icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
5. aug 2017

@alilka tak ako píše Bea, bojujte a myslím si, že keď Ti Pán Boh požehnal, tak Ti isto bude nápomocný!✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻😘🤰🏼

extempore
6. aug 2017

@alilka mne sa dnes v noci snívalo, že som ťa stretla a ty si mala v kočíku bábätko - dievčatko. 😀 vôbec ťa nepoznám ale nejako som v tom sne vedela, že si to ty. 😀😀😀

alilka
autor
6. aug 2017

@extempore 😁😁😁 hahaaaa zlataaa.. 💋💋 zamestnavam hlavu viacerým ľuďom 😁 ach bol by tvoj sen pravdivy 😉

olafienko
6. aug 2017

@alilka? ako krvička? 😘💉🍀

alilka
autor
6. aug 2017

@olafienko nie veľmi dobre..HCG slabo stúpalo,brucho boli..majú má vziať na usg..

sonazitnanova
6. aug 2017

@alilka držím palce moja ,už nech to dopadne ako kolvek a je dobré že ťa majú pod kontrolou 🙏 myslím na teba

olafienko
6. aug 2017

@alilka. :( ak je ohrozená aj maternica, tak až tak riskovať netreba. chrobáčik k vám príde nabudúce znovu🙂 skvelá správa je, že máš dobré vajíčka+ schopné spermie na oplodnenie, aj pekne plod rástol keby bol, kde mal. ja si myslím, že tebe keby vložili oplodnené vajíčko, tak nemáš najmenší problém sa dogúlať do konca! 😘 drž sa🌷🍀😘

extempore
6. aug 2017

@olafienko veru, a hlavne nepríde o vajcovod alebo vaječník..

alilka
autor
6. aug 2017

@olafienko aj pri umelom sa vajko uhniezduje samo..čiže tiež tam.moze nastať kľudne problém..A to o tú maternicu mi povedal zatiaľ len tak,uvidíme ,idem dnes na sono tak budem múdrejšia .
@extempore nooo to dúfam že snad neprídem.."len " o dieťa..😞😞 kurník už o 7me 😭😭😭😭

bea0802
6. aug 2017

@alilka joj moja velmi ma mrzi ze si toto musis prezivat ...uvidime ake bude sono daj potom vediet . myslim na teba silno kazdy jeden den i ked ta nepoznam osobne velmi ti drzim palce nech mas coskoro svoje vytuzene dietatko pri sebe

alilka
autor
6. aug 2017

@bea0802 tak musí to ísť preč .je to na rozhraní maternice a vajcovodu..zajtra to budú riešiť s nejakým hlavným lekárom pre okres či čo..ale že je to nebezpečné.

sonazitnanova
6. aug 2017

@alilka ach jaj tak aspom čím skôr keď už to musí byť ☹

bea0802
6. aug 2017

@alilka jaj moja to ma velmi mrzi ale radsej takto akoby ta to malo ohrozit na zivote 😢 vela sil ti prajem a nech si coskoro opat stastna no.uz konecne so stastnym koncom 🙏

krajcovicka
6. aug 2017

@alilka musíme zachrániť maminku, aby k nej mohli prísť detičky! Veľa síl...

ejuska2586
6. aug 2017

@alilka moja, to ma hrozne mrzi 😢

updatevani
6. aug 2017

@alilka je mi to velmi luto no...😢 😖 myslim na teba ... ach..

extempore
6. aug 2017

@alilka dnes aj nebo plače nad tvojou stratou ale ver, že už o pár dní vyjde slniečko a malá dušička si nájde cestu na svet k maminke a ockovi. Hlavne, nech ti je teraz tvoj muž oporou. Držím palčeky, nech je všetko čím skôr v normále. A modlím sa za vás ❤❤❤

ikonica
6. aug 2017
sticker
alilka
autor
6. aug 2017

Aach baby moje nechcite vedieť ako sa cítim..zle bezmocne úplne na dnes..je mi ozaj na prd a ja nevuem si s tým poradiť..😭😭

bea0802
6. aug 2017

@alilka zlatko nato nexistuju spravne slova vyplac sa zakric si zanadavaj urob vsetko aby sa ti aspon trosku ulavilo ...nedus to v sebe dostan vsetko von 😢

alilka
autor
6. aug 2017

@bea0802 nedusim to ale ono to duši mňa .neviem si dať rady ale cítim že som uz v koncoch .boli to strašne.

krajcovicka
6. aug 2017

@alilka och moja, veď ono vie, že to nie je Tvoja voľba... a ľúbi Ťa a bude s Tebou, kým to budeš potrebovať, aj keď už nebudete tvoriť jedno...

bea0802
6. aug 2017

@alilka ja ti verim musi to byt velmi tazke tolko sklamani si nezasluzi nikto ale neboj nabuduce to uz musi vyjst jednoducho musi ...nieje to tvoja chyba a drobcek to vie ☹

ikonica
7. aug 2017

Babule bazalky znale zhodnotte mi to prosim... Co z toho viete vycitat? Bola ovu? Kedy?

ejuska2586
7. aug 2017

@ikonica No, podla vsetkeho to vyzera, ze si 1DPO.

ikonica
7. aug 2017

@ejuska2586 takze treba este snazilkovat take dva dni?

ikonica
7. aug 2017

@ejuska2586 ovulacne testy boli pozitivne 3. A 4.8 cize by to aj sedelo nie?

ejuska2586
7. aug 2017

@ikonica Ano, to by cca sedelo. Ja by som sa este dnes, prip. aj zajtra posnazila (pre istotu). Drzim palce 😘

ikonica
7. aug 2017

@ejuska2586 ok... Posnazime sa este... V tom horku bolo to snazenie o drzku... Konecne sa ochladilo 😀 mam poxlcit ze som mala rano taky cervenkasty vytok na toaletaku,,, to bolo asi ovulacne spinenie ;}

ejuska2586
7. aug 2017

@ikonica NJ, moze byt...