Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
aj myyyyyyyyy 😀 😀 a pre vsetky sklamane zienky, ktore nevideli, posielam.. http://www.kukaj.sk/projekt/57-bociany-vavrisov... 😀 😀 😉 😉
@lucia1002
@tomasko27 noo zeny..som prekvapena..dnes mi vysiel pozitivny ovu test.len tak zo.srandy som sla skusit lebo ma akosi zvlastne boli brucho..a tam na mna kukali 2 ciarky..vzdy som mavala ovu na.cca 13-14DC..teraz sa mi teda posunula..no uvidime ci sa cosi zadarilo,resp.este zadari..akasi som z toho mimo...
@mia005 ja som dnes uz 24dc, zatial to nesilime na tie ovu testy a prilisne snazenie sa, zatial sa milujeme ked mame na seba chut nie podla ovulky, testov atd.. ale je pravda ze poslednych mozno 10dni ficime kazdy obden a muz je vacsinou iniciator tak ma asi po vitaminoch vela energie alebo co 😀 ..
@tomasko27 na chute je podla mna este velmi skoro..ja ked som bola prvykrat tehu tak.som mala chute v nejakom 6tt..musela som mat cestoviny s tatarkou 😀 druhe tehu som tusila tyzden pred testovanim.v praci ma z nicoho nic strasne naplo.som myslela ze vyhodim aj vianocnu veceru..o tyzden som spravila test a boli kolajnice..uvidime co bude tretikrat..dufam ale ze uz sa to moje tehu podari stastne az do konca..
ahojte ja som dnes 20DC, zatial som skusala v sobotu, no nic...ale od nedele som unavena, rano sa zobudim a hned som hladna, hormoniky mi lietaju hore dole...tak som zvedava, co myslite, kedy skusit dalsi testik? Kedy by uz pripadne tehu mohlo ukazat?

Ženy vidíte tam niečo? Alebo je to len kanalik a mne šibe? Ďakujem za odpoveď 🙂