco... Aj ked teraz este netreba, som pokojnejsia, ked ho mam doma...

katusikkk
25. júl 2017

@ikonica
Oni ho stretnut urcite stretnu,lebo ked mas sexik ,tak urcite je tam dostatok spermiji .Otazka je preco sa nechcu skamaratit a vydat sa na spolocnu cestu 😢

ejuska2586
25. júl 2017

@ikonica Tak ja dufam, ze sa coskoro ozve. Ona je dost zodpovedna v tychto veciach. Len keby som to mala v karte, tak mi to sestricka bez problemov pichne... Ale nenapisala tam, aku liecbu mi chce dat. Tak cakame....

ejuska2586
25. júl 2017

Práve sa mi ozvala sestrička - zajtra idem na prvu infuziu + ten aspirin budem brat + clexane si pichat... Tešíííííííííííím, že sa to vybavilo...

ikonica
25. júl 2017

@katusikkk no... Ja mam asi antifosfolipidovy syndrom (teda aby mi ho mohli 'udelit' musela by som este aspon raz potratit :/) a ten moze branit tomu spojeniu, resp. skamaratia sa ale moja imunita to kamaratstvo chce znicit...tak nejako mi to lekarka vysvetlila... no a na to budem musiet asi brat prednison, ktory mi imunitu trocha potlaci.. Len sa bojim, ze dodrbe aj ine veci... Ty mas nejake vysetrenia?

ikonica
25. júl 2017

@ejuska2586 supeeeer 👍

katusikkk
25. júl 2017

@ikonica
Nemam len take zakladne.Ale konecne polovicku objednali po treti x na spermiogram.To je tak ,ked tazky abstinent si dal poharik a druhy x zaspal.Uvidim ako bude on mat a potom idem ja.
My sme len tak zo srandy robili doma test na muzsku plodnost a vyslo zle,tak asi ma strach😢

ikonica
25. júl 2017

@katusikkk a kedy ide? Tusim si to tu niekde pisala...

katusikkk
25. júl 2017

@ikonica
Tusim az buduci stvrtok.Teraz vsade dovolenkuju ,tak sa caka sto rokov 😒
Raz ho nezobrala,lebo si dal nejaky poharik,druhy x zaspal,tak potom ho nechcela objednat ze nech si to necha ulezat v hlave a tak .Tak sa odhodlal a teraz zas 2 tyzdne cakat.
Zeny chcu mat vsetko hned za sebou a im to trva sto rokov...🙄

sonazitnanova
25. júl 2017

@katusikkk a to je aký test kde sa dá kúpiť?

katusikkk
25. júl 2017

@sonazitnanova
zn.VEROVAL.Vola sa to ze Test na muzsku plodnost.95 alebo 98 percentnu akoze doveryhodnost to ma,len tam moze byt milion ich fatorov.My sme to dostali ,ale inak by som to nekupovala.Stoji to 20 €.To radsej test u urologa a ten zisti ci su spermije pomale,nie su ziadne ,alebo co im.S testom vlastne nevybavis nic.
A maju ho v kazdej lekarni.🙂

updatevani
25. júl 2017

@katusikkk ty mas paradne miery ja mam prave tych 25 este zatial a jeden MA za sebou... moja mamka v 39 mala moju najmladsiu sestru 😉 ... zatial som kludna bez stresov 🙂 ...no a tebe sa zadari mozno teraz 🙂 pred mesiacom rodila sesternica po 18 rocnom snazeni 🙂 pred rokom sme sa bavili o tom ze ona uz kasle nato je s tym zmierna ze nebude mat🙂 a ma 37 rokov...

katusikkk
25. júl 2017

@updatevani
U nas medzi najstarsim a najmladsim je rozdiel 20 rokov,ale vraj je to lahsie ked si starsia a mas druhe dieta ako prve.
Tak ja obdivuje tie pary co sa tolko snazia a vydrzia,lebo vela sa ich rozide kedze dietatko chcu a vetsinou jeden deti mat moze.Ale poznam aj pripady,kedy deti nemali dlhe roky a ked si nasli novych partberov,tak hned 😲

updatevani
25. júl 2017

@katusikkk no jej sa pytali v nemocnici ci vymenila partnera, ze sa jej podaril:D a ona ze nie :D ... ano ja som mala tesne pred 18 ked sa narodila sestra 🙂 teraz u ma 8 rokov 🙂 ale mam este dalsich 2 surodencov ....

misdan
25. júl 2017

@simka2433 tak daj vedieeet, kludne aj do spravy ;) drz sa

updatevani
25. júl 2017

@simka2433 drzim prsty daj vediet ako vam je 🙂

simka2433
25. júl 2017

@misdan srdiecko bilo ako zvon som v 7tt podla plodu takze sme narovnako:D a 15.8.uz budem mat knizku a prvu fotku🙂

updatevani
25. júl 2017

@simka2433 jeej gratulujem, tesim sa 😍 ❤ ...super spravy 🙂 nadalej mas lezat a nenamahat sa?

updatevani
25. júl 2017

@alilka ako dnes myslim na teba, mas dobre spravy? 🙏