Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
tak kočky dnes mi vyšiel pozitivny ovu test tak sa tešim ešte sa posnažime deň, dva a uvidime 🙂 Len som sa vás chcela opýtať hoci viem že to už patri do inej temy ale ma niektora z vás skusenosť že aj s kratkou lutealnou fazou 10 dni ste v pohode otehotneli? Mne sa po pôrode takto skratila a neviem ako ju dať do "starych kolaji" :D
baby, ked mam doma alchemilku este z roku 2011, myslim, ze nie je ani otvorena,mozem ju pit? rozmyslam trosku dopomoct otehotneniu..co myslite?
@1234lubka no ja som už aj o kratšej počula ale mne sa cyklus pokazil ked som prestala kojiť a teraz ako som potratila tak je to hruza-des. Duphaston mi pomaha ale nechcem hned skočiť na hormony, ked som s tym nemala v minulosti problem tak dufam že by sa to mohlo dať do poriadku aj bez toho.
@poisonblu ako sa ma piť alchemilka ked chce žena otehotnieť? vkuse alebo iba do ovulacie? leob v tomto nemam celkom jasno
ahojet vsetky .my sa snazime od minuleho tyzdna ale zatial nic.urobila som si test co je po piatich dnoch oplodneni ale dostALA SOM NEGATIVNI TEST ASI ESTE BOLO SKORO NA TEST no neviem .jedno dieta uz mam ale chceme druhe urcite ale nemislime na to furt takze to nechavame na anhodu ked bude tak bude ale dobre by bolo keby sa podarilo. prve sa nam hned podarilo na prvy krat .neviem ci mama este cakat
@tymotyxp to čo piše na krabičkach je dosť zavadzajúce........najskôr ukaže na 9 DPO aj to je veľmi skoro, všade väčšinou odporučaju testovať až v deň meškania menštruacie aby bol vysledok čo najspoľahlivejši. Určite to bolo ešte skoro, skús otestovať tak o 5 dní. Ešte nevešaj hlavu 🙂
@erienka ak je to tehotensky tak gratulujem to už nieje ani zdaleka duch 🙂

@puffu Ďakujem za radu, tieto vitamíny som tu videla, tak aspoň viem čo môžem používať.