icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

lucia1002
15. júl 2015

@meggie07 mna bolia prsia cely cas ako som zacala pit alchemilku..najprv bradavky, potom len zboku a teraz dookola..mam pocit ze ich mam aj tvrdsie..vajecniky necitim, skor pobolieva podbrusko..a navyse spinim ☹ kolky dc si?

lucia1002
15. júl 2015

@mia005
@ub
@meggie07 tak to mate stastie...ja som naposledy videla bociana v sobotu v zoo len 😀 mne sa nejako tie znamenia vyhybaju 😀

motorolka
15. júl 2015

Ahojte snazilky, tak idem sa opat pridat..prvy pokus nevysiel ☹ ale verim, ze teraz sa to uz podari... som 15 DC tak uz dufam, ze sme sa uspesne snazili a podarilo sa, po cca 11 tich rokoch mi mrcha prisla sama, kedze som po kyrete dufam, ze je to signal, ze uz vsetko zacina pracovat ako ma...vcera som mala "stipkanie" v podbrusku v lavej strane, mate niektora tieto pocity? brusko nafuknute, prsia vacsie, tak snad uz mrcha nepride 😉 😉

motorolka
15. júl 2015

@lucia1002 ja som dnes dostala od kolegyne "putovneho" klokana, uz ho mali dve kolegyne a uz su doma v ocakavani 🙂 tak snad pomoze

fergiea
15. júl 2015

Ahojte 🙂 my dnes 16DC, som plna ocakavania, na 3.krat to uz vide 😀 prajem vsetkym snazilkam dve ciarky na testoch ...

tomasko27
15. júl 2015

Ahojte ja dnes 12DC.Myslim ze sa aj podarilo,myslite ze mozem citit 2 dni po oplodneni nieco?Ako ma bolia prsia aj na dotyk co mna zvyknu boliet troska pred MS ale do MS este daleko a pichalo ma na lavej strane aj pravej co ma minuly mesiac nepichalo.hmm?

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 @ub @meggie07 dobre ranko zienky.dnes jaka haluz zase 😀 soferovala som a zrazu len tak pozrem dolava na pole a hadajte co tam bolo..bocian 😀 ak ja nebudem tento mesiac tehotna tak potom neviem uz 😀 😀

juliett99
16. júl 2015

@lucia1002 urcite pride treba len mysliet pozitivne a pride... aj ja som sa jej dockala 😀

juliett99
16. júl 2015

stupame kjasne🙂

meggie07
16. júl 2015

ahojte baby!!! dnes 11DC... vcera mi volala sestricka,aby som prisla uz dnes,ze zajtra maju dovolenku.. Takze mam vysledky!!!! 😅 hormonalne vysledky viac nez vynikajuce, sliznica ok, folikul dominantny... ze to vidi velmi pozitivne.. takze uz len verit!! 😀 😀

juliett99
16. júl 2015

@meggie07 vidis vravela som ze bude vsetko OK.. tak sa nebojkaj a mysli pozitivne a mojkajte sa 😵

meggie07
16. júl 2015

@juliett99 dakujem :* myslela som na teba cele rano a opakovala si to.. a oplatilo sa.. 😎 hadam sa uz podari.. 😵

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 nooo tak to uz potom ano! 😀 aj za mnou posli volajakeho 😉

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 pošlem 😀 dnes som už konečne 13DC.. uff sa to vlečie 🙄

tomasko27
16. júl 2015

@mia005 Ahoj ako pokracujete?

mia005
autor
16. júl 2015

@tomasko27 Ahoj, no skúšam ovu testy ale tak akosi haluzne mi vychádzajú 😀 uvidíme čo bude.. Aj tebe sa to tak vlečie? Už nech som aspoň 25dc. bože to je so mnou hroznééé 😅 🙄

tomasko27
16. júl 2015

@mia005 No ja som mala ovulaciu podla vsetkeho na 10DC aspon podla hlienu dedukujem ze to bolo,a minuly mesiac som ten hlien mala na 12DC.V pondelok rano sme este stihli a poobede dosla ovulacia tak neviem 🙂

mia005
autor
16. júl 2015

@tomasko27 mne ovu test ukazoval 10DC ovulku ale hlien mám až včera a dnes. tak neviem.. uvidíme o cca dva týždne.

