Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
Ahojte snazilky, tak idem sa opat pridat..prvy pokus nevysiel ☹ ale verim, ze teraz sa to uz podari... som 15 DC tak uz dufam, ze sme sa uspesne snazili a podarilo sa, po cca 11 tich rokoch mi mrcha prisla sama, kedze som po kyrete dufam, ze je to signal, ze uz vsetko zacina pracovat ako ma...vcera som mala "stipkanie" v podbrusku v lavej strane, mate niektora tieto pocity? brusko nafuknute, prsia vacsie, tak snad uz mrcha nepride 😉 😉
Ahojte 🙂 my dnes 16DC, som plna ocakavania, na 3.krat to uz vide 😀 prajem vsetkym snazilkam dve ciarky na testoch ...
Ahojte ja dnes 12DC.Myslim ze sa aj podarilo,myslite ze mozem citit 2 dni po oplodneni nieco?Ako ma bolia prsia aj na dotyk co mna zvyknu boliet troska pred MS ale do MS este daleko a pichalo ma na lavej strane aj pravej co ma minuly mesiac nepichalo.hmm?
ahojte baby!!! dnes 11DC... vcera mi volala sestricka,aby som prisla uz dnes,ze zajtra maju dovolenku.. Takze mam vysledky!!!! 😅 hormonalne vysledky viac nez vynikajuce, sliznica ok, folikul dominantny... ze to vidi velmi pozitivne.. takze uz len verit!! 😀 😀
@mia005 praveze nemavam...teraz som mala extra dlhe cykly...42 dc , predtym 46 dc...ale poslednu mrchu som mala len 3 dni a aj to total slabu...a zacala som hned pit alchemilku...teplota vysoka stale a dost som spinila a teraz toto...a praveze ma pobolievalo brucho ako pred mrchou...zeby zaucinkovala ta alchemilka? 😲
@lucia1002 alchemilka urcite pomoze 😉 ja na nu nedam dopustit.kazdy bozi mesiac som mala mykozu.uz som bola zufala.nic nepomahalo.nejedla som sladke,nic s kvasnicami,nohavicky som prala zvlast vo vriacej vode a zehlila..nic..absolutne ziadne zlepsenie..zacala som ju pit a mala som po probleme.teda este k tomu prispelo hlavne aj to,ze ma nechal "priatel".pretoze ako som s nim prestala sexovat a zacala som pit alchemilku tak sa mi to do mesiaca krasne upravilo..som zistila ze bol kur*vnik a podvadzal ma kde sa dalo.takze nieco dotiahol aj domov a ja som sa mala narozmyslat nad liecbou a nabehat sa na gyndu...ale na alchemilku nedam dopustit..mne vzdy pomohla
@mia005 no pekne...tak to urcite volaco dotiahol domov...a si sa mohla trapit, ze co je s tebou...jaaaj ty chlapi niektori...podobne to mala aj sesternica...tiez zapaly, mykozy a potom tiez zistila, ze jej k tomu priatel dopomahal.. na alchemilku som pocula same pozitiva, preto som ju zacala pit..i ked ja neznasam bylinkove caje a pre mna je to utrpenie vypit 😀
kocky kedze toto je moj"normalny" cyklus po 11 rokoch som trosku zmatena...dnes som uz 16DC a muzicek nesiel do prace,kym si nesplnil manzelsku povinnost,no akosi to bolo divne,akoby mi to bolo neprijemne,krcok zovrety,napety...je mi to divne..stalo sa vam to uz?mam klasicke priznaky,pichanie,nafuknute brusko,napetie v prsiach..som zmatena..viete mi povedat,ci je to normalne?Ďakujem
@lucia1002 nie všetci chlapi sú zlí, ale henten bol.. ach škoda reči. Ale už neskutočne ľúbi ďalšiu, dotyčná je aj tu na MK. Som zvedavá kedy bude v téme zdravie 😀 Neriešim.. Ja som si na chuť alchemilky zvykla, mne to už neprekáža takže v pohode 😀 inak mne veštkyňa predpovedala, že ak sa dám dohromady s týmto mojim už novým chlapom, tak do 4mes budem tehotná 😀 Som zvedavá teda. Doteraz mi jej veštby vždy vyšli...

@meggie07 mna bolia prsia cely cas ako som zacala pit alchemilku..najprv bradavky, potom len zboku a teraz dookola..mam pocit ze ich mam aj tvrdsie..vajecniky necitim, skor pobolieva podbrusko..a navyse spinim ☹ kolky dc si?