Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica áno už som našla..skúsim tam zavolať..ďakujem 😘
@katusikkk no je to des..no a čo urobím..musím to zvládnuť a hlavne sa nevzdávať..my proste bbo chceme a basta..včera mi môj povedal nech sa ukľudniť že pôjdeme na ivf ak to bude potrebné. A ja že veď je to proti kresťanstvu a čo na to jeho mama(je kostolnicka)..že toto áno nem riešiť..bude naše a každému prd do toho..keď život prináša kade čo..
@alilka
Tak aj ja som krestanka a moja mama silna,ale ani nepochybujem ,ze by mala nieco proti.Teda urcite by som jej nepovedala,ale vzhladom k mojmu veku to berieme nejako prirodzene .
Ved to je podla mna to iste len sa to oplodni povedzme na vzduchu 😝
Hriech by bolo to neskusit a nie nedat sancu na novy zivot.😀
Inak mne dnes teplota vyrazne klesla,takze zajtra pride ms.😒
@katusikkk Tam nejde o oplodnovanie mimo tela, ale o "zabitie" oplodnených embrii, ktoré zostanú. To je hriech. Aspon tak to bolo mne vysvetlene. Ale ja som toho nazoru, ze ked boh dal niekomu moc urobit to umele oplodnenie, tak ratal aj s tym, ze budu nejake tie "straty na embriach".
@alilka Ano, vtedy sme mali zakazane sa snazit. Jednak kvoli tomu potratu a tiez aj preto, ze tehotnej, ani testne po potrate ti tie testy nevie spravit tak, aby ukazovali realny stav.
@myskahryzka
Tak ano ,lenze ani to nie je zarukou,ze z tych embryi by nieco bolo.Teda tomu sa akoze nerozumiem,ale kamoske pred 2 mesiacmi vkladali 2 embrya a pol roka pred tym 1 a neuchytilo sa.
Ja si nemyslim ze je to hriech.Niekedy veci nejdu a prirode treba pomoct .😀
@alilka Moja, pozerala som tie dve ambulancie, kde sa objednavas. Ale podla mna tam strasne malo vysetruju. Ja viem, ze by si to mala asi daleko, ale aj tak by som ti odporucila tu Repro Dzurillu. Robia tam najkomplexnejsie testy na Slovensku, potom su najblizsie az v Brne taketo testy. Aby sa ti nahodou nestalo, ze si zaplatis za vysetrenia v tych ambulanciach a nic ti nezistia a nakoniec aj tak skoncis v Nitre. My sme si radsej pockali a stalo to za to. Aspon zistili diagnozu a dufam, ze i liecba na mna zaberie a vsetko bude tentokrat ok.
@ejuska2586 mozno nemaju vsetko vypisane.. Adla je vraj dobra aspon co som ma koniku citala...
@ikonica Neviem, mne odporucali Nitru. Ze tam robia najdetalnejsie tie testy. A kedze som uz predtym 2x potratila, tak som nevahala. Aj keby som do Brna mala ist. Pre zdrave babatko spravim uz fakt vsetko na svete...
@ejuska2586 a na tie infuzky potom musíš tiež do Nitry?
@alilka Nemusím. Môže mi ich pichať aj môj gynda. Ale rozhodla som sa chodiť radšej tam, lebo mi budú robiť aj priebežne testy, či sa tie NK bunky znižujú.
Baby ešte mi poraďte..chcem si spraviť ešte test..2 keďže toľko je v balení..či klesá HCG ..kedy myslíte že Najlepšie?a malo by to ukázať keď by klesalo že?
@katusikkk inak aj ja ked sa nad tym zamyslam mi too nepride normalne ze
@alilka nechavaju doma aj ked este jej gyn. Povedala ze to moze byt minomat....nezazila som taky stav okrem toho prveho MA...no ked si spomeniem na sesternicu o ktorej si mysleli ze asi bude mimonat (hcg jej strane pomaly stupalo a velmi dlhu dobu nic nevideli takmer v 3 mesiaci az urcili ze je to tehotenstvo normalne), hned ju hospitalizovali v nemocnici v HE, tak chvilu v KE nakoniec sla este do BJ a tam ju este 3tyzdne sledovali hospitalizovanu..fakt by ma zaujimali myslienkove pochody lekarov podla coho sa rozhodoju o postupe ...
Ženy predstavte si že lekár v Adly v PO keď počul aký mám problém keď som s ním volala mi povedal viete kedy prísť??zajtraaaaa...😊 Existujú aj dobrí ľudia 🙏
@updatevani
Ja som pred 2 rokmi mala problem s klbom.Myslela som ,ze zomriem od bolesti.Milion vysetreni a nic.Ziadne lieky,ziadna liecba,lebo diagnoza sa nenasla.
5 X som mala od roznych lekarov ziadanku do nemocnice a ani jediny x ma nezobrali,lebo nemam diagnozu a je este vela moznosti ako ju zistit.
Vtedy mi na urgentnom jeden lekar povedal,ze on s tym nepohne,ale ze nabuduce nech si volam zachranku pre bolesti a vtedy ma hospitalizovat musia.
Oni to beru,ze po vlastnych som dosla,sice taxikom a tak aj odisla,ale dosla.
Takze ja by som na @alilka mieste vecer volala sanitku ,ze sa nemozem pohnut a nech si ma tam pekne do pondelka nechaju a sleduju.☹
Kedze je rizikovy pripad ma byt rizikovo sledovana.
@alilka Super, to je perfektna sprava. Drzim palce, aby ti pomohli...
@alilka no som zvedava na co pridu... Len nech uz mas jasno, kde je problem, nasadi sa liecba a je to 🙂 neviem, ci aj ja tam nakoniec nepojdem... Pockam do toho septembra oktobra a uvidime... Ale asi ma tam nebude chciet moj gyn poslat kedze som mala 'len' jeden potrat..
Ty si nemala zvysene antifosfolipidove protilatky na hemato? A to autoimunne ochorenie co si spominala to bolo co?
@ikonica nie neviem o tom..na hematologii mi povedala že protilátky mám ok..ale zasa to bolo v apríli a to bolo tesne po vysadení prednisonu .čiže mohli tak byť ešte jeho účinnky..a autoimunitné čo som mala mu doslova telo napadlo oči..mala som uvenitidu-obojstrsnny zápal duhoviek..lekári nechápali že som neoslepla .ale už len mama za ruku má vidila nič som nevidela..injekcie do očí mi pichali .a kvantum iných..potom som mala aj recidívu ale slabú..bola som v Hagoch..to bolo v roku 2009 chvála Bohu od vtedy sa mi to nevrátilo..ale že je to už vždy ako časovaná bomba..
@alilka a tvoja gyn.to vedela že si mala takéto závažne ochorenia? Veď to mala hneď ťa poslať na to Repro.... Verím že príčina sa nájde a že ty už sa viac nebudeš musieť báť otehotniet 🙏😉
Tak ja nakoniec 1DC.Ms dosla na 25 den.2 dni v predstihu.😒

@alilka http://www.adla.sk/reprodukcna-imunologia.html