Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@korpiklaanka hmm ale ved to si mala este pre nedavnom tak preco ta komanduju tak 🙂 ? ja som inak mala pred rokom 28.5 svadbu...
@updatevani asi sa držia hesla do roka a do dňa 🙂 a chcú vedieť asi aj polohu pri počatí 🙂 niektorým ľuďom nie je nič sväté. A nikdy sme sa netajili, že chceme rodinu hneď. Bábo bolo dokonca aj na svadbe a keďže som pila len vodu, už tam to začalo, lebo mi bolo zle ... len bohužiaľ po svadbe som potratila. presne o mesiac.
o chvílu začíname zasa snažílkovať, nech je na Vianoce pod stromčekom tehotenská knižka. dúfam, verím, že teraz všetko dobre dopadne.
@korpiklaanka no ja ta uplne chapem, mna sa tusim sice "az" 2 mesiace po svadbe pytali ze ci som v tom ale to len urciti ludia...ostatni maju tolko rozumu ze sa to nepytaju...no najlepsie bolo na vianoce ked sme boli u nasich a dosla este jedna navsteva a este len otvorili dvere a na cely dom no co uz ste v tom? (mojho muza skoro porazilo len som mu vravela nech je ticho) ja nato ze nie ... a oni v tom a nasi nam oznamili na vianoce ze budu mat a vy co kedy to oznamite? skoro som odpadla to bola hodina komandovania ... muza som len utisovala lebo ten mi len dudral do ucha ze nemam im nahodou dat nas sexualny kalendar? ... a vlastne my sme sa aj tak zacali snazit az od noveho roka ale predsa to nebudem vesat kazdemu na nos ...
...inak odkedy som mala MA odvtedy to utichlo nikto sa nic nepyta... lebo keby som mala kazdemu zas vsetko vysvetlovat asi by ma slahlo...
No u mňa to bohužiaľ v robote hneď zistia, pretože pracujem v kancelárii ale chodím pomáhať aj do skladu a hneď ako som mala iba podozrenie, že by som mala byť tehotná, som proste do skladu nešla. Tam sa dvíhajú ťažké veci a celkovo to je namáhavé...
ale kým sa ma nič nepýtajú a čušia, tak je všetko ok
@korpiklaanka
Ahoj. Ja som prišla o bábätko posledný májový deň. 12 tt...v robote už všetky kolegyne vedeli ze som tehotna. Moja kolegyňa ostala tehotná 2 mesiace predomnou-uplne bezproblémové tehotenstvo...a v kuse si predomnou hladká brucho a rozpráva o vybavicke...myslím si ze je to dosť nepríjemné pre nás,počúvať takéto tehotenske radosti...
Ale nevadí-aj nás to určite čaká-tie radosti..
Aj dnešný ranný test pozitívny. Prežívam nádherný sen. Len nech to takto krásne aj pokračuje. Držím všetkým snažilkám palce ;)
5. deň mešká a ranný test negatívny ☹ môžem sa na to vytoto....
Som zvedava čo to je...ťažkosti necítim, výtoky ani žiadne zápaly nemám...nechápem tomu 😒
@alilka ahoj, ako sa cítiš, ešte si v nemocnici?
@krajcovicka ahoj..áno som..mám sa dosť mizerne..každým dňom si myslím že to bude lepšie a nieje .bolesti mám zasa dnes úkrutne .k tomu už začínam aj krvácať zo spodu tak ďalšie bolesti navyše..😟😟 dnes som konečne dostala jesť po 4dnoch..ale normalne má to vyčerpalo..😂😂 dnes mi majú vybrať vyvody na krv vonku tak sa hrozne bojím..no nenarobím nic..čreva ešte nefungujú ako majú..no cist bieda so mnou..
@alilka neboj, nejako to zvládneš, my ženy sme predsa silné stvorenia, predstav si, čo by robili na Tvojom mieste muži... už len aby sa Ti to všetko pekne zahojilo.....

@katka_1983 Je to ťažké. Ale musíme to zvládnuť.
@waleri17 Práveže doteraz presne ako švajčiarske hodinky...Dr. ma objednala 22. Najhoršie, že deň pred tým mám isť na rotngen kvôli zubom a neviem či mám naň ísť alebo nie...Nechápem to...snažíme sa niekoľko mesiacov, zrazu meškajú, prsia ma na dotyk bolia, dokonca sa cítim nejaká náladovejšia a citlivejšia...a testy aj tak negatívne 😒
@lenussik1 určite nechod na rontgen...
@lenussik1 Ak je čo i len najmenšia šanca, že môžeš byť v tom, na RTG nechoď. Aspoň nie v tomto prípade.
