icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

lucia1002
23. júl 2015

@mia005 aj ja sa tesim ked pojdem domov z prace..uz iba hodinka a idem spat! 😀
no ono sa netreba moc sledovat a studovat vselijake priznaky....lebo ak pride mrcha, tak to bude potom vacsie sklamanie....ale ja ti prajem, aby ti to vyslo... 😉 ale aj tak sa nesleduj a nestuduj priznaky! bude to lepsie pre teba 😝 😉

mia005
autor
23. júl 2015

@lucia1002 Jaaj ty sa mááš 🙂 Aj ja chcem ísť spať. Chalani buntošili ešte o 23hod a ja o 4hod vstávam.. Nebooj, ja to s tým sledovaním nepreháňam. To len keď zrazu príde niečo iné, tak chvíľu spozorniem, ale ďalej tomu už nevenujem pozornosť. Keby som mala sledovať a registrovať každé pichnutie, tak ma môžu zrovna zavrieť do blázinca 😀
Ďakujem. Verím, že nám všetkým v tejto téme to vyjde už čoskoroooo 😉

lucia1002
23. júl 2015

@mia005 no tesim sa ze idem do postele...ale tak zas toho moc nenaspim, lebo chcem mat aj volaco z toho dna, kedze zajtra mam dennu a to budem zas cely den v robote 😒
jak ja vam zavidim tieto priznaky 😀 sak ja sa citim ako keby som ani vajecniky nemala 😀 akurat teraz ma boleli najprv bradavky a potom cele prsia a potom podbrusko ako pred mrchou...a to som uz pekne davno nemala 😀
Veru, snad budeme vsetky coskoro tehulky...aj ked mna to isto tento mesiac necaka, kedze mne mrcha ma/nema prist az v auguste...takze ja sa snad tento mesiac dufam aspon ovulky dockam 😀

meggie07
23. júl 2015

dobre ranko baby.. jul nam cochvilka konci..dnes uz 23.7. 😎 ma uz niektora dobre spravy?? ja este len 18DC..este sa nacakam.. 😒 uz sa tesim na Vase info a fotky testov.. 😉

juliett99
23. júl 2015

@meggie07
@lucia1002
@mia005 dobre ranecko 😵
kuki grafik Dnes 30DC.. zajtra ma-nema prist mrcha

mia005
autor
23. júl 2015

@lucia1002 😀 😀 😀 ďakujem za pobavenie.. že sa cítim ako keby som ani vaječníky nemala.. Rehocem saaa 😀 Buď rada, že si zatiaľ "bezpríznaková"..
@meggie07 ja som dnes "až" 20DC. tiež mi ne-vychádza mrcha na začiatok augusta. Veru veru, už som zvedavá ako sa to tu bude dvojpaličkovať čoskoro 🙂
@juliett99 v grafoch a meraní teploty sa totálne nevyznám, ale čo sa tu na mňa z MK nalepilo, tak máš dobrú teplotu. Len nech sa drží hore 😉

lucia1002
23. júl 2015

@juliett99 krasny 😉 zatial je ta teplota super..sice si len 10dc...ale vyzera to pekne...kedy koncis s dufikom?

lucia1002
23. júl 2015

@meggie07 nejak rychlo to zbehlo 😠 nooo ja tu budem ukazovat akurat moje ovu testy...aj teba to caka az v auguste ze?

juliett99
23. júl 2015

@lucia1002 v piatok mam posledny... tak som zvedava na sobotnu teplotu 🙂

lucia1002
23. júl 2015

@mia005 nooo bezpriznakova, bezovulacna a netehotna...to su moje privlastky 😀 takze aj ty budes ked tak augustova 😉 uz som sa bala ze budem sama 😀

poisonblu
23. júl 2015

Ahojte, rano som testla, nedalo mi...a nic...trosku som sklamana...sa mi aj marilo, ze tam nieco vidim, ale to som si len nahovarala...testnem este.v.sobotu, a uvidime...ked nie, tak v auguste to snad vyjde

mia005
autor
23. júl 2015

@lucia1002 Jeeej..to ale preháňaš trošku nie 🙂 ja to vylepším: zatiaľ bezpríznaková čakajúca na ovulku a potom tehotná 😀 Uvidím ja či sa nakoniec nebudem presúvať z júloviek 2015 do júloviek 2059 😀 😀 😀
@poisonblu hlavu hore, nezúfaj 😉

lucia1002
23. júl 2015

@mia005 jaaaj bodaj by si mala pravdu 😉 tento mesiac by som uz snad mohla mat aj pekny cyklus 😉 budem v to dufat 😀 a ty neprehanaj, snazis sa kratko, tak nie je dovod na paniku 😀 😀 😀 maximalne z juloviek 2015 do augustoviek 2015 😉

