icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

puffu
23. júl 2015

@tomasko27 preco myslis ze dojde skor? mas bolesti alebo iba taky pocit? mozno nedojde vobec 😉

puffu
23. júl 2015

@poisonblu
@janikm vazne? tak dakujem.. budem opat testovat asi az v utorok/stredu ked dovtedy vydrzim tak urcite budem informovat

motorolka
23. júl 2015

@puffu nas to teda vymyslene to ti poviem 🙂 no ja som zacala podobne, ale uz pred dvoma rokmi, ze som si to ratala presne na mesiace, ze o dva musime byt tehu, lebo mi koncila zmluva v praci, tak aby ma nemohli vyhodit, no akosi to nevyslo a nedarilo sa cele dva roky, aj ked sme is vobec nedavali pozor, priplietlo sa nemalo kamplikacii no a posledny neuspech odhalil povodny problem, no to uz je pod kontrolu, teda preto verim, ze taraz to uz dame.. 😉 😉

motorolka
23. júl 2015

@puffu vidis, hovorila som ti 😉 😉

motorolka
23. júl 2015

@janikm mas foto? inspiruj nas...nech sa vytesujeme z nejakeho jasneho kanalika 😉

tomasko27
23. júl 2015

@puffu No ovulacny hlien bol uz na 10 den a minuly mesiac som mala na 12 den a na 27DC dosla ms tak podla toho sudim ze pride skor.Boli ma brucho.Aj ked ma prsia bolia v noci a to ma nezvyknu v noci boliet.

motorolka
23. júl 2015

@tomasko27 hmm...a nebudu ta boliet z niecoho ineho? 😉

janikm
23. júl 2015

@motorolka skusila som odfotit ale vidno tam velke NIC 😀 ale som si ista ze kanal lebo tam je len to ohranicenie a vnutri bez farby 🙂

poisonblu
23. júl 2015

@puffu kludne testni v nedelu, to uz by mala byt lepsia ciarka

cejarka
23. júl 2015

Ahojte kocky 🙂 VIem, prsia mozu boliet nie iba pred ms, ale fakt by boleli z tehotenstva uz tak skoro? Nezacina to az neskor? To by som potom este mohla mat nadej aj ja.... :P

motorolka
23. júl 2015

@janikm hmm...tak este treba drzat palce aj nadalej...neboj nic, vsak aj ja tam nic nemam...len by som tam chcela nieco vidiet...

motorolka
23. júl 2015

@cejarka no ja som to vcera pocitala, mna tiez boleli po prvy krat az okolo 50-55DC no ale kazda sme ina

cejarka
23. júl 2015

No ved to, ze aj ja mam take informacie....aj ked bola by som rada, ak by som bola prave ja ta vynimka 🙂 Cas vsetko donesie, uvidi sa 🙂

puffu
23. júl 2015

@janikm skoda ze nemas citlivejsi test, na 25tkovy je este skoro.. takze nezufaj 😉

janikm
23. júl 2015

@motorolka no mozno do konca cyklu este nieco uvidis, este mas par dni tak kludne to moze vyskocit dovtedy, aj ked na fotke co si davala tak pod tym Tckom cosi vidim hore 🙂 ako sa tu medzi snazilkami hovori - nadej umiera s prichodom mrchy (alebo tak nejak) 😀

puffu
23. júl 2015

@motorolka tak to ti verim ze ti je uz dlho cakat..:/ ale verim ze vsetky budeme do konca roka v tom ..🙂 mne sa minuly rok celkom upravila ms, kedze dovtedy som mala strasne dlhe a skakave cykly, posledny necely rok mavam 31dnove najcastejsie, obcas den hore dole takze som rada ze sa mi to upravilo

puffu
23. júl 2015

@tomasko27 tak uvidis ci nakoniec tie tvoje prsia nebudu znakom tehotnosti 😉

inngrid
23. júl 2015

@cejarka mna boleli hned ako mi mala prist ms a potom uz neprišla a stale boleli

janikm
23. júl 2015

@puffu no ja som na seba taka nahnevana lebo sme boli poobede na nakup v Kaufe a uz mi muz pilil usi ze "testujme" a nechcelo sa mi este zachadzat do drogerky tak som priamo tam schmatla krabicku s testom a az doma som si vsimla ze to je 25kovy ☹ najblizsie testujem v den neocakavanej mrchy - v nedelu 🙂

cejarka
23. júl 2015

@inngrid No to som necakala, ze uz tak skoro by to zacalo, tak teraz mam riadneho chrobaka v hlave..mna bolia asi treti den, ms mam az okolo 29.7.

meggie07
24. júl 2015

@dajenka11 silnie.... gratulujem!!! 😀 😀

meggie07
24. júl 2015

@puffu ja vacsinou duchov nevidim, ale teda na tvojom vidim urcite!! 😉 drzim palce nech silnie.. 😀

juliett99
24. júl 2015

@mia005
@meggie07
@lucia1002
@fergiea
@poisonblu Dobre ranecko snazilky 😵 😵 😵
Dnes 31C .. 1 den neocakavanej mrchy ale iba 10DPO

fergiea
24. júl 2015

@juliett99 drzim palce, teplota sa drzi 🙂

mia005
autor
24. júl 2015

@juliett99 Juuj, držím palce 😉

fergiea
24. júl 2015

Baby pomoc, PMS ako vysity, od noci mi idu strelit krize a neskutocne ma boli podbrusko :-/ ms ne/cakam o tyzden...

1234lubka
24. júl 2015

@juliett99 vyzera to dobre alwto mas lutealnu fazu 10dni? trosku kratka nie? ja som mala mrchu stale 14dpo, ta faza by.sa nemala.menit...ale drzim palce 😉

juliett99
24. júl 2015

@1234lubka ahoj Lubka preto pisem ze zatial DPO len 10 tento cyklus som mala ovu neskor ako minuly mesiac takze ratam ze mrcha by nemala prist v urorok to by som mala byt 14 DPO

juliett99
24. júl 2015

@1234lubka
@fergiea
@mia005 neviem komu ale dakujem za srdiecko 🙂

meggie07
24. júl 2015

@juliett99 supeeeeer! drzim palce.. 😵 😵