Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
...takže teraz som sa zobudila po nočnej na bolesti brucha...došla mrcha😟 takže snazilkovanie pokračuje u mna ... Do vianoc sa mi to snáď podari...uz nechcem ďalšie sviatky travit v práci 😯 dúfam a verim ze vy budete najúspešnejšie ✊✊👍👍
@lucia1002 testovala som nejaký tuším 10dc, to nič moc a potom na 11 či 12dc už bol test pekný. no na 17dc tiež. tak teraz neviem. ale skôr si myslím, že to bol ten skorší dátum.. podľa hlienu. mne trubke sa tie testy pomiešali. Veď som ich robila tajne, aby to môj nevidel, tak som ich maskovala až sa mi pomiešali 🙄 😀
@kaatuuskaa nezúfaj 🙂 držím palce, aby sa to podarilo čo najskôr
@mia005 tak ale potom si mala ovu az cca 14dc...ked si mala pozitivny na cca 11,12dc..neviem ako je to podla hlienu kedze ten ja momentalne nesledujem lebo nemam aky 😀 ale co som citala ze ten by tusim mal byt tiez pred ovu..no a s tym 17dc neviem preco bol pozitiv...mozno nebol uplne, ci? Treba si hned na test al.na obal pisat dni..aj mne sa uz viackrat stalo zesom potom nevedela ktory je ktory 😀
@kaatuuskaa neboj do vianoc vyjde urcite..ja som si povedala ze cas na paniku pride az vtedy ak sa nam do konca roka nepodari otehu..dovtedy by som chcela ostat pokojna a nejako to neriesit...zatial si uzivam muza, veci ktore momentalne riesime a snazim sa na milovanie nepozerat ako na plodenie ale ako na prijemne chvile s nim..ak sa nahodu uspech nedostavi do septembra/oktobra takymto sposobom tak uz asi budem na neho skakat kazdy druhy den... 😀 😀 😀
@puffu ...mam 31,najvyšší čas a z roboty jediny unik (zdr.sestricka na chire) je tehu...☺ manzel sa tiez snazi...je presvedčený ze musime este v auguste stihnut dovolenku,bo buduci rok to nepojde ked budeme 3-ja😃😃😃 zufala teda este nie som...ale ta mrcha mi teda dokáže pokaziť na pár dni náladu
@meggie07 diiik....som rada ze v tom nie som sama...su fajn napodobne fora...😃 aspon si človek ma kde posťažovať 😃👍
@kaatuuskaa dovolena, more, pohoda je stvorene prostredie na otehu.. 😉 uvidis ze sa vam to coskoro podari... 🙂 drzim palce nech je to uz dalsi mesiac
@puffu 👍👍👍 tak ☺☺☺ aj ja drzim paluchy babenky... nech sme co najskor bruskate 😃
@kaatuuskaa je jedno ci sa snazite mesisc ci rok mrcha vzdy pokaxi naladu ak sa snazite :-0

@meggie07 no ja som zvedava ci mne ta alchemilka pomoze k ovu..co ja by som dala za bolestivu ovu 😀 tak snad 1.8 nepride 😉