Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka držím palce moja ,už nech to dopadne ako kolvek a je dobré že ťa majú pod kontrolou 🙏 myslím na teba
@alilka. :( ak je ohrozená aj maternica, tak až tak riskovať netreba. chrobáčik k vám príde nabudúce znovu🙂 skvelá správa je, že máš dobré vajíčka+ schopné spermie na oplodnenie, aj pekne plod rástol keby bol, kde mal. ja si myslím, že tebe keby vložili oplodnené vajíčko, tak nemáš najmenší problém sa dogúlať do konca! 😘 drž sa🌷🍀😘
@alilka ach jaj tak aspom čím skôr keď už to musí byť ☹
@alilka musíme zachrániť maminku, aby k nej mohli prísť detičky! Veľa síl...
@alilka moja, to ma hrozne mrzi 😢
@alilka je mi to velmi luto no...😢 😖 myslim na teba ... ach..

Aach baby moje nechcite vedieť ako sa cítim..zle bezmocne úplne na dnes..je mi ozaj na prd a ja nevuem si s tým poradiť..😭😭
@alilka och moja, veď ono vie, že to nie je Tvoja voľba... a ľúbi Ťa a bude s Tebou, kým to budeš potrebovať, aj keď už nebudete tvoriť jedno...
@ikonica No, podla vsetkeho to vyzera, ze si 1DPO.
@ejuska2586 takze treba este snazilkovat take dva dni?
@ejuska2586 ovulacne testy boli pozitivne 3. A 4.8 cize by to aj sedelo nie?
@ikonica Ano, to by cca sedelo. Ja by som sa este dnes, prip. aj zajtra posnazila (pre istotu). Drzim palce 😘
@ejuska2586 ok... Posnazime sa este... V tom horku bolo to snazenie o drzku... Konecne sa ochladilo 😀 mam poxlcit ze som mala rano taky cervenkasty vytok na toaletaku,,, to bolo asi ovulacne spinenie ;}
@ikonica NJ, moze byt...

@alilka tak ako píše Bea, bojujte a myslím si, že keď Ti Pán Boh požehnal, tak Ti isto bude nápomocný!✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻😘🤰🏼