icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

tomasko27
16. júl 2015

@motorolka Ahoj ja som dnes 13DC a rozmyslam ci sa zadarilo alebo nie.

zabudnuta
16. júl 2015

ahojte kočky ,,,,čo si myslite o tomto mojom prrosím? http://www.fertilityfriend.com/home/5cf7ec dakujeeeem

lucia1002
16. júl 2015

@mia005 no sak som napisala ze niektori 😉 ja mam tiez dobreho chlapa, nemozem sa stazovat 🙂 a to ste spolu tak kratko ci od kedy sa zacnete snazit? A teraz sa uz kolko snazite? Este splnas limit? 😉 no si si teda svihla s tym bocianom ..dnes som ho videlaaaa 😀

lucia1002
16. júl 2015

@zabudnuta ake dlhe mavas cykly?

mia005
autor
16. júl 2015

@lucia1002 este sme v limite.pozname sa sice kratko ale vieme obaja co chceme..nase zoznamenie bolo take ako to povedat...urcitym sposobom zvlastne.on pomohol mne a ja jemu..bociana mas odo mna expres sluzbou 😀 inak aj ja mam uz konecne (snad) normalneho a verneho chlapa 🙂 jaaj a snazime sa este len nejake 2mes.lebo mesiac lezal v nemocnici.takze sme stale v limite 🙂 ale my sa tak snazime-nesnazime.nejak to neriesime.bud alebo..aj ked v mojej hlave to pracuje trosku viac ako v jeho a ja sa nad tym zamyslam..sak zeny nie.. 😀

riusi
17. júl 2015

tak zaciname nove kolo 😝

juliett99
17. júl 2015

@lucia1002 ako sa Ti dari??
Dnes som 24 DC

zabudnuta
17. júl 2015

@lucia1002 mavam 30dc

8adriana8
17. júl 2015

Kočky tak aj ja sa k Vám pridávam. Som tu nová aj ked forum si prezeram uz dlhsie. mam 27, manžel tiež, sme spolu 8 rokov z toho rok manželia :D a tak som sa aj ja konečne rozhodla ze sa pustime do plodenia deti 🙂....moj drahy chcel uz tak 2rociky dozadu, ale ja som sa na to vôbec necitila. mi to prislo prilis skoro ved som este stale taka mlada :D ale ked si predstavim ze ak by sa to teraz aj podarilo tak budem mat 28 ked porodim a druhe chcem tak s dvoj rocnym rozdielom, tak uz teraz je neskoro :D snad nam to vide na prvy sup...drzte palce 🙂

juliett99
17. júl 2015

@8adriana8 neboj podari a stara nie si.. moje prve bolo v 32 takze stasra nie si

8adriana8
17. júl 2015

juliett99 mam strach zo vsetkeho :D ci z toho ze sa nepodari tak skoro otehotniet a potom z porodu mam az fobiu :D, ale tak nejak to snad zvladnem, ked to zvladli vsetky predomnou 🙂... dakujem za podporu 🙂

sintuska06
17. júl 2015

@8adriana8 aj ja mam presne taky pocit...aj sa bojiiim ze sa nezadariii babo...a potom maaam velkyyy strach z porodu 😒 😀 , ja mam endometriozu tak sa bojim ze sa nezadariii...ale tak nechcem na to ani len mysliet 😒 😉

vitulik
17. júl 2015

ahojte kočky, vopred sa ospravedlňujem za blbú otázku...ale má zmysel dávať vyšetrovať hormonálny profil, keď štítna žľaza je vraj v poriadku? ide o to, že štítnu žľazu mi vyšetrovali u obvodnej lekárky, keď som navyše brala antibiotiká ( nevyjadrujem sa k tomu, že keď som bola chorá, vtedy sa doktorka rozhodla robiť preventívu 😠 )....tak teraz neviem, či to žiadať u gynekologičky, alebo nie....

juliett99
17. júl 2015

@8adriana8 hlavne nestresuj a milujte sa lebo chcete a nie ze plodite 😀 kazda mame strach ale Ti poviem ten uzasny pocit ked drzis babatenko v naruci je neopisatelny a zahodis v hlavicke vsetko zle .. neboj sa

juliett99
17. júl 2015

@sintuska06 aj ja ju mam a mam zdravého syna.. a k tomu este dalsi kopec diagnoz

lucia1002
17. júl 2015

@juliett99 super krasny graf...juuj, snad to vyjde 😉 no ja nic moc, boli ma brucho, dnes este viac ako vcera..teplota klesla zase dole...krv je stale,len uuuplne malicko, tak neviem ci to mam ratat ako mrchu alebo nie... 😒

juliett99
17. júl 2015

@lucia1002 a ovu testy nerobis?