@alilka ahoj,ja som sa po dlhom čase sem vrátila, pozrieť zo zvedavosti čo je nové a som v nemom úžase. Čítala som to už včera,no napísať ti niečo bolo nemožné bez zamyslenia sa. Napíšem ti len to,čo pomohlo mne,možno ti to príde kruté, alebo nezmyselné,nevadí,vypusti z hlavy. Ale možno to pomôže. Ja keď som pred Nikol 2x potratila, bola som z toho v soku,nepoznala som podobné prípady,na koníka nechodila,nemala tušenie koľko žien prechádza ešte horším. V tej nevedomosť i som si povedala,že my asi nemôžme mať deti,sadli sme si s mužom a začali preberať co s naším životom,keby to nevyšlo,ujasnili sme si,že nechceme adopciu a hoc pre neho rodina veľa znamená,aj napriek tomu by ostal so mnou. Rozmyslali sme nad tým,aké a iné túžby mame.Začali sme pozerať na nete,zistili sme,že je kopa miest kam chceme ,ja som vždy túžila hrať na klavír,začali sme chodiť na kurz AJ a našli sme aj iné veci. Zrazu bol náš život plný a bolo tu toľko veci čo by sme chceli,že nebolo miesto na prázdnotu,ani strach a obavy do budúcna. A o pár mesiacov som ostala trhu a vyšlo to. Ja viem,že sa hovorí,že deti sú všetko,ale naozaj?
@krajcovicka gratulujem ku.babenku,nech ste zdravé 😊
@tamarka9 ďakujem 😁
@katka_1983
@korpiklaanka
@tamarka9
@waleri17 dnes v robote pred obedom idem na wc a keď sa utriem mám ružové na toaletaku...tak som si myslela, že predsa len ta potvora po skoro týždni meškania prišla. Ale všetky vložky totalne čisté. Dokonca som musela ísť o 2 hodiny skôr z práce lebo strašné bolesti hlavy som dostala a úplne som bola malátna, kropaje potu po mne a bolo mi na odpadnutie. ..myslela som, že po takom meškani, bude krvi jak z prasaťa a nič...netuším čo sa to s mojim telom deje 😒
Ďakujem za rady ohľadne rtg 🙂
@alilka vieš čo ja som sa s tým asi tiež úplne nezmierila,len som potrebovala nejaký plán,že keby to nevyšlo. To mi dalo taký vnútorný pocit,že budem šťastná a úplne som vypla a všetko išlo ako po masle. Teraz sa máme v pohode,užívame si s malou leto,chodíme ku kamoškam,na kúpaliská, výlety. Znie to síce ako relax,ale s 2,5 ročným dieťaťom je to vcelku zaberak,čiže sex vyslovene obcasne, nehovoriac že plodné dni čisto tipujem podľa hlienu a bolesti brucha. Ale nechranime sa,len tak nie je to často 😊 možno po lete sa tomu začnem viac venovať 😊 tak sa drž a rýchlo sa zotav. Aj tí povedali ako dlho teraz musíte čakať kvôli tej rezanej maternici?
@tamarka9 áno minimálne pol roka až rok bude to závisieť od toho ako sa budem zotavovať a ako bude maternica reagovať..predsa to bola dosť vážna operácia a ja môžem len tomu najvyššiemu ďakovať že mi tu maternicu vobec zachránili..ani si nevieš predstaviť ten pocit na sále pred uspatim ,ako som hrozne plakala,lebo som nevedela čo bude..či sa zobudím s maternicou a nádejou mať časom bábo alebo sa môj sen behom pár hodín zrúti ako domček z karát..hrozne..po prebudení má nič iné nezaujímalo len či mám maternicu .každého kto okolo prechádzal som sa to pýtala. Si museli myslieť že ty už riadne pritlačilo na hlavu..😁

@natalka18 No ja som o bábo prišla. Nabudúce to tiež budem tajiť, kým sa bude dať, maximálne mamke poviem a dosť.
Aj ja mám skúsenosť s netaktnosťou.
Pred týždňom sme si boli sadnúť s kamoškami na pivko. Máme jednu tehuľku, o mesiac rodí. Je to sestra švagrinej. Keď som len spomenula pôrod, lebo sesternica nedávno rodila a zistila o sebe, že vie aj kričať, a tak vtipne o tom hovorila, tak ma švagriná zahriakla, že pred majkou to nemám hovoriť. A ked som spomenula druhú švagrinú, ktorá tiež prišla o bábo po umelom a tak dlho sa snažili, tak na mňa vybehla, že o takých veciach sa nemôžeme rozprávať.
A to už som vybuchla. Za to, že je ona tehotná, tak všetky ženy na svete prestanú rodiť a ja už nemôžem nič povedať? Za to že ja som potratila, tak sa prestanú rodiť deti? Už som vybuchla, že ja možno tiež potrebujem podporu a nie odbaviť niečo vetou To bude dobré, nabudúce sa podarí. Aj teraz to malo byť dobré a malo sa to podariť. Tak prečo by to malo nabudúce dopadnúť inak. Jasne že myslím pozitívne, ale strašne ma naštvalo, že pred ňou som nemohla ani spomenúť pôrodnicu, ale predomnou v pohode preberali detskú výbavičku celý večer.
A otázky, že kedy bude dieťa, kedže som mala 27.5. svadbu mi tiež lezú na nervy. Aj ja som sa to pýtala kým som nevedela ako to druhej žene môže ublížiť.