icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

dajenka11
20. júl 2015

Ženy vidíte tam niečo? Alebo je to len kanalik a mne šibe? Ďakujem za odpoveď 🙂

juliett99
20. júl 2015

ahojte zienky.. teplota sa zatial drzi hore ,, len cez vikend som nemerela , lebo som si herecka nechala doma teplomer ☹

juliett99
20. júl 2015

ozaj cez vikend sme videli bocianovvvvvvv 😀 😀 😀 😀

meggie07
20. júl 2015

aj myyyyyyyyy 😀 😀 a pre vsetky sklamane zienky, ktore nevideli, posielam.. http://www.kukaj.sk/projekt/57-bociany-vavrisov... 😀 😀 😉 😉

mia005
autor
20. júl 2015

@meggie07
@juliett99 aj my sme troch vyplašili a ja som našla 2 perá z bociana 🙂 potešilo 🙂

riusi
20. júl 2015

ahojte, mam po MS, tak sa mozme opat na to vrhnut 😀

inngrid
20. júl 2015

ahojte ja mam tiez po ms takze ideme nato 🙂

poisonblu
20. júl 2015

@dajenka11 ja tam nieco vidim..kolky DPO je to? ja som mala ducha na 9dpo a o 3dni uz silnejsia ciarka

inngrid
20. júl 2015

@poisonblu
@dajenka11 ja som si pri prvom.tehu zistila.z.ovu testu skus ak.mas doma

poisonblu
20. júl 2015

@inngrid na kolky den sa to da zistit? maju tam byt 2 ciarky? ja som teraz 8dpo..ale.uz vydrzim do.piatku,vtedy mam dostat

dajenka11
20. júl 2015

@poisonblu 9 DPO
@inngrid a to keď bude silná tak je to tam?

poisonblu
20. júl 2015

@dajenka11 tak to mas ako ja som mala..skus o 3dni znova testnut...

dajenka11
20. júl 2015

Ok dakujem 🙂 a s tymi ovu nevieš ako to je?
@poisonblu

poisonblu
20. júl 2015

@dajenka11 nie, neskusala som to...vsak uz 3dni vydrzis 🙂 ja este 4musim pockat...

mia005
autor
20. júl 2015

@lucia1002
@tomasko27 noo zeny..som prekvapena..dnes mi vysiel pozitivny ovu test.len tak zo.srandy som sla skusit lebo ma akosi zvlastne boli brucho..a tam na mna kukali 2 ciarky..vzdy som mavala ovu na.cca 13-14DC..teraz sa mi teda posunula..no uvidime ci sa cosi zadarilo,resp.este zadari..akasi som z toho mimo...

puffu
20. júl 2015

@mia005 a na kolky den cyklu ti vysiel pozitivny? mne az na 19dc ale mala som pocit ze ovu bola na 18dc takze podla ovu testu by mala byt ovulka az 21dc..

mia005
autor
20. júl 2015

@puffu mne dnes na 17DC..aspon mame dnes o vecerny program postarane 😀

tomasko27
20. júl 2015

@mia005 No tento mesiac to je nejake zvlstne ze.No ja mala uz na 10den ale ma tak divne boli brucho,a ma picha lava strana ale hm neviem.No myslim ze sa vam to tento mesiac podari

mia005
autor
20. júl 2015

@tomasko27 Este ze som pre istotu isla skusit ovu test..uvidime..sexovali sme vcera..snad nam to vyjde..ach..a to som bola pevne presvedcena ze ovulka bola na 12 ci 13dc podla hlienu..

puffu
20. júl 2015

@mia005 ja som dnes uz 24dc, zatial to nesilime na tie ovu testy a prilisne snazenie sa, zatial sa milujeme ked mame na seba chut nie podla ovulky, testov atd.. ale je pravda ze poslednych mozno 10dni ficime kazdy obden a muz je vacsinou iniciator tak ma asi po vitaminoch vela energie alebo co 😀 ..

tomasko27
20. júl 2015

@mia005 No podla hlienu myslim ze bola 11DC ale tak hadam nie neskor.Lebo my dnes sme to mali po 6dnoch tak dufam ze sme nieco neprepasli

mia005
autor
20. júl 2015

@puffu ani my to nesilime.to len ja som bola zvedava po predchadzajucich skusenostiach...moj drahy je odporcom ovu testov..
@tomasko27 urcite neprepasli 🙂 my dnes nemame maleho,ovu test pozitiv..no snad sa cosi aj vecer udeje 😀 ale brucho ma teda boli riadne...

tomasko27
20. júl 2015

@mia005 No dufam ze nie.Vcera som jedla langos a manzelovi som brala klobasu a grilovany syr a sa ma pyta ze ci som tehotna ked tak kombinujem a vravim neviem uvidime a hovorim ale to by bolo skoro mat take chute.

puffu
20. júl 2015

@mia005 ja som to tiez chcela iba vyskusat ci si myslim spravne kedy mam ovu a uz viac testy neriesim .. dufam ze dalsie kolajnicky ktore na teste uvidim uz budu tehotenske

mia005
autor
20. júl 2015

@tomasko27 na chute je podla mna este velmi skoro..ja ked som bola prvykrat tehu tak.som mala chute v nejakom 6tt..musela som mat cestoviny s tatarkou 😀 druhe tehu som tusila tyzden pred testovanim.v praci ma z nicoho nic strasne naplo.som myslela ze vyhodim aj vianocnu veceru..o tyzden som spravila test a boli kolajnice..uvidime co bude tretikrat..dufam ale ze uz sa to moje tehu podari stastne az do konca..

mia005
autor
20. júl 2015

@puffu ja som kedysi testovala casto.ale teraz je moj proti tomu a ja som to skusila len zo zvedavosti.mam ich sice este hromadu,ale tiez nechcem casto zbytocne testovat a panikarit.ak to ma prist tak to pride ci ocuram jeden,tisic alebo ziadny ovu test 🙂

dajenka11
20. júl 2015

@poisonblu nevydržala som a testla. No neviem... Vidíš niečo? Už až o 3 dní budem najbližšie.

tomasko27
20. júl 2015

@dajenka11 Ja tam nieco vidim🙂

motorolka
20. júl 2015

ahojte ja som dnes 20DC, zatial som skusala v sobotu, no nic...ale od nedele som unavena, rano sa zobudim a hned som hladna, hormoniky mi lietaju hore dole...tak som zvedava, co myslite, kedy skusit dalsi testik? Kedy by uz pripadne tehu mohlo ukazat?

poisonblu
20. júl 2015

@motorolka a kedy si mala ovulaciu? to si skorot estovala nejak...ono ideal je testnut, az ked meska, vtedy by uz mali byt // ale myslim, ze na taky 24.DC by uz nieco mohlo.byt