8adriana8
17. júl 2015

ono sa to lahko povie ze nemysli na to... ale uz aj tym ze sem pisem tak na to myslim, to sa neda len tak resetovat v hlave :D ved kazda to určite pozna :D

lucia1002
17. júl 2015

@juliett99 robim..mam ich aj tam v grafe vyznacene..to proste na ovu alebo ako ovu krvacanie vobec nevyzera..mna boli brucho presne ako cez mrchu...

juliett99
17. júl 2015

@8adriana8 to je pravda no tie mysleinky treba vediet regulovat... hlavne nesexovat len v obdobi plodneho obdobia..

juliett99
17. júl 2015

@lucia1002 hmm neviem Ti nejak extra v tomto poradit a ,,ovu test uz bol pozitivny??

lucia1002
17. júl 2015

@mia005 tak to este stihate...snad predpoved vyjde 😉 mojmu povadala jedna znama,ktora vidi tieto veci, ze tento rok u nho vidi rodinu...cize bud svadba al.dieta...len k ani jednemu sa neschyluje, tak neviem ci to myslela so mnou 😀 aj my sme to zo zaciatku vobec neriesili..az od nejakeho aprila lebo sa mi to uz nezdalo a tusila som ze s tym treba volaci robit...a jasne, zeny to budu vzdy viac prezivat 😉

lucia1002
17. júl 2015

@zabudnuta kedze mas 30dnove tak to vyzera ze ovu nebola...aspon podla grafu..ovu testy si nerobis?

lucia1002
17. júl 2015

@juliett99 praveze nebol pozitivny...same negativne..no uvidim najblizsie dni co bude...

mia005
autor
17. júl 2015

@lucia1002 mne povedala,ze do 4mes s nim otehotniem a v decembri bude svadba.ale keby som za kazdu cenu chcela ostat s exom,tak s nim otehu jedine cez umele,lebo on je vraj neplodny a podvadzal by ma stale v nasom vztahu lebo ma take sklony..ale videla u mna deti..aj v horoskope na tento rok mam prirastok do rodiny a svadbu 😀 sama som zvedava co bude..do konca roka este daleko.. 😀

juliett99
17. júl 2015

@lucia1002 micka al mas 30 Dc tak ovu budes mat urcite neskor...
Ja mam tiez 30DC cykle a ovu bola az 21DC... este nieje nic stratene.. ake ovu testy pouzivas??

lucia1002
17. júl 2015

@juliett99 ja mavam dlhsie cykly ako 30dnove..pri ovu som ratala s tym ze budem mat neskor, lenze co s tym krvacanim...to neni mozne aby som cez cyklus zacala mierne krvacat a bolesti ako cez mrchu ci? Zatial som to go grafu zapisala ako spinenie ale od toho 17dc to vidim skor ze to bude mrcha a zacinam novy cyklus... 😒 ovu testy one step od lauritky...

lucia1002
17. júl 2015

@mia005 tak to ano,este mas cas do konca roka 😉 snad aj nam to vyjde do konca roka 😀

mia005
autor
17. júl 2015

@lucia1002 urcite ano 😀 idem skusit ovu test lebo tak m8 akosi zvlastne vychadza..na 10dc bol takmer pozitiv,potom negativ a vcera sa tvaril ako pozitiv.tak neviem..ale tak snad sa zadarilo.ved tolko znameni od bocianov 😀 😀

poisonblu
18. júl 2015

ahojte, my sme.zacali tento mesiac so snazenim, tak som zvedava...krpec sa nam podaril na prvy sup...ovu bolesti som mala v sobotu 11.7., vtedy bol aj ovu test pozitivny, takze ovulku som mala.asi v nedelu a vtedy sme.aj sexik dali..tka teraz uz len cakat a v sobotu budem asi testovat...cyklus mam 28dnovy, takze v piatok by som uz (ne)mala mat menzes..