Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@lucia1002 Jaaj ty sa mááš 🙂 Aj ja chcem ísť spať. Chalani buntošili ešte o 23hod a ja o 4hod vstávam.. Nebooj, ja to s tým sledovaním nepreháňam. To len keď zrazu príde niečo iné, tak chvíľu spozorniem, ale ďalej tomu už nevenujem pozornosť. Keby som mala sledovať a registrovať každé pichnutie, tak ma môžu zrovna zavrieť do blázinca 😀
Ďakujem. Verím, že nám všetkým v tejto téme to vyjde už čoskoroooo 😉
@mia005 no tesim sa ze idem do postele...ale tak zas toho moc nenaspim, lebo chcem mat aj volaco z toho dna, kedze zajtra mam dennu a to budem zas cely den v robote 😒
jak ja vam zavidim tieto priznaky 😀 sak ja sa citim ako keby som ani vajecniky nemala 😀 akurat teraz ma boleli najprv bradavky a potom cele prsia a potom podbrusko ako pred mrchou...a to som uz pekne davno nemala 😀
Veru, snad budeme vsetky coskoro tehulky...aj ked mna to isto tento mesiac necaka, kedze mne mrcha ma/nema prist az v auguste...takze ja sa snad tento mesiac dufam aspon ovulky dockam 😀
dobre ranko baby.. jul nam cochvilka konci..dnes uz 23.7. 😎 ma uz niektora dobre spravy?? ja este len 18DC..este sa nacakam.. 😒 uz sa tesim na Vase info a fotky testov.. 😉
@lucia1002 😀 😀 😀 ďakujem za pobavenie.. že sa cítim ako keby som ani vaječníky nemala.. Rehocem saaa 😀 Buď rada, že si zatiaľ "bezpríznaková"..
@meggie07 ja som dnes "až" 20DC. tiež mi ne-vychádza mrcha na začiatok augusta. Veru veru, už som zvedavá ako sa to tu bude dvojpaličkovať čoskoro 🙂
@juliett99 v grafoch a meraní teploty sa totálne nevyznám, ale čo sa tu na mňa z MK nalepilo, tak máš dobrú teplotu. Len nech sa drží hore 😉
Ahojte, rano som testla, nedalo mi...a nic...trosku som sklamana...sa mi aj marilo, ze tam nieco vidim, ale to som si len nahovarala...testnem este.v.sobotu, a uvidime...ked nie, tak v auguste to snad vyjde
@meggie07 ja to mám teraz také všelijaké.. Mala som od februára dosť veľké stresy, takže mi prišla napr. aj po 21dňoch a potom až na nejaký 34.. takže rozhádzané statočne. Ale snáď to už bude ok a milostivá nepríde 😀 A keď aj príde, nevadí. Mám len ovulačné testy, ale to je tiež jedna veľká záhada ako mi vychádzajú. Nechám sa prekvapiť čo bude..
@mia005 to je pravda 😀 na dobre sa predsa oplati cakat... aj ked, bola by som stastna, keby to tento mesiac vyslo, ale mam skor pocit, ze nie, pretoze tento mesiac si "nevymyslam" ziadne priznaky 😕 ale rada si tu citam, ze v tom nie som sama 🙂 je to tu super, taka psychicka podpora

@mia005 aj ja sa tesim ked pojdem domov z prace..uz iba hodinka a idem spat! 😀
no ono sa netreba moc sledovat a studovat vselijake priznaky....lebo ak pride mrcha, tak to bude potom vacsie sklamanie....ale ja ti prajem, aby ti to vyslo... 😉 ale aj tak sa nesleduj a nestuduj priznaky! bude to lepsie pre teba 😝 😉