Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@dajenka11 ja som videla rok v kuse stale sa mi tam nieco zdalo keby mam mikorskop aj pod ten to strcim ,chodila som do okna,s baterkou,fotila som v negative ,vselico 🙂 a aj ked som bola som videla a nikto iny nevidel a bola tam 🙂 a ked uz ju bolo vidiet moc som si robila aj tri este lebo som sa na tie ciarky nevedela vinadivat 🙂 uz som si myslela ze v zivote dve neuvidim 🙂 som si test s dvomi ciarkami ani nevedela prdstavit 🙂 a vidis 🙂
no ked som sa dobre odsledovala, tak okolo 14DC...tak ale ako pises, pockam asi na predpokladany prichod mrchy...aj ked u mna je to vela krat tazke, ked moj cyklus je uplne rozhadzany...
@inngrid ja som povodne tiez chcela tak skoro riesit druhe, ze aby boli medzi nimi 2roky, ale maly je dost ulietany, stale neprespi celu noc, dlho som ho nosila aj kojila...ale uz musime riesit druhe, lebo zase nechcem velmi velky vekovy rozdiel a v novembri mi konci rodicak, a pracu nemam, tak nech nie som dlho na urade prace a bez penazi
@lucia1002 no čosi sa včera odohralo, ak sa to dá tak nazvať 😀 Ešte veľa možností vzhľadom na jeho stav nemáme. uvidíme či z toho aj niečo bude. No ja pesimistka v tomto tomu ako vždy veľké šance nedávam 🙄 Ani mi nespomínaj to ranné vstávanie.. Teraz už sedím v práci. O takomto čase doma som sa ešte len prevracala ospalo na druhý bok 😝

@tomasko27 ešte nech silnie 🙂