Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@mia005 presne tak...ved sme uz velke 😀 este mas casuuu..a ja este viac, do konca roka 😀 dnes som sa tak zamyslela a keby sa podarilo hned na prvy sup ked sme sa zacali snazit, tak teraz v juli by som uz rodila...Troska ma to dnes zosmutnilo ..ale ked pride mrcha zas nevesam hlavu 😉
@mia005 to ma mrzi, ale co pocuvam v poslednej dobe, vela zenam sa toto stava...neviem cim to je. A ja som tiez so spravnym chlapom, Mirko je moj anjel ❤ v poslednej dobe zacinam mavat zvlastne pocity, myslim, ze uz nam chyba iba to dietatko....som nenormalne stastna ked pride brat alebo Mirkova sesterka k nam na par dni, na tyzden a mozem sa starat zas o niekoho a nie sme sami 😀 uz mi asi sibe, alebo starneme 😀 nuz, ale baby pride, ked sa mu bude chciet...
@fergiea vies co mna to uz nemrzi.akoze tie potraty ano..ale on sa po tom vsetkom ku mne zachoval ako hajzel..po tych potratoch,po tom co sme spolu vybudovali,mali,chceli..zo dna na den zo mna urobil bezdomovca a vymakla som ho v posteli s inou..v mojej posteli..prave preto som vdacna ze s takym clovekom nemam deti..moj novy priatel ma 6r syna z predchadzajuceho vztahu..a je to super..uz sa nemozeme dockat vlastnych 🙂
@mia005 wow....tak to ano, zasa vsetko sa deje pre nieco a my to vzdy pochopime az casom, netreba byt smutny a zbytocne si kazir naladu,ale ist dalej....a drzim palce s novym priatelom. Ono to asi aj poznat, ze uz ma dieta, pravda? Aspon vie co ma cakat 🙂 ja mam priatela a sme rovnaky rocnik, o to viac si vazim, ze uz aj na nho dolahlo chciet babatko. A vazim si na nom aj to co pre nas dokazal vybudovat aj napriek tomu ze je dost mlady :D teda ked to porovnam s inymi chlapmi, v nasom veku, je to sto a jedno.....velmi ti drzim palce aby vam to babo vyslo 🙂 neviem si ani predstavit tu radost, ked to vide...
@fergiea dakujem 🙂 presne v ten moment,ked sa to vsetko s ex odohralo, som pochopila preco som musela potratit..to co bolo sa snazim uz neriesit..moj novy priatel je odo mna sice trosku starsi,ale ma rozum a vie co chce..trosku haluzim s tym,ze ak.by som bola tehu tak sa nebude tolko tesit ked uz jedno dieta ma.ale to mam asi len nejake divoke predstavy v hlave 😀 vies,ze si tym uz presiel.vie co ho caka a ja este nie.. 😅 jeho syn je zlate dieta.zatial si vychadzame 🙂
@mia005 myslim si, ze sa nemas preco bat...urcite to bude prezivat s tebou a poriadne, ved predsa bude prve vase spolocne 🙂 ja sa prave velmi tesim, ked budem tehotna, ako to moj Mirik bude brat, aj ked sa nam narodi, aky bude, ako to bude prezivat, straaaasne sa na to tesim, ked z neho bude otec...

@poisonblu tak este nie je nic stratene, niektorym ukaze este neskor 🙂