Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
ahojte, dnes 26 dc a mna od vcera pobolieva podbrusko a krize, mam kremovy hlienik tak dufam ze sa dole nieco deje 🙂 mrcha by nemala prist o tyzden v sobotu-nedelu 🙂
ahojte tak ja už som mimo hry prišla obrovská bolest a potom ... však viete. budúci mesiac sa musíme snažit zasa o niečo viac. Dúfam, že vám ostatným to dopadne lepšie 🙂
@mia005 no co ako ovu testy? uz bol pozitiv? ja cakam kym mi skonca ta hlupa mrcha a uvidime co dalej, budem cakat na ovu...som zvedava kedy sa jej uraaaci 😉
no tak po takychto znameniach to uz musi prist 😀 nam vcera ked sme sedeli pred domom preletel nad hlavami bocian, len neviem teraz koho bol 😀 ci nas alebo svagrinin, lebo aj oni sa snazia 😀
@lucia1002 Neviem či bol pozitív, lebo keď som odišla zo záchoda, tak som zistila, že som chcela testovať 😀 Takže kašlem celé ovu testy. Ja som dnes už tuším 16DC, tak si počkám len 12dní cca a uvidím. Keď som videla včera tých bocianov, tak som si povedala, že aha niekto bude asi tehotný 😀
Tak vysledky mam konecne v poriadku a mozem sa naplno venovat snazilkovaniu. 😀 😀 😀
@mia005 neviem 😀 uz by mala teraz niekedy...ked mne teraz prisla necakane skor, na 17dc...resp.minuly cyklus som mala len 2 a pol dna a alchemilka, kt.som zacala pit, mi ju asi spustila skor, lebo som nebola docistena..si myslim 😀 no a teraz neviem, kolko ma to caka, lebo som predtym aj spinila, takze to mam vesele 😀 ale snad uz len dnes..mne to nejak nevadi, nakolko ja pouzivam len tampony, vlozky neznasam, to by som bola nervna furt, nie len v tom teple...takze ani neviem ze ju mam pokial ma brucho neboli 😀
@lucia1002 jaaaj, vlastne áno už si spomínam. no máš to teda zaujímavé. Vidíš ja zase neznášam tampóny 😀 tiež som chcela začať zase s alchemilkou, ale som si povedala na čo mi to bude, keď nemám žiadny problém. Uvidíme čo bude tento mesiac. Podľa veštby mám na otehu ešte jeden mesiac, tak nestresujem 😀 😀 😝
@lucia1002 tiež si vravím, že to netreba pokúšať 🙂 maximálne čo si dávam, je femibion. Ten mi lekár odporučil brať aj pred otehotnením, keďže som ten heterozygot čo nedokáže štiepiť samotnú kyselinu listovú. Viac nič nechcem.. Fuj aj u vás je tak teplo? My sa pôjdeme za chvíľu kúpať.
@mia005 heterozygot? to pocujem prvykrat 😲 tak kyselinu listovu treba brat pred otehotnenim, je to prospesne pre vyvoj babatka 😉 ja beriem cistu kyselinu listovu..
Veru aj u nás je teplo a ja sa od rana parim v robote 😠 mam tu sice klimu, kt.tomu trocha pomaha, ale aj tak je tu hic, pretoze to nedokaze chuda male cele utiahnut 😒
@lucia1002 kedze mi sa snazime len 4.mesiac, este je skoro na nejake zavery ... ja len dufam, ze vsetko je v poriadku, u mna je problem ten, ze som celiaticka a dietu som par rokov nedrzala, az od februara tohto roka, cize kym sa telo spamata, trosku to potrva :-/ preto sa tak sledujem...
je tu dáka babenka čo bola na umelom a pojde teraz na KET alebo ET?
no ako tu čitam baby ako kratko sa snažite..my sme sa snažili yvše troch rokov....a bohužial ja nie som ok ani manžel to nemal ok tak ostalo len IVF
ak to dáka je čo bola na IVF napíš lebo ja idem na KET stredu
@lucia1002 ano ja musim brat femibion.teda lekar odporucil.tak som s tym zase zacala kedze sa s novym priatelom zaciname snazit..u nas teplo tiez riadne.zajtra do prace.tak sa mi nechce..
@tomasko27 ja mam uz po dovolenke..zajtra po tyzdni do prace..ach to bude tazke..zatial.sa mi dari nesledovat sa a uzivat si teplucko a leto..

Ahojte, dnes 19DC, 3DPO a dnes mierne pobolievanie v podbrusku. Tak ako kazdy mesiac :-/ vsetkym drzim palce! 🙂