mia005
autor
23. júl 2015

@lucia1002 Nepreháňam 😀 Som v pohode a určite nebudem panikáriť a plakať, keď príde mrcha. Šak som už veľká ne 😀 😀 🙄 Podľa veštkyne mám stále ešte cca mesiac - dva čas 😀 Stále som v limite

poisonblu
23. júl 2015

@mia005 nezufam, len v nedelu nas caka synovcov krst a nejak nechcem silne kramy...neviem ako prezijem, ja mam dost silne a to teda nebude prijemne v satach s tamponom a pre istotu aj s vlozkou... 😖

meggie07
23. júl 2015

@juliett99 vidis to!!ja som ti to hovorila.... 😎 😎 podla mna ti to vyjde tento mesiac.. 😉 😉 😀

meggie07
23. júl 2015

@lucia1002 no ja mam mat ms az 1.8. (to ideme aj na svadbu) tak hadam nepride 😝 😝 😀 😀 nech sa nemusim skvarit a tancovat s mrchu.. 😀 😀

meggie07
23. júl 2015

@poisonblu drzim palce nech v sobotu vyjdu // 😉

mia005
autor
23. júl 2015

@poisonblu uff tak to je nepríjemné.. zažila som to raz na svadbe sesternice..

meggie07
23. júl 2015

@mia005 no tiez mi ms vychadza na aug - 1.8. tak uvidime... 😉 baby, som zvedava, ktora to tu prva rozbehne.. 😵 😵

juliett99
23. júl 2015

@meggie07 bodaj by si mala pravdu mici

mia005
autor
23. júl 2015

@meggie07 aj mňa to zaujíma 🙂 ja cca 1.-2.8. resp. aj neskôr. možno skôr. záleží či som sa už spamätala zo stresov, alebo si zas počkám až do nejakého 33dc 😝 Ale prsty ma pália.. šla by som kúpiť test, nech mám do zásoby 🙄 😀 Zakážte mi to niektorá prosím 😀

meggie07
23. júl 2015

@mia005 ja som si to uz sama zakazala.. lebo uz tolko krat som bola sklamana.. min mi dokonca uz dva dni meskali (co nebyva, ja vacsinou skor dostanem),ale poctivo som cakala..ze pockam este ale dva dni.. a ms sa dovalila 😖

meggie07
23. júl 2015

@juliett99 urcite mam 😉 zajtra cakame pozitivne info.. pevne verim,ze nam tu rozbijes tu smolu a uz to pojde, jedna za druhou.. 😎 😀

mia005
autor
23. júl 2015

@meggie07 ja to mám teraz také všelijaké.. Mala som od februára dosť veľké stresy, takže mi prišla napr. aj po 21dňoch a potom až na nejaký 34.. takže rozhádzané statočne. Ale snáď to už bude ok a milostivá nepríde 😀 A keď aj príde, nevadí. Mám len ovulačné testy, ale to je tiež jedna veľká záhada ako mi vychádzajú. Nechám sa prekvapiť čo bude..

fergiea
23. júl 2015

@mia005
@meggie07 ahojte mne tiez ms vychadza na 30.-31.7., tak dudam ze si potom uz vsetky najdeme dve ciarky....ja ani neviem, ci si aj chcem robit testy, to sklamanie jednej palicky je hrozne.... 🙂

mia005
autor
23. júl 2015

@fergiea no ja sa to snažím neprežívať nejak tragicky. Nemám sa kam ponáhľať 🙂 To mávam len také chvíľkové záchvaty, keď tu vidím nejaký test 😀

fergiea
23. júl 2015

@mia005 to je pravda 😀 na dobre sa predsa oplati cakat... aj ked, bola by som stastna, keby to tento mesiac vyslo, ale mam skor pocit, ze nie, pretoze tento mesiac si "nevymyslam" ziadne priznaky 😕 ale rada si tu citam, ze v tom nie som sama 🙂 je to tu super, taka psychicka podpora

ninna86
23. júl 2015

@janikm ahoj 🙂 ja ju cakam tiez tak, tak som zvedava.. rano som si urobila nedockavo test, ale tak niiic tam nebolo.. uvidime, drzim inak palce 😉 🙂

mia005
autor
23. júl 2015

@fergiea veď od toho tu všetky sme, aby sme jedna druhú podporili a brzdili v testovaní a stresovaní 😀 🙄 Ja neviem čo si tento mesiac myslieť. Takže radšej ani nemyslím 🙄 😀