lucia1002
16. júl 2015

@motorolka no tak to musi...drzim palce 😉

lucia1002
16. júl 2015

@juliett99 noo ako krasne ti stupol graf... 😉 uz len aby neklesol 😉 no mne miesto ovu prisla mrcha 😀 dnes som 17 DC...aspon tomu vsetko nasvedcuje...uvidime si sa rozbehne ☹

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 ja 17DC, ovu nikde, doteraz som spinila, dnes krv, zeby mrcha??? 😒

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 To mávaš také krátke cykly?? Nemôže to byť ovulačné krvácanie? Ja som to tak raz mala..

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 praveze nemavam...teraz som mala extra dlhe cykly...42 dc , predtym 46 dc...ale poslednu mrchu som mala len 3 dni a aj to total slabu...a zacala som hned pit alchemilku...teplota vysoka stale a dost som spinila a teraz toto...a praveze ma pobolievalo brucho ako pred mrchou...zeby zaucinkovala ta alchemilka? 😲

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 fiiiha.. tak to máš "zaujímavé"... no môže byť aj tá alchemilka. Ja som ju pila kvôli neustálym gyn problémom doslova na litre a pomohla mi.

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 ja si myslim ze mi asi dava dokopy hormony, no a este sa telo potrebovalo docistit z tej poslednej, ked bola taka kratka....teda dufam, ze je to tak..ja som ju zacala pit kvoli dlhym cyklom bez ovu...

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 alchemilka urcite pomoze 😉 ja na nu nedam dopustit.kazdy bozi mesiac som mala mykozu.uz som bola zufala.nic nepomahalo.nejedla som sladke,nic s kvasnicami,nohavicky som prala zvlast vo vriacej vode a zehlila..nic..absolutne ziadne zlepsenie..zacala som ju pit a mala som po probleme.teda este k tomu prispelo hlavne aj to,ze ma nechal "priatel".pretoze ako som s nim prestala sexovat a zacala som pit alchemilku tak sa mi to do mesiaca krasne upravilo..som zistila ze bol kur*vnik a podvadzal ma kde sa dalo.takze nieco dotiahol aj domov a ja som sa mala narozmyslat nad liecbou a nabehat sa na gyndu...ale na alchemilku nedam dopustit..mne vzdy pomohla

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 no pekne...tak to urcite volaco dotiahol domov...a si sa mohla trapit, ze co je s tebou...jaaaj ty chlapi niektori...podobne to mala aj sesternica...tiez zapaly, mykozy a potom tiez zistila, ze jej k tomu priatel dopomahal.. na alchemilku som pocula same pozitiva, preto som ju zacala pit..i ked ja neznasam bylinkove caje a pre mna je to utrpenie vypit 😀

motorolka
16. júl 2015

kocky kedze toto je moj"normalny" cyklus po 11 rokoch som trosku zmatena...dnes som uz 16DC a muzicek nesiel do prace,kym si nesplnil manzelsku povinnost,no akosi to bolo divne,akoby mi to bolo neprijemne,krcok zovrety,napety...je mi to divne..stalo sa vam to uz?mam klasicke priznaky,pichanie,nafuknute brusko,napetie v prsiach..som zmatena..viete mi povedat,ci je to normalne?Ďakujem

motorolka
16. júl 2015

@tomasko27 dufam,ze ano lebo mam rovnake priznaky uz tiez od cca 12-13 DC drzim palce

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 nie všetci chlapi sú zlí, ale henten bol.. ach škoda reči. Ale už neskutočne ľúbi ďalšiu, dotyčná je aj tu na MK. Som zvedavá kedy bude v téme zdravie 😀 Neriešim.. Ja som si na chuť alchemilky zvykla, mne to už neprekáža takže v pohode 😀 inak mne veštkyňa predpovedala, že ak sa dám dohromady s týmto mojim už novým chlapom, tak do 4mes budem tehotná 😀 Som zvedavá teda. Doteraz mi jej veštby vždy vyšli...