icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

fergiea
18. júl 2015

Ahojte, dnes 19DC, 3DPO a dnes mierne pobolievanie v podbrusku. Tak ako kazdy mesiac :-/ vsetkym drzim palce! 🙂

janikm
18. júl 2015

@poisonblu drzim palce nech mrcha uz nepride 🙂

janikm
18. júl 2015

ahojte, dnes 26 dc a mna od vcera pobolieva podbrusko a krize, mam kremovy hlienik tak dufam ze sa dole nieco deje 🙂 mrcha by nemala prist o tyzden v sobotu-nedelu 🙂

belasakobylka
18. júl 2015

@janikm drzim palce 😉

janikm
18. júl 2015

@belasakobylka dakujem 🙂

mia005
autor
18. júl 2015

@lucia1002 dnes sme sa isli s mojim drahym kupat k rieke a vyplasili sme troch bocianov..potom kruzili nad nami.okrem toho som nasla dve bocianie pera..samozrejme ze som ich hned supla do batoha 😀

ub
18. júl 2015

ahojte tak ja už som mimo hry prišla obrovská bolest a potom ... však viete. budúci mesiac sa musíme snažit zasa o niečo viac. Dúfam, že vám ostatným to dopadne lepšie 🙂

janikm
18. júl 2015

@ub to ma mrzi ale drzim palce aby na par dalsich mesiacov toto bola posledna mrcha 🙂 🙂 😉

lucia1002
19. júl 2015

@mia005 no co ako ovu testy? uz bol pozitiv? ja cakam kym mi skonca ta hlupa mrcha a uvidime co dalej, budem cakat na ovu...som zvedava kedy sa jej uraaaci 😉
no tak po takychto znameniach to uz musi prist 😀 nam vcera ked sme sedeli pred domom preletel nad hlavami bocian, len neviem teraz koho bol 😀 ci nas alebo svagrinin, lebo aj oni sa snazia 😀

lucia1002
19. júl 2015

@fergiea tak ale to pobolievanie moze znamenat aj nieco ine 😉 netreba stracat nadej a treba verit 😉 drzim palceky!

mia005
autor
19. júl 2015

@lucia1002 Neviem či bol pozitív, lebo keď som odišla zo záchoda, tak som zistila, že som chcela testovať 😀 Takže kašlem celé ovu testy. Ja som dnes už tuším 16DC, tak si počkám len 12dní cca a uvidím. Keď som videla včera tých bocianov, tak som si povedala, že aha niekto bude asi tehotný 😀

1234lubka
19. júl 2015

@fergiea neslefuj sa tak...ja som sa sledovala a nic nezvycajne sa nestalo ked som nasla //...normalka ako by mali dojst kramy..teraz som 7tt az teraz pocitujem unavu a nechutenstvo...

lucia1002
19. júl 2015

@mia005 no aj ja som tak mavala, ze ked som vysla, tak som si zacala nadavat, ze som zabudla 😀 no tie ovu testy mozu niekedy poriadne liezt na nervy 😉

beka25
19. júl 2015

Tak vysledky mam konecne v poriadku a mozem sa naplno venovat snazilkovaniu. 😀 😀 😀

mia005
autor
19. júl 2015

@lucia1002 kedy ti končí mrcha? Ja som ju tiež mala minule v tých najväčších horúčavách. to je vražedná kombinácia. Vonku 40stupnňov, mrcha, človek je nervózny z tepla aj mrchy. Môj len zaliezal do všetkých kútov predo mnou 😀 😅
Kašlem už celé ovu testy. Nejak bolo, nejak bude 😀

mia005
autor
19. júl 2015

@tomasko27 Ahoj, ako pokračuješ?

lucia1002
19. júl 2015

@mia005 neviem 😀 uz by mala teraz niekedy...ked mne teraz prisla necakane skor, na 17dc...resp.minuly cyklus som mala len 2 a pol dna a alchemilka, kt.som zacala pit, mi ju asi spustila skor, lebo som nebola docistena..si myslim 😀 no a teraz neviem, kolko ma to caka, lebo som predtym aj spinila, takze to mam vesele 😀 ale snad uz len dnes..mne to nejak nevadi, nakolko ja pouzivam len tampony, vlozky neznasam, to by som bola nervna furt, nie len v tom teple...takze ani neviem ze ju mam pokial ma brucho neboli 😀

