icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

lucia1002
22. júl 2015

@meggie07 no ja som zvedava ci mne ta alchemilka pomoze k ovu..co ja by som dala za bolestivu ovu 😀 tak snad 1.8 nepride 😉

lucia1002
22. júl 2015

@mia005 ono to moze byt tym nastupom do prace a tym teplom 😉 nemas tie testy odfotene? Resp.keby si ich odfotila? No ono tie testy su haluzne..ani tie nie su stopercentne...ja by som sa teda orientovala podla priznakov ked ich vies rozpoznat...teplotu asi nemerias ze?

mia005
autor
22. júl 2015

@lucia1002 Teplotu nemeriavam. Ale skôr si myslím, že ovulka bola na ten 11DC. Cca nejaký týždeň si počkám a uvidím čo sa bude diať 😀 Testy som fotila, ale sa mi pomiešali 🙄

lucia1002
22. júl 2015

@mia005 skoda..no aj ja si myslim ze ten skorsi datum...no uvidis..a predtym 11dc si este testovala?ci to bol prvy test?

kaatuuskaa
22. júl 2015

...takže teraz som sa zobudila po nočnej na bolesti brucha...došla mrcha😟 takže snazilkovanie pokračuje u mna ... Do vianoc sa mi to snáď podari...uz nechcem ďalšie sviatky travit v práci 😯 dúfam a verim ze vy budete najúspešnejšie ✊✊👍👍

mia005
autor
22. júl 2015

@lucia1002 testovala som nejaký tuším 10dc, to nič moc a potom na 11 či 12dc už bol test pekný. no na 17dc tiež. tak teraz neviem. ale skôr si myslím, že to bol ten skorší dátum.. podľa hlienu. mne trubke sa tie testy pomiešali. Veď som ich robila tajne, aby to môj nevidel, tak som ich maskovala až sa mi pomiešali 🙄 😀

@kaatuuskaa nezúfaj 🙂 držím palce, aby sa to podarilo čo najskôr

lucia1002
22. júl 2015

@mia005 tak ale potom si mala ovu az cca 14dc...ked si mala pozitivny na cca 11,12dc..neviem ako je to podla hlienu kedze ten ja momentalne nesledujem lebo nemam aky 😀 ale co som citala ze ten by tusim mal byt tiez pred ovu..no a s tym 17dc neviem preco bol pozitiv...mozno nebol uplne, ci? Treba si hned na test al.na obal pisat dni..aj mne sa uz viackrat stalo zesom potom nevedela ktory je ktory 😀

puffu
22. júl 2015

@kaatuuskaa neboj do vianoc vyjde urcite..ja som si povedala ze cas na paniku pride az vtedy ak sa nam do konca roka nepodari otehu..dovtedy by som chcela ostat pokojna a nejako to neriesit...zatial si uzivam muza, veci ktore momentalne riesime a snazim sa na milovanie nepozerat ako na plodenie ale ako na prijemne chvile s nim..ak sa nahodu uspech nedostavi do septembra/oktobra takymto sposobom tak uz asi budem na neho skakat kazdy druhy den... 😀 😀 😀

meggie07
22. júl 2015

@kaatuuskaa nebooooj, urcite sa coskoro zadari.. drzim palce 😉

meggie07
22. júl 2015

@lucia1002 juuuj keby si tak mala pravdu.. by som sa taaaaaak potesila uz konecne 😉 urcite pomoze aj tebe.. drzim palce aj na nohach.. 😀 😀 😎

kaatuuskaa
22. júl 2015

@puffu ...mam 31,najvyšší čas a z roboty jediny unik (zdr.sestricka na chire) je tehu...☺ manzel sa tiez snazi...je presvedčený ze musime este v auguste stihnut dovolenku,bo buduci rok to nepojde ked budeme 3-ja😃😃😃 zufala teda este nie som...ale ta mrcha mi teda dokáže pokaziť na pár dni náladu

kaatuuskaa
22. júl 2015

@meggie07 diiik....som rada ze v tom nie som sama...su fajn napodobne fora...😃 aspon si človek ma kde posťažovať 😃👍

puffu
22. júl 2015

@kaatuuskaa dovolena, more, pohoda je stvorene prostredie na otehu.. 😉 uvidis ze sa vam to coskoro podari... 🙂 drzim palce nech je to uz dalsi mesiac

kaatuuskaa
22. júl 2015

@puffu 👍👍👍 tak ☺☺☺ aj ja drzim paluchy babenky... nech sme co najskor bruskate 😃

inngrid
22. júl 2015

@kaatuuskaa je jedno ci sa snazite mesisc ci rok mrcha vzdy pokaxi naladu ak sa snazite :-0

tomasko27
22. júl 2015

@mia005 Mna dnes zacalo boliet brucho ako na MS tak neviem.

kaatuuskaa
22. júl 2015

@inngrid hmmmm jasné, potvora....

motorolka
22. júl 2015

@puffu tak,tak...ja som tiez vdaka mojmu dr prisla na viacero problemov ktore ale teraz tento mesiac akosi uz polavili, tak preto tak verim, ze toto je ten nas mesiac

motorolka
22. júl 2015

@puffu jeej to je krasne 🙂

motorolka
22. júl 2015

@tomasko27 aj mna, uz cca dva dni, rovnako nafuknute a este bonus, pocit na zvracanie skoro cely den

mia005
autor
22. júl 2015

@tomasko27 dnes sme 19DC že... ja nemám zatiaľ žiadne pocity

mia005
autor
22. júl 2015

@lucia1002 dnes som skúšala večer jeden. mi to nedalo. a bol čo ja viem aký. ako na ten 11DC. tak ja už fakt neviem 😀

tomasko27
22. júl 2015

@motorolka Ja neviem ale v piatok idem do mesta si kupim test a v sobotu posledny den dovolenky si bo spravim 🙂 ak dovtedy nepride MS

tomasko27
22. júl 2015

@mia005 Hej 19 ale u mna asi nist stoho ale myslim ze ty budes.

mia005
autor
22. júl 2015

@tomasko27 a to jak vieš, že ja budem 😀 ja si myslím, že nebudem 🙄

motorolka
22. júl 2015

@tomasko27 ja som kupovala vcera, ale cakala som ci mi bude aj dnes zle,kedze bolo rano testujem,keby nic pockam este do planovanej mrchy o 6 dni a uvidi sa,

tomasko27
22. júl 2015

@mia005 No si si teraz robila test a ze je taky ako na 11DC a vtedy bola slaba ciarka nie?no a tato ciarka uz asi nema nic s ovu tak to bude aka ciarka? 🙂

mia005
autor
22. júl 2015

@tomasko27 no to neviem, ale tehu čiarka určite nie 😀 tomu neverím, že by mi to už takto ukazovalo 🙄

tomasko27
22. júl 2015

@motorolka Som zvedava potom daj vediet.Ja asi v sobotu budem.

puffu
22. júl 2015

@motorolka takze zajtra rano testujes? vyzera to u teba nadejne ked ti je pocitovo inak a zle.. drzim palce..🙂