Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@puffu nas to teda vymyslene to ti poviem 🙂 no ja som zacala podobne, ale uz pred dvoma rokmi, ze som si to ratala presne na mesiace, ze o dva musime byt tehu, lebo mi koncila zmluva v praci, tak aby ma nemohli vyhodit, no akosi to nevyslo a nedarilo sa cele dva roky, aj ked sme is vobec nedavali pozor, priplietlo sa nemalo kamplikacii no a posledny neuspech odhalil povodny problem, no to uz je pod kontrolu, teda preto verim, ze taraz to uz dame.. 😉 😉
Ahojte kocky 🙂 VIem, prsia mozu boliet nie iba pred ms, ale fakt by boleli z tehotenstva uz tak skoro? Nezacina to az neskor? To by som potom este mohla mat nadej aj ja.... :P
No ved to, ze aj ja mam take informacie....aj ked bola by som rada, ak by som bola prave ja ta vynimka 🙂 Cas vsetko donesie, uvidi sa 🙂
@motorolka tak to ti verim ze ti je uz dlho cakat..:/ ale verim ze vsetky budeme do konca roka v tom ..🙂 mne sa minuly rok celkom upravila ms, kedze dovtedy som mala strasne dlhe a skakave cykly, posledny necely rok mavam 31dnove najcastejsie, obcas den hore dole takze som rada ze sa mi to upravilo
@puffu no ja som na seba taka nahnevana lebo sme boli poobede na nakup v Kaufe a uz mi muz pilil usi ze "testujme" a nechcelo sa mi este zachadzat do drogerky tak som priamo tam schmatla krabicku s testom a az doma som si vsimla ze to je 25kovy ☹ najblizsie testujem v den neocakavanej mrchy - v nedelu 🙂
Baby pomoc, PMS ako vysity, od noci mi idu strelit krize a neskutocne ma boli podbrusko :-/ ms ne/cakam o tyzden...

@tomasko27 preco myslis ze dojde skor? mas bolesti alebo iba taky pocit? mozno nedojde vobec 😉