mia005
autor
19. júl 2015

@lucia1002 jaaaj, vlastne áno už si spomínam. no máš to teda zaujímavé. Vidíš ja zase neznášam tampóny 😀 tiež som chcela začať zase s alchemilkou, ale som si povedala na čo mi to bude, keď nemám žiadny problém. Uvidíme čo bude tento mesiac. Podľa veštby mám na otehu ešte jeden mesiac, tak nestresujem 😀 😀 😝

lucia1002
19. júl 2015

@mia005 veru netreba stresovat 😉 to neprospieva 😀 no pokial nemas problemy, tak aj podla mna ti to je zbytocne pit...aby ti to nahodou nerozhodilo cyklus 😉

mia005
autor
19. júl 2015

@lucia1002 tiež si vravím, že to netreba pokúšať 🙂 maximálne čo si dávam, je femibion. Ten mi lekár odporučil brať aj pred otehotnením, keďže som ten heterozygot čo nedokáže štiepiť samotnú kyselinu listovú. Viac nič nechcem.. Fuj aj u vás je tak teplo? My sa pôjdeme za chvíľu kúpať.

fergiea
19. júl 2015

@lucia1002 dakujem za podporu, posledne mesiace som si priznaky vsimala a prd z toho preto sa toho velmi drzat nechcem 😊
@1234lubka a ano, viem, ze sledovat by som sa nemala, len ja to tak vsetko vnimam :D ved ako kazdy mesiac, asi je to uz u mna normalne 😊

lucia1002
19. júl 2015

@mia005 heterozygot? to pocujem prvykrat 😲 tak kyselinu listovu treba brat pred otehotnenim, je to prospesne pre vyvoj babatka 😉 ja beriem cistu kyselinu listovu..
Veru aj u nás je teplo a ja sa od rana parim v robote 😠 mam tu sice klimu, kt.tomu trocha pomaha, ale aj tak je tu hic, pretoze to nedokaze chuda male cele utiahnut 😒

lucia1002
19. júl 2015

@fergiea skus sa od toho troska odosobnit...ja viem lahko sa to hovori 😀 lebo potom pridu tie sklamania...ja si priznaky nevsimam, ale to asi preto ze nikdy ziadne nemam 😠 mam pocit ze mam cely cyklus rovnaky...ale to bude asi tym, ze mi hormony nefunguju tak akoby mali 😒

1234lubka
19. júl 2015

@fergiea noo ved to sa ani neda sa.nesledovat ked sa.snazis 🙂 ja len som chcela ze na sebe som na 95%nic zvlastne nespozorovala 🙂
@lucia1002 bude.dobre uvidis 😉 sak vies ze ani ja som pred tym nefungovala ako som mala 😉

tomasko27
19. júl 2015

@mia005 Ahoj,no sme na dovolenke a sa slnim.Ja neviem,je mi tak neviem ale inak ako minuly mesiac pred ms.No testovat este nema zmysel.Dnes som mala taky biely vytok nie vela ale bolo to take hustejsie,neviem co to je este som to nemala.Vy ako?

lucia1002
19. júl 2015

@1234lubka ved ja viem 😉

fergiea
19. júl 2015

@lucia1002 kedze mi sa snazime len 4.mesiac, este je skoro na nejake zavery ... ja len dufam, ze vsetko je v poriadku, u mna je problem ten, ze som celiaticka a dietu som par rokov nedrzala, az od februara tohto roka, cize kym sa telo spamata, trosku to potrva :-/ preto sa tak sledujem...

maminka1986
19. júl 2015

je tu dáka babenka čo bola na umelom a pojde teraz na KET alebo ET?
no ako tu čitam baby ako kratko sa snažite..my sme sa snažili yvše troch rokov....a bohužial ja nie som ok ani manžel to nemal ok tak ostalo len IVF
ak to dáka je čo bola na IVF napíš lebo ja idem na KET stredu

fergiea
19. júl 2015

@1234lubka veru clovek musi byt viac v klude....

mia005
autor
19. júl 2015

@lucia1002 ano ja musim brat femibion.teda lekar odporucil.tak som s tym zase zacala kedze sa s novym priatelom zaciname snazit..u nas teplo tiez riadne.zajtra do prace.tak sa mi nechce..
@tomasko27 ja mam uz po dovolenke..zajtra po tyzdni do prace..ach to bude tazke..zatial.sa mi dari nesledovat sa a uzivat si teplucko a leto..